Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Co obcokrajowcy o nas myślą?
Sama ich zapytaj. 12 4.44%
Polacy to nooby. 86 31.85%
Nie jest tak źle. Połowa jest fajna, druga połowa do ****ostwo. 62 22.96%
Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. 91 33.70%
Polacy rządzą. 19 7.04%
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2005, 12:30   #61
Baradax
Użytkownik Forum

Baradax's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm

Baradax ma numer GG 10159461
Domyślny

Ja wam powiem czemu polacy sa N00bami.
Raz gdy se siedzialem i gadalem z kolega na mojej postaci na Antice jakis gosc, tu bedzie sie nazywal Polak a ja PG
Polak: SZYKUJEMY WOJNE NA SZWEDOW I SZUKAMY LUDZI (noob? co on mysli ze kazdy czlowiek to polak?)
PG: Ehm... a czemu?
Polak: Bo szwedzi to pedaly i trzeba ich powybijac!
PG: To sa tacy sami ludzie jak my.
Polak: NIE MOW TAK!
PG: Ale to prawda.
Polak: ZDRAJCA! TY ZA SZWEDAMI JESTES?
PG: Wiesz, to ze oni sa lepsi od Polakow w Tibi nie znaczy ze sa pedalami.
Polak: LOL, MY JESTESMY LEPSI! SZWEDZI NIE UMIEJA GRAC!
PO tym zalogowalem sie na inna postac z Antici i niby sie "Przylaczylem" do tej wojny. Wiecie jak ona wygladala? Cale Dp bylo zapelnione lvlami 6-15 ubranych na bialo-czerwono. Wszyscy sie bali wyjsc (no, oprocz mnie , ja im gadalem zeby oni wychodzili a oni stoja tylko w dp). Byl tam nawet jeden 9 levelowy szwed lecz oni sie go nie odwazyli dotknac. Dopiero gdy zobaczyli lvl 6 z red skullem na czerwonym zyciu wszyscy wybiegli z dp i zaczeli go lac a potem przez 10 minut "druzyna" polakow walczyla ze soba o loota.
TO bylo na tyle.

Dlatego polacy sa N00bami.

Ps. Dla tych ktorzy uwarzaja ze jestem glupi bo stoje za szwedami. Stoje za tymi co sa bardziej uczciwi, tak wogole mieszkam w tym kraju, to trudo zebym sie za nimi nie stawial.
Baradax jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2005, 12:36   #62
Pani K.
Guest

Domyślny ***

Chyba powinniśmy trzymać ze swoimi. Ale ci "swoi" to w większości dałny i tchórze - tak właśnie powinno się nazwać tych o których napisałeś w poście. Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 12:46   #63
Palek Kris
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2005

Domyślny

W każdym kraju znajdą sie n00by, ale trzeba przyznać, w polsce jest ich sporo. N.p kumpel nie chce tracić forsy na pocztę aby dać itemki swojemu drugiemu charowi, to idziemy do depo, daj mi, logoutuje sie... a tu od razu chmara polaków krzyczących "wpisz ctr+clone" " ctr+l wpisz" "daj plx". Jak dałem itemy mojemu koledze to od razu "n00b dałbyś low-levelowi".
Palek Kris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 13:26   #64
Cloud99
Użytkownik Forum

Cloud99's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska

Cloud99 ma numer GG 7429130
Domyślny lol

Nie możemy mówić że "polacy to nOOby" bo każdy człowiek jest jedyny w swoim rodzaju. Nie jestesmy kopiami 1 człowieka. Jednak myśle że cześciej jest znaleść polaka który kradnie lootbag lub zabija moje roty przy skilowaniu niż innej narodowości nOObka który robi to samo. Taka jest mentalność polakówm "Jak ja nie mam , inni też nie powinni mieć"

14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw>

Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 24-07-2005 o 14:07.
Cloud99 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 13:32   #65
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Pani Koptyko
Wiem to, jak mało kto, że Polacy to nooby, byłem (jestem) gmem na niejednym otsie, gram na otsach gdzie żyją Polacy; nie obchodzi takiego chojraka czy ots nie ma crashów, czy gm jest sprawiedliwy itd; ich priorytety są bardzo proste:
- dobry ots - dostąłem fri legi
- zły ots - gm mnie zabił/zignorował
Żeby było jeszcze ciekawiej wymieniłaś przykłady co nooby z Polski robią na otsach jak i w Tibii, przykładowo: Stoję sobie spokojnie przed temple (gmem) i gadam z innym gmem, podchodzi prostak Polak i zaczyna szpanować, co mam na myśli? Zaczyna spammować do gma różnymi obrazkami itd; wyzywa wszystkich stojących naokoło od noobów (chce pokazać, że on jest jednym z tych Polaków "nienoobów"), wszystko po to żeby napisać "daj legi", ja uprzedzam żeby nie prosi o fri itansy bo to się może skończyć jego red hp; ten dalej, co pozostąło zrobić? Walnąłem z fbomby; po kilku krzykach "uh!!1" i wyjściu z temple po deadzie zaczyna krzyczeć jak tylko może, że ots jest c****wy, gm to ch*j itd; potem spammuje na forum i tlyko pogarsza opinię na temat fajnego otsa. W Tibii to już zupełnie inna bajka bo w Tibii gra po to żeby kogoś okraść etc; a nie po to żeby żebrać; chociaż tacy żałośni beggersi trafiają się także w Tibii. Nie wiadomo, czy muszą się wyżyć po tym co ich w rl spotkało czy Polcy są z natury takimi debilami, którzy grają (żyją) po to żeby innym spierdo*ić grę (życie), tylko jak to możliwe, że ponad 90% Polaków takich jest? Tego nie wie nikt.. A niech ktoś teraz powie, że br to nooby, owszem, mnóstwo ludzi z br to nooby takie jak i Polacy (Ots/Tibia, choć na otsach trafiają się takie przypadki jakich Tibia nie zna, i niech lepiej nie poznaje), ale Polski persony nigdy nie dorównają takim graczom jak Setzer Gambler, Eternal Oblivion czy choćby Cachero (w zasadzie to też można go do brów zaliczyć).
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 13:33   #66
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

ale w****iają mnie te tematy porpagandowe oczywiscie modne jest a żeby mówic że sami jesteśmy noobami ale po kiego grzyba następny temat?po co się produkujesz skoro już przed tobą zrobilo to 100tys osób?polacy to same nooby wszyscy swe rządza nigdy nie spotkałem szweda nooba i co cieszycie się że gadacie głupoty?ja nieźle się leje kiedy każdy wypisuje totalne pierdoły bo zdzisio ukradł mu lootbaga i to wina wszystkich pls.jak pogracie dłużej w tą grę i będziecie grali na serio*3h dziennie minimum?*i będziecie zajmować kopalnie i wbije swe który wykorzystuje to że ma gildie i pisze leave or die to może w końcu zaczniecie zakładać tematy nie tylko o pl i br że są źli ale także o nich.głupia moda na kochanych swe powoli mija i dborze

Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 24-07-2005 o 13:36.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 13:53   #67
Pani K.
Guest

Domyślny ***

Może masz rację? Przy zakładaniu pomyślałam, że im więcej będzie się o tym pisać, tym większa szansa na odnoobienie Tibii. Ale taka jest prawda, że z tego tematu zrobiła sie jedna wielka nabijalnia (po części przeze mnie - dałam tu mnóstwo postów które składają się głównie ze zdań: "Aha, masz rację", "To prawda, Polacy to nooby"). A ci, o których jest ten temat udają, że tak nie robią, a na swoim serwie i tak wciąż wołają "Frii itamz plax!" ... Oni czasami powodują, że odechciewa ci się żyć, ale z drugiej strony Tibia byłaby nudna, gdyby wszyscy gracze byli bez wad (Kiedy masz zły dzień zawsze możesz wyładować się na takim). Ale jeśli wchodzić w szczegóły to nikt nie jest doskonały, Szwedzi też nie. Nie twierdziłam nigdy, że my jesteśmy niewiarygodne dałnusy,a Szwedzi rządzą. Po prostu oni trzymają się razem i za to ich zawsze podziwiałam. To mój ostatni post w tym temacie. Cya. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Pani Kopytko - 24-07-2005 o 16:16. Powód: Ale jestem głupia - bazsensowne zdania, powtarzające się wyrazy.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 15:02   #68
BolczyK
Użytkownik Forum

BolczyK's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
BolczyK ma numer GG 3799500
Domyślny

Ja nienawidzę większości polaków. Same lamusy i jeszcze gorsze świństwo. Nie umieją grac, próbują hackować, fri itanz -.-
To wszystko jest ŻAŁOSNE. Osobiście nie przyznaję sie do tego że jestem polakiem (nie mówię po polsku), bo zaraz się zlatują nooby. Najbardziej załamujące są niektóre przypadki:
(na ghostlandzie)
JA: Leave. I hunt here
ON: Polak?
JA: No. Leave NOW
ON: Fajnie. Ja też polak. Masz jakieś itemy?
JA: -.-
You lose 80 hitpoints....
ON: AAAA. Help PK! He wanna kill me! Halp

Wolę mówić że jestem z USA, przynajmniej nie ma aż takich debili.
BolczyK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 16:55   #69
matrach
Guest

Domyślny Dawno dawno temu..... :P

Dawno temu jak grałem na Azurze swoim uhmakerem ,podszedł do mnie 11lev i mówil że zbiera drużyne i chce anglików z Thais wygonić.
I jeszcze do tego kazdy wyraz osobno pisal -.-.
Wyglądalo to mniej/więcej tak:
On: pl?
On: pl??
Ja:tak
On:sluchaj
On:zakladam
On:klub
Ja: jaki?
On:chce
On:wygonic
On:anglikow
On:z
On: thais
Ja: czemu?
On: bo
On:sie
On: z nimi
On: nieda
On: dogadac (pewno dlatego że nie mówią po polsku )
Ja: ja tam do nich nic niemam
On: ale
bardzo
nam
sie
przydasz
Ja:z 11 lev?
On:tak

itd......
Ciekawe jak on chcial z grupkom 11 levelowców wygonic anglików
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 18:09   #70
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Domyślny

mówcie że jesteście z wybrzeża kości słoniowej to wtedy nikt nie powie że z wybrzeża pochodzą same nooby.
ps.jeśli wstydzisz się tego że jesteś z polski świadczy to o twoim idiotyźmie i boisz się że ktoś zabije cię za narodowość
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 19:11   #71
Bartek'saphira
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Karlino

Bartek'saphira ma numer GG 7550988
Problem wtf

dlaczego myslisz ze wszyscy swe to nooby ..? zobacz na ich lvle np. Chompollet Tzetzi.. na saphirze najlepszy gracz. a tak pozatym to niektozy sa fajni.. mam sporo kolegow..

19:10 Nazgrel Bloodhoof: all countrys have bad and good ppl.. and the same is with poland and with sweden to
Bartek'saphira jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 01:11   #72
Baradax
Użytkownik Forum

Baradax's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm

Baradax ma numer GG 10159461
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartek'saphira
dlaczego myslisz ze wszyscy swe to nooby ..? zobacz na ich lvle np. Chompollet Tzetzi.. na saphirze najlepszy gracz. a tak pozatym to niektozy sa fajni.. mam sporo kolegow..

19:10 Nazgrel Bloodhoof: all countrys have bad and good ppl.. and the same is with poland and with sweden to

Jesli ten post byl skierowany do mnie to ja nie mysle ze Swe to n00by, zwlaszcza na odwrot. Ja bylem PG w moim tekscie a polak to byl noob
Baradax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 01:53   #73
Czester
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława

Czester ma numer GG 1462060
Domyślny

Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple.

Wole sie zakoloegowac z obcokrajowcem nisz z wiekszoscia polakow kilka powodow siedze se z kolegami pod domkiem w domku polozone eq zeby dekorowac moje i kumpla g legi mms dsm aol i pare innych ladnych rzeczy nagle podbiega kolews pyta sie czy polak odpowiadam tak a on dasz mi jakies zeczy plx blagam cie odpowiadam nie a on jestes p**** wyzywa i co nietylko na mowi rodakowi nic niedasz i potem zaczyna na nowo no daj cos polakowi...
albo wracam z dwarf guardow tacham lotbag i nagle podbiega jakies kolo i do wody go zgadijcie jaka narodowosc jego
I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć
żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia
Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze
Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała
Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu
Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść
jednemu dniowi,pewnemu dniowi
Wkrótce...
Czester jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 12:45   #74
Turek Syty
Użytkownik Forum

Turek Syty's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 100
Problem Polacy to NOOBY

Zaczełem dopiero na mainie a tu koleś podchodzi i mówi :
-Dawaj mojego plate armora
-Ja nie mam :/
-Dawaj bo cię zabije
-Ale ja na prawde nie mam
-To daj swoja całą kase albo cię zabije
-Nie dam nara
I dałem go na ignora i wyszedłem ze światyni a on poszedł dalej jak by nic się nie stało. To jest POLSKI NOOB !!!! <Ta sytuacja nie raz mi się zdarzyła>
15:15 You lose 799 hitpoints due to an attack by Zevs Mighty Thunder.
15:15 Using one of 152 spell runes...
15:15 You lose 629 hitpoints due to an attack by Zevs Mighty Thunder.
15:15 Using one of 151 spell runes...

Padamy? Nigdy!
Turek Syty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 17:02   #75
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Co myślą?

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=879321

I jeden cytat, jesli komus nie chce sie czytac calości:
Cytuj:
I will always look at polacks as "dirty" ghetto kids.

A tu jedno z ciekawszych, polecam:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=871460

Cytaciki:
Cytuj:
fuck the dirty polack ass biatches mothers in the ass, and cut there fucking dick of whit a big fucking maderfawking chainsaw and FUCK OFF IM A TRUE PATRIOT AND I HOPE SWEDEN BRING WAR TO POLAND
Cytuj:
Not all is polack, u dirty fucker go wash some cars you animal..
Et cetera.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 17:29   #76
maciejusss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Świnoujście

Imię: Niewazne:D
Gildia: nie mam
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Problem Uwżam iż polacy to nei tylko nooby.

Dziś spotkałem nooba polaka który zabijał mi cyklopy ale też i spotkałem swe i br którzy nei dość ze kradli mi loota i zabijali dragi to jescze wyzywali polaków.

Mylicie sie znam wiele przypadków naprzykład taki w którym jeden ze swe zapytal sie czy niemam jedzenia powiedzialem że nie zacząl mnei wyzywać i pisać że jestem noobem skopiowalem jego wypowiedż do mnei o jedzenie i zaczął pisać (po angieslku)(wersja polska-nigdy bym tak do ciebie noobie nie napisal)

Ostatnio edytowany przez maciejusss - 25-07-2005 o 17:42.
maciejusss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 17:34   #77
maciejusss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Świnoujście

Imię: Niewazne:D
Gildia: nie mam
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

przepraszam za drugiego posta ale ejstem nowy i jescze nei lapie tego wszystkeigo
maciejusss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 21:22   #78
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja gdy ostatnio gadałem z Brazylijczykiem (a to zbyt uprzejma konwersacja nie była,oj nie ),usłyszałem (zobaczyłem ?) tekst:
(tłumaczony na j.polski):
Dziwie się,że masz pacca,Polska to taki mały i biedny kraj,nikt nie wie o jego istnieniu...
Czy to prawda ?Może tak,lecz takie teksty nie zmuszą mnie do podawania się za
Anglika,oj nie !Choćby nie wiem jak nam ubliżali,będe się podawał zawsze za - Polaka !
stary 25-07-2005, 21:57   #79
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny

ehh nie dziwie się. Pewnie 50% ludności z innych krajów/kontynentów pamięta tą powojenną polske Wcale bym się nie zdziwił...
Xyrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-07-2005, 12:37   #80
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Szczęśliwy Moim zdaniem!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
Inne narody wcale nie sa lepsze od polakow. Zapytajcie sie jakiegos porzadnego brazylijczyka co sadzi o swoim narodzie za zobaczycie ze u nich jest gorzej. Nie twierdze jednak, ze jestesmy najlepsi bo do idealu nam daleko. Polak kradnie, luruje, zabija. Ale po co patrzec na problem jako problem calego narodu? Po co ten podzial na narody? Liczy sie przeciez czlowiek jako jednostka. To jaki jest i jak sie zachowuje w grze to nie zalezy od tego skad jest tylko od innych czynnikow. Jakich? Domyslcie sie sami.
Wiem, ze nie można patrzeć na każdego gracza jak na nooba, tylko dlatego, że on jest np. Br~ albo Polakiem, ale po zachowaniu pojedynczych ludzi z danego kraju można tak ogólnie ocenić naród...

A z tym, że Br~ są gorsi to Cię popieram, bo mi się wydaje, że we wszystkim większość z nas jest podobna, a oni są gorsi w angielskim i to głównie dlatego uważam ich za największych noobów!!
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania