|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 09-09-2005 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() ooo matek, a gdzie sie podzialo:
"ad.4: NO wlasnie bojowki. Bojowki o wolnos. A nazywa sie ich terrorystami. A powstancow warszawskich sie wielbi. Je*** terrorysci;]" Juz zmieniles zdanie? juz powstancy nie sa "je***" terrorystami? I jeszcze to przyglupie ";]". |
![]() |
![]() |
#63 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra. Odczepie sie od tego. Poprostu ktos, kiedys rzucil argument, ze nie mozna irakijczykow porownywac do powstancow, bo polacy polakow nie mordowali.
Dalem jasny dowod, ze bylo wrecz przeciwnie ![]() PS: porownanie do RF byloby calkiem calkiem. Niestety... malo o niej wiem ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 09-09-2005 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
USA zniszczylo ten kraj, za czasow Saddama IHMO bylo tam lepiej, teraz panuje tam 90% bezrobocia, nie ma zywnosci... i za to maja Irakijczycy chwalic USA? Za to, ze maja ropi**ziel zamiast kraju? Eh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Autor
Wszystko by było ok, ale niestety oni są terrorystami ponieważ atakują niewinych ludzi. Jeśli chcą walczyć o wolność niech walczą z żołnierzami. Czy ludzie z wtc i innych zamachów są winni? NIE! Co do wojny w iraku jest widoczna cheć zdobycia złoz ropy naftowej przez amerykanów. A jak było w biesłanie? Dziesiątki niewinnych dzieci umarło ale za co? Czemu nie umarli zolnieze tylko dzieci? Wojny są i będą, ale terrorysci pojawili się dopiero w XXI, a przeciez wiele, wiele z II wojny Światowej mozna wyciągnac terrorystow ale wtedy na to tak nie patrzono.
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Irak, mhm... Ludzie mieszkajacy w Iraku to nie tylko terrorysci, ktorzy dla swojego Boga gotowi sa umrzec ( Tak na marginesie, Koran mowi o szacunku do wszystiego co zyje, wiec co kierowalo nimi(terrorystami)?* ) a ludzie ktorzy widza tylko bin ladena najchetniej wybiliby tych muzulmanow, bo oni sa zli ( zenada -.-). To tak jakby palac nienawiscia do Niemcow za Hitlera? xd Ich wina, ze taki kretyn zyl? Chyba nie... Fakt, ze Ameryka zainterweniowala po zamachu jest oczywisty. Jestem takze ZA pomoca innych panstw w tej nieuczciwej grze, ale nic nie trwa wiecznie. Rozgromili w wiekszym stopniu terrorystow, czas sie wynosic i pozostawic wladze w rekach ludnosci, ktora jak ktos ogladal TV wtedy, byla na NIE terroryzmowi i Husajnowi.
Ja poprostu uwazam, ze Bush i jego male ego nie pozwoli jeszcze dlugo odetchnac Irakowi, bo ten osmieszyl go i jego system obronny, za co teraz sie ameryka msci. Ot taka walka przywodcow, w ktorej strata "pionkow" jest nieunikniona. *Fanatyzm religijny, ktory jest ciemna storona wszystkich religii... Jak to kiedys madry czlowiek powiedzial, "Zeby wiara byla pelna, czlowiek musi jeszcze myslec, a nie oddawac sie jej bez miary". Bez tego czlowiek zapomina o umysle i postepuje tak, jakby inne wiary chcialy zaszkodzic jego wierze i atakuje jako pierwszy... Moral: Urzywaj mozgu do wszystkiego, bo wyjdzie ladny smietnik bez tej cnoty. Koniec.
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
>>USA zniszczylo ten kraj, za czasow Saddama IHMO bylo tam lepiej, teraz panuje tam 90% bezrobocia, nie ma zywnosci HAHAHAHAHA a co ty mozesz wiedziec o czasach saddama? tortury i przesladowania oraz odkryte masowe groby sa na pewno lepsze niz chwilowe bezrobocie. lol Za maly jestes, zeby wiedziec co mowisz. Jesli wg ciebie smierc powstanca a smierc terrorysty to to samo, jestes skonczonym durniem. Tyle. Ostatnio edytowany przez Adrayen Spold - 09-09-2005 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#70 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@ragafewee : masz racje. @Matek : ty znowu czepiasz sie tych mordowan. Przeczytaj 2 moje posty wczesniej i odpowiedz na te pytania i zauwaz roznice.
![]() |
![]() |
#71 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() @kilku ludzi powyzej:
Jesli macie zamiar wyzywac sie od dzieciakow/dzidzi to na pw z tym, albo znajdzcie sobie lepsze okreslenia. Jestscie na tym samym poziomie w uzywaniu pewnych sformulowan, dobrze wam sie bedzie dyskutowac. Komentujac post bofedoja, ktory uproscil sprawe az do bólu: Cytuj:
2. W powstaniu gineli (poza pewnymi wyjatkami) niemcy, ktorzy na pewno polakom pomoc nie chcieli. W iraku gina amerykanie, ktorzy chca irakijczykom pomoc. Widzisz juz "wielki problem" z porownaniem? Idac twoim tokiem myslenia i upraszczania wszystkiego "ci i ci walcza o wolnosc, tu i tam gina ludzie, a wiec to to samo", mozna by dojsc do wniosku, ze Heinrich Himmler i Antoni Macierewicz niczym sie nie roznia. Albo stalin i kalinowski - obydwaj maja wąsy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale idac twoim tropem. Masz racje, nie bylo eksterminacji. Bylo cos nie mniej gorszego - mordowanie cywilow. Po i w czasie wojny. Byc moze wy jestescie potwierdzenem slow 'historia zaokragla szkielety do zera. Tysiac i jeden to wciaz jeszcze tysiac', ale ze mna tak nie jest. Kazde morderstwo cywila jest zbrodnia. Kazde zbombardowanie osiedla MIESZKALNEGO, nie stanowiacego zagrozenia jest zbrodnia. Cytuj:
Nekro - tobie polecam przeczytanie paru raportow AI dotyczacych sytuacji w Iraku w czasie jak i po wojnie. Mozna sie z nich dowiedziec wielu ciekawych rzeczy o ktorych nie mowi sie w TV (przynajmniej aj nie slysalem) PS: fragment pochodzi z http://www.orient.art.pl/Amnesty.html. POlecam takze. PS2: Podejscie Pogromcy jest naprawde zbawienne dla swiata. On wie co dla narodow najlepsze a co najgorsze. A ja do dzisiaj nie potrafie zrozumiec czemu summici i szyici tak sie nie lubia. PS3: Post moze byc troszke chaotyczny, ale tak to juz jest ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 09-09-2005 o 23:18. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Hitler zabijal wszystkich, ktorzy odmawiali mu wspolpracy, wiec nie dziw sie, ze spoleczenstwo wykonywalo jego zadania, to byl terror, w ktorym nie zwracano uwagi na narodowosc, czy swoj, czy nie, jesli odmowisz wspolpracy kulka i dowidzenia...
![]() |
![]() |
#74 | ||||
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@Matek : Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#76 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mam siedziec cicho tak jak to robi caly swiat?... Moze i mam 14 lat, ale to nie znaczy, ze nie wiem co mowie... Cytuj:
![]() @Pogromca~ Ty naprawde wierzysz, ze USA to dobry kraj, a Bush to dziadek mroz? Przeciez oni chca wszystko rozpie***lic... Dlaczego nie zaatakowali Kuby? Przeciez tam jest tez dyktatura... Odpowiedz brzmi: Bo na Kubie nie ma ropy... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Usa nie moze opuscic iraku, dopoki sytuacja sie nie ustabilizuje. Terrorysci w tym nie pomagaja. >>Ty naprawde wierzysz, ze USA to dobry kraj, a Bush to dziadek mroz? Przeciez oni chca wszystko rozpie***lic... Nic takiego nie powiedzialem. Uwazam tylko, ze bez amerykanow w chwili obecnej terrorysci przejeli by wladze, a to byloby rownoznaczne z terrorem byc moze gorszym niz za husseina. |
|
![]() |
![]() |