![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Powiedz mi, tylko szczerze. Ile boostów potrzebujesz zakładając, że chcesz zbudować deck z jako tako działajacą mechaniką? 15? 20? Oczywiście, deck możesz zrobić i z trzech, tylko co to będzie? Wszystkie karty pojedyncze, pięć kolorów, nieodpowiedni manabase i brak założenia z góry jak deck będzie działał. Życze sukcesów. Lepiej kupić dużo tanszą podstawke i mieć sensowniejszy deck. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Taa... Ja jestem całkiem zielony ( no może troszkę szukałem po necie ;p ) a kumpel zna się niewiele więcej niż ja. Widział pare pojedynków i też lata po necie i czyta o tym sporo
![]() Biegając tak po necie znalazłem coś jakby zestaw dla początkującego. Były tym płyty z zasadami, 30 kart chyba i gra MtGO ;p za około 50zł... Jak myślicie opłaca się coś takiego mu kupić? Do tego jakiś booster ;p ( fundusz się zwiększył do 6 dych ;D ) czy może zamiast tego 5 różnych boosterów? Halp blax Btw. Empik i Rebel niedaleko ^_^ http://www.topdeck.pl/index.php/p529.html <--- Tutaj macie ten zestaw ;p wogóle ten sklep www.topdeck.pl bardzo mi się podoba... Pomóżcie wybrać ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 08-12-2006 o 08:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, ta podstawka to sensowna propozycja, dwie talie po 33 karty, 14-kartowy booster, foil i Magic Online z kodem aktywacyjnym. IMO świetne. Jak masz kase możesz jeszcze booster dokupić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JA bym osobiście bardziej polecił deck z time spirala, lub z Ravnicci (czy jak się ten blok nazywał) + booster z drugiej opcji (czyli deck ravn + boost z TS lub odwrotnie)
Obie talie są mocne, gdyż panowie co wydają M:TG wpadli na pomysł, że każdy anstępny dodatek będzie przepakowany.
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() lepiej niech kupuje z time spiral bo jak mowiles tak wychodzi ze co next dodatek to jest bardziej przepakowany dlatego radzil bym ci kupic mozesz deck ts i jakiegos boostra
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() a ja bym wam polecil przejsc sie do osiedlowego prosa dac mu 2 jawki i zlozy wam deck o niebo lepszy od tego syfu z pcd bo ma miliard crapowatych unc/commonow...
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Bytom
Imię: Sargoth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 71
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() znacie moze jakies internetowe bazy danych czy cos w tym stylu gdzie mozna znalesc grafiki kart?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() google.pl
Szukajcie a znajdziecie
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Cytuj:
Zresztą pro tu u mnie nie ma ;p są na poziomie " Ju Dżi O! " ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Imię: ....... :)
Profesja: Paladin
Świat: ....... :)
Poziom: 23
Skille: 59/41
Poziom mag.: 9
|
![]() http://www.k20.prv.pl Polecam tę stronkę dla nowych i nie tylko
Ja gram czarno zieloną talia t2 (nawet fajna jest tylko ten czarny ma czasem przykre skutki uboczne). Np. mam potworka 7/7 flying trample za chyba 7 many. Wydaje się że świetny ale w kazdej turze musze poswiecic kreature inna niz on. Jesli nie poswiece to obrywam za 7 :/. Będe probowal sobie zlozyc z boostrow deka bialo-niebieskiego (ahh ta magia i kontry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
yyyy no wiesz kwestie finansowe ![]() Jesli ktos chce aukcja z moja karta rare którą wyciągnąlem ostatnio z boosterka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja gram w lotra i w wfb kiedys w MtG ale skonczylem teraz z karcianek to WoW TCG(gra ktos ??)
btw lotr juz powolutku umiera przynajmniej w b-stoku więc inwestujcie kase w wfb lub wh40k(choc to tez powolutku umiera)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() kołbaś W40k umiera?? Chyba nie u mnie w Nowym Sączu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wes h elfy ale nie rob ich na armie strzelająca zrob armie z przynajmniej 2 chariotami 2/3 oddzialami silver helmets no i smokiem a reszta pkt w 1/2 magów na 2 poziomie i rbt no i moze swordmasters of hoeth zeby gdzies magów schowac
![]() |
![]() |