Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2005, 19:01   #61
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomisław
Kolejny idiota który mówi, że ojciec hitlera bił go i ,że przez to hitler nienawidził ludzi (szczególnie Żydów) i chciał wszystkich zabić.
Kolejny idiota, który mówi, że hitler był psychopatą.
Kolejny idiota, który mówi , że hitler zabijał Żydów , ponieważ spodobały mu sie sentencje jakiegos filozofa.

Tak to jest gdy masz zawyżone ambicje i zdaje ci sie że wszystko co mówisz jest święte.

Kolejny idiota który nie czyta moich postów z zrozumieniem (p. Pogromca PK).
Kolejny idiota , który nie zawuażył , że napisałem - nic nie wiadomo o ojcu , MOŻE go bił.
Kolejny idiota , który nie da innym się wypowiedzieć i liczy się tylko jego zdanie.
Kolejny idiota , który zaprzecza , że Hitler zabijał Żydów.

Człowieku, zanim kogoś obrazisz to pomyśl co piszesz. Daj mi jakieś fakty które mówią, że nie był psychopatą.

mejlun dzięki.
Maethi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2005, 19:18   #62
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Może kogoś pominąłem, ale to jest chyba jedna osoba, która uważa, że hitler nie był chory psychicznie.
Przy okazji zatwardziały antysemita który wszędzie widzi żydów.
Caerlionne - jeśli wszędzie w rządach widzisz żydów, to nie otwieraj konserw - tam też pewnie będą za parę miesięcy, prawda? Nie ma jak posłuchać opinii proroka!
A wiesz, jak kończyli prorocy? TAK, zostawali męczennikami...

Cytuj:
Gdyby nie on na świecie panowali by teraz żydzi.
ZOMGOMGOMG!!111 U r teh leet!
A skąd to te rewelacje, co? Zapewne od twojego szpiega w bazie waranów parzystokopytnych? One też chcą zawładnąć nad światem razem z żydami, masonami, ninja i Eskimosami.

WIEDZIAŁEM, że ten temat skończy się na wyzwiskach od paru "ynteligiętkich" i pieprzeniu o tym, jak to żydzi powoli przejmują świat.

IMO topic do zamknięcia - nic nowego zeń się nie wyciśnie...

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 14-07-2005 o 19:20. Powód: literówka
Ghost Nieudany jest offline  
stary 14-07-2005, 19:37   #63
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<

Stan: Niegrający
Rendarn ma numer GG 4865440
Domyślny

Był chorym człowiekiem, choroba psychiczna nasiliła się szczególnie pod koniec wojny, wydawał wtedy chaotyczne rozkazy (rozstawienie wojsk w normandii przed zaraz przed operacją "Overlord"). Nawet genialny strateg (IMO najgenialniejszy w historii) Erwin Rommel musiał o każdej decyzji poinformować Hitlera. Fuhrer nie dostrzegał talentów taktycznych swoich dowódców (i znowu Rommel), robił wszystko po swojemu, bezgranicznie wierzył swojemu wywiadowi któremu alianci dostarczali fałszywe dokumenty. W życiu prywatnym też był niezrównoważony. Podsumowując, Szaleniec zaślepiony swoją szaloną ideologią.
Teraz trochę edycji
@Angelus
Tak, zgadzam się do błędów zaliczę jeszcze zbytnie skupienie wojsk w Norwegii z niezrozumiałych dla mnie względów Hitler myślal ze tam właśnie rozegra się główna faza wojny
@Berials
Tak, samobójstwo Hitlera to jedna wielka tajemnica polecam przeczytać książke Bogusława Wołoszańskiego "Ten okrutny wiek". Można dojść do wielu ciekawych wniosków.
@Tasior
Gówno prawda, Hitler i tyle.
@Do tego oszołoma który powiedzał że gdyby nie było Hitlera świat byłby żądzony przez Żydów
Wiesz Żydów jest jeszcze całkiem sporo, a z ideologii nazistowskiej można jeszcze sporo wykrzesać (ironia dla "mondrych")
@Ghost Nieudany
Zgadzam się, zamknąć temat zanim ktoś napisze jeszcze jakieś bzdury

Ostatnio edytowany przez Rendarn - 14-07-2005 o 19:55.
Rendarn jest offline  
stary 14-07-2005, 19:40   #64
Teddy Burn
Użytkownik Forum

Teddy Burn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja

Teddy Burn ma numer GG 8400159
Domyślny

Wyczytalem gdzies, ze byl chory psychicznie, mial jedno jadro i byl koprofagiem. Kól.
stary 14-07-2005, 20:04   #65
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelus
Ales sie wypowiedzial !!! Widac , ze masz pojecie o historii ...

A slyszales o wielkich przywodcach / Aleksander Wielki ,Juliusz Cezar, Napoleon / , o imperium perskim , imperium macedonskim ,
imperium rzymskim , imperium mongolskim , imperium rosyjskim ...

Aleksander Wielki - podbil niemal caly owczesnie znany swiat !!!
Uwazany jest za geniusza militarnego, potrafil wygrywac bitwy mimo przygniatajacej przewagi liczebnej przeciwnika ,
dziesiec tys. Macedonczykow , kontra 100 tys. Persow.
Wiedzial jak ustawic swoich ludzi , gdzie zaatakowac , jak zmotywowac swych zolnierzy .
Jadl z nimi , sypial tam gdzie oni , rozmawial , a w czasie bitwy walczyl ramie w ramie. Za to go kochali i walczyli jak szaleni.

Ale kiedy Aleksander podbijal jakies panstwo nie wprowadzal terroru.
Pozwalal na zachowanie kultury , jezyka, wierzen.
Zachecal swych zolnierzy,aby zenili sie z miejscowymi kobietami i zakladali rodziny.
Wcielal miejscowych mezczyzn do swojej armii ... itp.

Inni wielcy wodzowie wzorowali sie na Aleksandrze Wielkim . Juliusz Cezar i Napoleon byli nim zafscynowani.

Ale zeby nie bylo , ze Aleksander byl idealem .
Potrafil sie upic i byl wtedy nieobliczalny, latwo sie denerwowal i agresje wyladowywal nawet na najblizszych.
Kiedys w szale zabil swego najlepszego przyjaciela ,za jakas drobnostke.
Tak tylko wystarczy spojrzeć na daty tych wydarzeń...
Pozatym, po śmierci Aleksandra jego cesarstwo się rozpadło.
Może i potrafił wygrywać, ale jego lud nie łączyły żadne więzi ( Np. Religijne itp.), dlatego się rozpadli.
I nie mów, że się na histori nie znam.

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline  
stary 14-07-2005, 20:19   #66
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

90% ludzi tutaj nie ma pojecia co pisze i wzoruje sie na opiniach gazet, internetu itp... omfg
NIGDZIE NIE ZOSTALO SPRAWDZONE ZE OJCEM HITLERA BYL ZYD, SA TO TYLKO POGLOSKI DOWODOW NIE MA.
Pozatym Hitler chcial oczyscic swiat ze skazy, i np. budowal tez ghetta i zsylal do obozow zaglday homoseksualtisow itp.
A pozatym skoro wszyscy mowia ze jego chore ambicje i chec mordu podludzi wziela sie od filozofow <Nietzchego <nie wiem jak sie pisze >> to czemu ich za to nie winicie? Hitler podejmowal bardzo malo decyzji. Pozatym pod niektorymi wzgledami powinno sie podziwiac tego czlowieka, jak wytrwale dazyl do swoich celow, na I WW byl przeciez zwyklym zolnierzem, ale uznal ze kleska Rzeszy spowodowana byla przez wlasnie zydow, dlatego ich nienawidzil. Poczatkowo z Polski tez chcial wyrzucic to hmm w jego oczach scierwo, no ale cuz wyszlo jak wyszlo ;].
To tyle.
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 20:37   #67
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH
90% ludzi tutaj nie ma pojecia co pisze i wzoruje sie na opiniach gazet, internetu itp... omfg
NIGDZIE NIE ZOSTALO SPRAWDZONE ZE OJCEM HITLERA BYL ZYD, SA TO TYLKO POGLOSKI DOWODOW NIE MA.
Pozatym Hitler chcial oczyscic swiat ze skazy, i np. budowal tez ghetta i zsylal do obozow zaglday homoseksualtisow itp.
A pozatym skoro wszyscy mowia ze jego chore ambicje i chec mordu podludzi wziela sie od filozofow <Nietzchego <nie wiem jak sie pisze >> to czemu ich za to nie winicie? Hitler podejmowal bardzo malo decyzji. Pozatym pod niektorymi wzgledami powinno sie podziwiac tego czlowieka, jak wytrwale dazyl do swoich celow, na I WW byl przeciez zwyklym zolnierzem, ale uznal ze kleska Rzeszy spowodowana byla przez wlasnie zydow, dlatego ich nienawidzil. Poczatkowo z Polski tez chcial wyrzucic to hmm w jego oczach scierwo, no ale cuz wyszlo jak wyszlo ;].
To tyle.
Czyli w jakimś stopniu usprawiedliwiasz Hitlera? Dla mnie dla takich ludzi nie ma ŻADNEGO usprawiedliwenia. IDEOLOGIA NAZISTOWSKA JEST CHORA TAK JAK BYŁ SAM HITLER, koniec tematu ~
stary 14-07-2005, 20:38   #68
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Przy okazji zatwardziały antysemita który wszędzie widzi żydów.
Caerlionne - jeśli wszędzie w rządach widzisz żydów, to nie otwieraj konserw - tam też pewnie będą za parę miesięcy, prawda? Nie ma jak posłuchać opinii proroka!
A wiesz, jak kończyli prorocy? TAK, zostawali męczennikami...

ZOMGOMGOMG!!111 U r teh leet!
A skąd to te rewelacje, co? Zapewne od twojego szpiega w bazie waranów parzystokopytnych? One też chcą zawładnąć nad światem razem z żydami, masonami, ninja i Eskimosami.

WIEDZIAŁEM, że ten temat skończy się na wyzwiskach od paru "ynteligiętkich" i pieprzeniu o tym, jak to żydzi powoli przejmują świat.

IMO topic do zamknięcia - nic nowego zeń się nie wyciśnie...

Topic do zamknięcia?? A ciebie czasem nie zamknąć????
Cała twoja wypowiedz jest pozbawiona sensu. Piszesz o jakiś waranach parzystokopytnych.
Posluchaj jeżeli nie wiesz nic o drugiej wojnie światowej to zamknij morde, OK?? Strasznie nie lubie ludzi, którzy udają więcej niż są.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 20:40   #69
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rendarn
Czyli w jakimś stopniu usprawiedliwiasz Hitlera? Dla mnie dla takich ludzi nie ma ŻADNEGO usprawiedliwenia. IDEOLOGIA NAZISTOWSKA JEST CHORA TAK JAK BYŁ SAM HITLER, koniec tematu ~
tak usprawiedliwaiam go.. jakbym byl swiecie przekonany jak on ze przez jakis zydow moj kraj moze upasc to gdybym mial okazje tez bym ich zabil... i co zrobisz mi cos? jetem wolnym czlowiekiem i moge mowic co chce i ch** cie to obchodzi... a ze mowie prawde to druga strona medalu... prawda boli nie?
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 20:41   #70
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teddy Burn
Wyczytalem gdzies, ze byl chory psychicznie, mial jedno jadro i byl koprofagiem. Kól.
I po co sobie marnujesz palce i klawiature, żeby takie idiotyzmy napisać.
Idz na www.kurde.pl <----- tam cie polubią ( fajna stronka )
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 20:42   #71
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
tak usprawiedliwaiam go.. jakbym byl swiecie przekonany jak on ze przez jakis zydow moj kraj moze upasc to gdybym mial okazje tez bym ich zabil... i co zrobisz mi cos? jetem wolnym czlowiekiem i moge mowic co chce i ch** cie to obchodzi... a ze mowie prawde to druga strona medalu... prawda boli nie?
Spokojnie, wytrzyj buźkę bo się pewnie uśliniłeś.... nic ci nie chce zrobić. Masz oczywiscie prawo do swoich poglądów. JA ci tego nie zabraniam.
stary 14-07-2005, 20:42   #72
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dobrze gadasz!!!!!!!!! I o to chodzi . Ludzie boją się prawdy a prawda była taka jak piszesz - Moja szkoła

Cytuj:
Spokojnie, wytrzyj buźkę bo się pewnie uśliniłeś.... nic ci nie chce zrobić. Masz oczywiscie prawo do swoich poglądów. JA ci tego nie zabraniam.
Wypowiedź godna człowieka z honorem - zuch

Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 14-07-2005 o 20:43.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 20:44   #73
Teddy Burn
Użytkownik Forum

Teddy Burn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja

Teddy Burn ma numer GG 8400159
Domyślny

Cytuj:
I po co sobie marnujesz palce i klawiature, żeby takie idiotyzmy napisać.
Idz na www.kurde.pl <----- tam cie polubią ( fajna stronka )
Drogi Ziomisławie, jestem tam czczony.
Prut, smacznego.
stary 14-07-2005, 20:44   #74
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
mastah jakbym cie teraz spotkal to bys sie krwia slinil...

@2xup. xD czy tylko w tym opisie my bronimy tych pogladow?
@up. Masz jakis problem do ziomislawa? jedyny <chyba> ktory racje ma tutaj oprocz mnie....

Ostatnio edytowany przez De'sH - 14-07-2005 o 20:45.
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 20:44   #75
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dobrze gadasz!!!!!!!!! I o to chodzi . Ludzie boją się prawdy a prawda była taka jak piszesz - Moja szkoła

Ale obawa przed Żydami to powód do zabijania, mordowania, itp. ? Zastanów się na drugi raz co piszesz.... ziomek.
stary 14-07-2005, 20:48   #76
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ale obawa przed Żydami to powód do zabijania, mordowania, itp. ? Zastanów się na drugi raz co piszesz.... ziomek.
Tak to jest bardzo dobry powod, wrecz idealny jakbys mial taki motyw to tak by bylo. Wyobraz sobie jestes typkiem 20paroletnim i przez zydow twoje panstow przegrywa wojne przed tem czytales ksiazke nietschego o ludziach i podludziach, wiesz ze jestes asyryjczykiem i jestes z tego dumny! W twojej glowie rodzi sie mysl! Bij ZYDOW! HAIL BURZUM xD
De'sH jest offline  
stary 14-07-2005, 20:48   #77
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Stanął?
Człowieka z honorem - antysemity i nacjonalisty?
@de'sh
Racja, masz prawo mówić co chcesz. Ale w RL zostałbyś za takie poglądy obity po ryju przez pierwszego lepszego S.H.A.R.P'owca albo punka. AntiFa za takie poglądy wybija zęby i łamie kości (ale takim troche starszym )
Prawda boli? Prawda którą prezentuje LPR albo inni skrajni prawicowcy, tak?
Dla mnie taka prawda to gówno prawda.
S.P.M jest offline  
stary 14-07-2005, 20:48   #78
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie, ale przyznaj , że jakbyś miał taką władze i byłbyś juz w miare trudnym przeciwnikiem dla innych to duża pokusa jest zabicia tego kto choćby w najmniejszy sposób próbował zaszkodzić na przykład mojej ojczyźnie!
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 20:50   #79
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
Stanął?
Człowieka z honorem - antysemity i nacjonalisty?
@de'sh
Racja, masz prawo mówić co chcesz. Ale w RL zostałbyś za takie poglądy obity po ryju przez pierwszego lepszego S.H.A.R.P'owca albo punka. AntiFa za takie poglądy wybija zęby i łamie kości (ale takim troche starszym )
Prawda boli? Prawda którą prezentuje LPR albo inni skrajni prawicowcy, tak?
Dla mnie taka prawda to gówno prawda.
ehe no to prosze bardzo naślij na mnie takiego gościa a ja zbiore kumpli i byśmy tamtego zioma rozszarpali - W KUPIE SIŁA!!!
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 20:51   #80
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie, ale przyznaj , że jakbyś miał taką władze i byłbyś juz w miare trudnym przeciwnikiem dla innych to duża pokusa jest zabicia tego kto choćby w najmniejszy sposób próbował zaszkodzić na przykład mojej ojczyźnie!
Mam władze w Polsce, ktoś chce mnie zrzucić z tego stanowiska np. biznesmen, i co ? zabijam wszystkich biznesmenów. Zabijanie Bogu ducha winnych Żydów - cywilów jest bezsensowne.
@edit
edytuj posty.... ziomek.

Ostatnio edytowany przez Rendarn - 14-07-2005 o 20:52.
Rendarn jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania