![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gothic Rox
![]() mam nawet oryginal ![]() przeszedlem wszystkie czesci jakie byly, noc kruka kapitalny dodatek^^ wiecie moze czy idzie zdobyc ciezka zbroje straznika w G1?
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
![]() |
![]() @UP
Niestety w Gothicku 1 NIEDASIE zdobyctej zbroi i jakby ktos mowil ze zdobyl ja LEGALNIE to znaczy ze klamie.Mozna ja zdobyc tylko za pomoca kodu.
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Pytanie do Bez imiennego : Kto jest na moim avatarze?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Nie porównujcie Morrowinda z Gothiciem, bowiem są to całkowicie inne gry.
Ja powiem tak: grałem i w Gothica 1, i 2, oraz Morrowinda z 2 dodatkami. Obie gry rządzą, radzę bluzgaczom uszanować gusta innych.
![]() |
#65 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Cytuj:
A ten ludek to, ups nie do mnie. Ktoś sie pytał, zkąd można ULU MULU wziąść, no więc idziesz do nowej kopalni, potem znajdujesz orka, on ci karze przynieść przedmioty, jakie? To już pytanie do następnych pościarzy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Imię:Iwan-Najemnik Świat: Lucera Profesja: Sorcerer Miasto:Kazordoon Level:13 Mlv:21 Best solo: Dwarf Guard Best Team: Dwarf Guard Best hit(broń)-Nie liczyłem ![]() Best hit(runa)-Nie liczyłem ![]() ~~~~~~~~SPRZEDAM~~~~~~~~ Fire Sword(12K) ~~~~~~~~KUPIĘ~~~~~~~~~~~ Spike sword(1K) Jeśli chcesz coś nabyć lub sprzedać pisz na pw,w grze,na gg lub mailem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam pomysly (sa trainery wiec i tak wiem cos tam) grafika bedzie "odpicowana" przez co gothic straci to cos czym bylo dotychczas niewielu graczy w g1,g2 bedzie moglo skosztowac g3 poniewaz grafika bedzie za dobra a jak wiemy nie kazdy moze se pozwolic na nowego kompa.Jako podsumowanie mojej wypowiedzi pozwole sobie zacytowac stare przyslowie "co sie polepszy to sie popi*przy"I to jest niestety smutna prawda wedlug mnie.Ale z drugiej strony moze tak mowie bo nawet g2 nie chodzi mi przepieknie i dlatego mi sie nie podoba tak jak g1.Nie wiem nie wiem moze gdybym mial best kompa tak ze g2nk by mi chodzil na max detalach itd. w 100% plynnie to bym mial inne zdanie.
![]() |
#69 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kolego jest dużo forum o Gothic, a njlepsze jest na Gothic Site. Tylko whay ja nie moge sie tam zalogować Whay. A będzie wyglądał tak. Bezio podczas jakże wyczerpującje podrórzy stsatkiem straci swoje umiejetnosci. Lee wypadnie za burte i spotka sie z nim w najbardziej nieoczekiwującym momencie. Statek sie rozbije o brzeg, a beziek jak zwykle bedzie mial super przygody...Niech ktoś dokończy... A myślicie czy bedą konie? UP. Zgadzam sie niech zostawią grafike w spokoju, i tak jest prawie doskonała. Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 13-07-2005 o 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakby ktos chcial se poczytac o g3 to tu prosze http://www.gothic.g4ce.pl duuuzo czytania o tym co bedzie w nim.Tlumaczone jest tu all z oficjalnej stronki o g3 moglbym tylko all zaznaczyc i wkleic ale to by nie mialo sensu jesli sa tu fani gothicka to pofatyguja sie i wejda na ta stronke
@UP Konie hmmm ciezko by bylo to zrobic pozadnie bo na odwal to jakos im wyjdzie ale przydal by sie respawn potworkow czyli jak 1 potworek padnie do za powiedzmy 3h pojawi sie 2 to by bylo fajne rozwiazanie i nie bylo by ograniczenia na lev.
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Masz racje ale moze hmmm roznica miedzy lev byla by wieksza np.na next upa potrzeba 5x wiecej expa i potworki sie respia co 12h to by sie znudzilo kazdemu i wogule czyli by nie bylo ludzi podniecajacych sie hight lev. I apeluje do WSZYSTKICH aby nie oceniac ludzi po ich wieku itd. !!.
![]() |
#73 |
Zbanowany
|
![]() Mam pytanie co do nocy Kruka. A więc czy ja mam jakiegoś buga czy, czy te bronie naprawde są tak mocne. Bo na przykład w 1 rozdziale jest dostępny topur, który był w Gothicu 2 dostępny dopire w 6 rozdziale. A i kiedy Vatras da mi amulet z ognikiem i czy opłaca sie go szkolić?
Down: To to ja wiem o ile mnie pamięc niue myli to na 5 poziomie, jak sie tylko w siłe pakowało to trza dać aż 15 PU. Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 15-07-2005 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() noc kruka prezentuje wyzszy poziom od zwyklego G2 wszystko silniejsze tylko poczatek jak se wychodzi od Xardasa wydaje mi sie latwiejszy
|
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]() Ej, no i co z tym amuletem od Vatrasa, kiedy sie go dostaje, bo ja już jestem w Jarkendeer i jeszcze go nie mam.
A z innej beczki czy ktoś wie może o co chodzi z tą stroną: www.gothic.com.pl Pisze że twarcie 15 lipca a 15 już był, jak to wyjaśnić??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja przeszedlem all czesci od gothica 1 przez 2 i noc króka teraz czekam na gothica 3 bedzie znowu jazda !!
![]() zajefajna giera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Mu julubiony rozdzial w Gothicu II:NK to rozdzail jak sie wchodzi do kruka.
Za***bista muzyka nastruj rozmowa klimat odwiedciedlony. ![]() Szkoda tuylko ze GIII nie pujdzie mi na kompie ![]()
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() macie tu link do jednej z lepszych stron gothica link jest odrazu do tematu o Gothic III wiec mozecie sobie poczytac jak to bedzie opwiem tyeraz tylko ze te przeklete orki ktore wszyscy napewno lubili siekac wygraly wojne z ludzmi...
reszty dowiecie sie juz na stronce... co do grafiki przyznam ze w GII i GIINK jest swietna grafika sam sie dziwilem co oni chca w niej poprawiac ale po obejrzeniu tego co pokazane bylo na E3 przyznaje ze grafa sie zmienila i to duzo bardziej przypomina z konsol PS2 grafe niz z kompa ![]() Pozdro dla wszystkich fanow swietnej serii gier Gothic...oraz ludzi z rubery ![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Mogłby ktoś wrzucić link, żeby se gothic ściągnąć?
![]()