|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kolejny idiota który nie czyta moich postów z zrozumieniem (p. Pogromca PK). Kolejny idiota , który nie zawuażył , że napisałem - nic nie wiadomo o ojcu , MOŻE go bił. Kolejny idiota , który nie da innym się wypowiedzieć i liczy się tylko jego zdanie. Kolejny idiota , który zaprzecza , że Hitler zabijał Żydów. Człowieku, zanim kogoś obrazisz to pomyśl co piszesz. Daj mi jakieś fakty które mówią, że nie był psychopatą. mejlun dzięki. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Caerlionne - jeśli wszędzie w rządach widzisz żydów, to nie otwieraj konserw - tam też pewnie będą za parę miesięcy, prawda? Nie ma jak posłuchać opinii proroka! A wiesz, jak kończyli prorocy? TAK, zostawali męczennikami... Cytuj:
A skąd to te rewelacje, co? Zapewne od twojego szpiega w bazie waranów parzystokopytnych? One też chcą zawładnąć nad światem razem z żydami, masonami, ninja i Eskimosami. WIEDZIAŁEM, że ten temat skończy się na wyzwiskach od paru "ynteligiętkich" i pieprzeniu o tym, jak to żydzi powoli przejmują świat. IMO topic do zamknięcia - nic nowego zeń się nie wyciśnie...
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 14-07-2005 o 19:20. Powód: literówka |
||
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Był chorym człowiekiem, choroba psychiczna nasiliła się szczególnie pod koniec wojny, wydawał wtedy chaotyczne rozkazy (rozstawienie wojsk w normandii przed zaraz przed operacją "Overlord"). Nawet genialny strateg (IMO najgenialniejszy w historii) Erwin Rommel musiał o każdej decyzji poinformować Hitlera. Fuhrer nie dostrzegał talentów taktycznych swoich dowódców (i znowu Rommel), robił wszystko po swojemu, bezgranicznie wierzył swojemu wywiadowi któremu alianci dostarczali fałszywe dokumenty. W życiu prywatnym też był niezrównoważony. Podsumowując, Szaleniec zaślepiony swoją szaloną ideologią.
Teraz trochę edycji ![]() @Angelus Tak, zgadzam się do błędów zaliczę jeszcze zbytnie skupienie wojsk w Norwegii z niezrozumiałych dla mnie względów Hitler myślal ze tam właśnie rozegra się główna faza wojny @Berials Tak, samobójstwo Hitlera to jedna wielka tajemnica polecam przeczytać książke Bogusława Wołoszańskiego "Ten okrutny wiek". Można dojść do wielu ciekawych wniosków. @Tasior Gówno prawda, Hitler i tyle. @Do tego oszołoma który powiedzał że gdyby nie było Hitlera świat byłby żądzony przez Żydów Wiesz Żydów jest jeszcze całkiem sporo, a z ideologii nazistowskiej można jeszcze sporo wykrzesać (ironia dla "mondrych") @Ghost Nieudany Zgadzam się, zamknąć temat zanim ktoś napisze jeszcze jakieś bzdury
![]() Ostatnio edytowany przez Rendarn - 14-07-2005 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Wyczytalem gdzies, ze byl chory psychicznie, mial jedno jadro i byl koprofagiem. Kól.
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym, po śmierci Aleksandra jego cesarstwo się rozpadło. Może i potrafił wygrywać, ale jego lud nie łączyły żadne więzi ( Np. Religijne itp.), dlatego się rozpadli. I nie mów, że się na histori nie znam.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() 90% ludzi tutaj nie ma pojecia co pisze i wzoruje sie na opiniach gazet, internetu itp... omfg
NIGDZIE NIE ZOSTALO SPRAWDZONE ZE OJCEM HITLERA BYL ZYD, SA TO TYLKO POGLOSKI DOWODOW NIE MA. Pozatym Hitler chcial oczyscic swiat ze skazy, i np. budowal tez ghetta i zsylal do obozow zaglday homoseksualtisow itp. A pozatym skoro wszyscy mowia ze jego chore ambicje i chec mordu podludzi wziela sie od filozofow <Nietzchego <nie wiem jak sie pisze ![]() To tyle. |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Cytuj:
Topic do zamknięcia?? A ciebie czasem nie zamknąć???? Cała twoja wypowiedz jest pozbawiona sensu. Piszesz o jakiś waranach parzystokopytnych. Posluchaj jeżeli nie wiesz nic o drugiej wojnie światowej to zamknij morde, OK?? Strasznie nie lubie ludzi, którzy udają więcej niż są. |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Idz na www.kurde.pl <----- tam cie polubią ( fajna stronka ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#72 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 14-07-2005 o 20:43. |
||
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
Prut, smacznego.
![]() |
#74 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@2xup. xD czy tylko w tym opisie my bronimy tych pogladow? ![]() @up. Masz jakis problem do ziomislawa? jedyny <chyba> ktory racje ma tutaj oprocz mnie.... Ostatnio edytowany przez De'sH - 14-07-2005 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#76 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Człowieka z honorem - antysemity i nacjonalisty? @de'sh Racja, masz prawo mówić co chcesz. Ale w RL zostałbyś za takie poglądy obity po ryju przez pierwszego lepszego S.H.A.R.P'owca albo punka. AntiFa za takie poglądy wybija zęby i łamie kości (ale takim troche starszym ![]() Prawda boli? Prawda którą prezentuje LPR albo inni skrajni prawicowcy, tak? Dla mnie taka prawda to gówno prawda. |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |