|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja zagladam tu zeby oznaczyc temat jako przeczytany zeby mi sie nie walesal gdzies tam aha w pierwszym poscie masz napisane "HAIL PAINT- najlepszy program graficzny" jest najlepszy jesli sie go umie wykorzystywac.
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @autor
Prace średnie, poziom normalny, żadnych ochów i achów. @paint DAjcie mi choć trzy powody dla których paint jest lepszy od innych programów? (choćby Gimp)
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() offtopic:
Paint dla doświadczonego człowieka jest b.dobry, ale nie mówię (już?), że inne programy są ZŁE! ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Commentować, zaraz dodam nową GraFikę...
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@up BŁAGAM, NIE! |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wszystko co robisz jest totalnie beznadziejne... A najśmieszniejsze jest to że nazwałeś siebie "graphics maker" ![]() Czy ty qrva po prostu nie rozumiesz, że to co umieszczasz to zwyczajne GÓWNO?! Aż tak durny jesteś, żeby tego nie zrozumieć?! |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() Nowa grafika:
miecze świetlne: ![]() (nie mam czasu na nic lepszego...) @up: bo ja tworze grafiki. Jakbym uważał siebie za mistrza to bym dał GRAPHICS MASTER-.- i nie będziesz mi mówił, co mam robić ŚMIECIU Ostatnio edytowany przez El'Magnifico - 24-05-2005 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Pff, odzywka na miarę kogoś z IQ 137. -.- Ale nie, jednak jest wykształcony! Ten "Graphics Maker". Inglisz, wiecie, rozumiecie... @down Ok, nieciekawe, nudne, cieniowanie znikome, kiepskie kształty, nie wygląda jak sabery? Ty lubisz słuchać negatywnych komentów? Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 24-05-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
czytaj post mejluna... nie wiem na której stronie ale Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Nie nazywaj mnie śmieciem szczylu, nie dorastasz mi do pięt. Nie umiesz nawet zdań składnie ułożyć. Ciesz się, że mieszkasz na pier.dolonym drugim końcu Polski bo bym ci chyba w******* spuścił, irytujesz mnie. ontop to są grafiki? Do ciężkiego c***a, to są grafiki?! Ja takie coś zrobiłbym w cholerne trzydzieści sekund w paincie. Ty to nazywasz grafikami? Oj, trzeba link do tematu podać do Kalda, on cie zmiażdży. Ostatnio edytowany przez Raul - 25-05-2005 o 12:23. |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A, widzisz, mamy niższy poziom, a i tak patrzymy na ciebie z góry. Dziwne, nie? Jak masz to gdzieś jak ktoś cię krytykuję to znaczy, że jesteś gościem, który nie umie przyjąć krytyki (boi się?) i nie potrafisz RUSZYĆ WRESZCIE TYŁEK I NAUCZYĆ SIĘ RYSOWAĆ! Zamknijcie temat... -.- |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
No ale on nie ma szczęścia... ja jestem z Opola ^^ . Topic: Kill this nub who made this...this.... THING (graphics?). (wiem błędy pewnie są ^^... ale mam nei trzeźwy umysł). znowu powtarzając moje wcześniejsze zdanie, PRZESTAŃ RYSOWAĆ ! |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() On mi przypomina Mela***a -.-‘…
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() gdyby kazdy czlowiek mial taki upor jak ten El'costam to przynajmniej 20% osob zostaloby milionerami.
Chlopie ty bys sie do tych 20% nie zaliczyl Rozumiesz aluzje?
#76 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak w ogóle... To, Kin, czy to konto nie jest remake jakiegoś innego? :> (ja tylko pytam) |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
|
![]() Mi się podoba, a odznaki policjanty wsadziłem sobie do spr zamiast gold nuygget
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Nugget - Samorodek (na 80%) Co do tego że czytasz poradnik, wstydź sie lolu ![]() Nie umiesz używać programów prostych i się ryjesz do zaawansowanych ?! Do elitarnych programów że tak powiem, nie dla noobów (właśnie ty takim jesteś : /) . Co do odznaki policjanta.... gostek, czy ty kiedykolwiek taką widziałeś ? Chociaż by na filmach amerykańskich -.- ? Przecież to wygląda jak gwiazda szeryfa co najwyżej... ale jak bym miał zgadnąć co to jest to.... makaron gwiazdkowy (podobna nazwa albo własnie taka). |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() Nom, policjant z akademi policyjnej taką miał xD
|
![]() |