|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
I nie będe się rozpisywał na temat tego kto jest śmieszny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Hm, poczytajcie Kod Leonarda Da Vinci , Browna, tam jest sporo fikcji ale też trochę faktów, o których sie nie mówi.
A co ja myślę o Satanizmie/Szatanizmie? -Nic , nie spotkałem się z tym , nie potrafię ocenić czy to idioci którzy po nocy biegają po cmentarzach i wykopują trupy czy tacy sami jak większość ludzi (mają równo pod sufitem) ,tylko mają inną religię. Ostatnio edytowany przez Blaszy - 28-07-2005 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
|
![]() Podzieliliście się na 3 grupy :
- Wierzący ( krytykujący Satanizm) - Wierzący or ateiści ( krytykujący Satanizm lub tacy którym to wisi) - Sataniści ( dokładnie 1 - Berials) Teraz każda strona chce pokazać , że ma rację. Nie mozna tego zrobić bez kłócenia się ,wywyższania , obrażania itp.? Dyskusja - rozmowa kilku osób na dany temat , w którym każda ze stron pokazuje swoje spostrzeżenia ew. mówi swoje zdanie na dany temat. @ Pogromca Pk Może i jest młodszy , ale prezentuje lepszy poziom niż ty. Nie stara się wmówić ludziom , że źle myślą. Stara się im wytłumaczyć - nic na siłe. @Berials Nie używaj ironii za często. Jeżeli ktoś się o coś pyta to normalnie odpowiadaj ( patrz. dziewice, koty, seks) @Baron Kaldrick Wybacz uwage. Nie daj się sprowokować @Gewof Nie obrażaj ludzi jeśli ich nie znasz. Chyba wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
I jak to sie ma do prezentacji wyższego poziomu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() @Berials
wierz mi, za pare lat bedziesz sie smial z wlasnych slow (cyt.: hail Satan!), to bzdura, lepiej byc czlowiekiem, nie trzeba sie w tym celu nazywac satanista. nie tzreba tez byc satanista i wyznawac te filozofie, aby np. korzystac z zycia (to juz wymyslono dawno temu), zeby nie ograniczac sie niepotrzebnie. wystarczy byc czlowiekiem laknacym zycia i umiejacym z niego krzystac. po co odnosic to do szatana. sama nazwa (przeciez nieprzypadkowa, a skoro przypadkowa, to wspolczuje autorowi owej filozofii - nazwa naparwde jest wazna) wskazuje na zwiazek z religia, na bunt (w koncu szatan buntowal sie przeciw bogu) to co wy tu bredzicie, ze to nie ma zwiazku. ma. satanizm jest jakas reakcja na chrzescijanstwo i kropka. a to ze jakos ewoluowal to inna sprawa, taka natura kazdej mysli. i zobaczysz, bedziesz sie smial z tego stwierdzenia. to glupota i tylko dzieci sie w to bawia.
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
matko jedyna, tyle piszecie, że jak człowiek tu wchodzi po jakimś czasie to widzi kilkadziesiąt postów, z czego ponad połowa się powtarza, bo ludziom się nie chce tego czytać ponad połowa popełnia głupie błędy, bo religioznastwo i sprawy kultury są im pobieżnie znane (chodzi tu o np. nazywanie satanizmu religią..) i niektórzy zaczynają sobie troszkę do gardeł skakać... ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() @Berials
Pójdziesz do piekła za to co robisz. Nie żal Ci? |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Taube
Nie zauważyłem, ale zaraz przeczytam. Hmm... Przeczytałem i mogę powiedzieć, że Berials pisał gdzieś, że Szatanizm powstał właśnie w mrocznych wiekach Chrześcijaństwa... To chyba okolice 12 wieku eh? Albo i później, Próbuje przypomnieć sobie kiedy to było, bo czytałem dwa miesiące temu Rodzine Borgiów. nie to był chyba 15 wiek, ale 12 wiek jak mówi Berials był poczatkiem Szatanizmu, a Szatanizm i Satanizm to bodaj dwie rózne sprawy ;-)))
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 28-07-2005 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() @Berials
Weź wy*******aj ![]() @Gufat A siedze tu, od dluzszego czasu ;p Lubie to forum, mozna posmiac ![]() @Topic W zyciu jeszcze nie spotkalem zadnego satanisty, widocznie jest ich bardzo niewielu ;p Sam jestem ateista i jest fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ale mam fajna stronke. Nie wiem czy ktos juz tu dal. http://szatanizm.prv.pl/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Dulip Wracaj na Gery lepiej, tam trzeba z ciemnotą walczyć i wyśmiewać pewne... osoby ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @Gewof
Koleś! NIe zgadłeś! NIe jestem dresem... ![]() ![]() @ up ileś tam. Tak jestem w 2 grupie. Ateista... ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
re: Dulib Ty też idź się leczyć. re: Gezund Nie wierze w Piekło. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Berials - 29-07-2005 o 08:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() re:up
Nie nie skanuj. Ale Twój avatar, a o nim mówie wygląda inaczej niż pieczęć Bafometa. Wygląda tak, ale mogę sie mylić: http://www.freewebs.com/666runes/SigilAstaroth.gif edit: Link coś kiepsko działa, więc proponuję go przekopiować do nowego okna, jeśli ktoś będzie4 miał problemy.
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 29-07-2005 o 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() postaram się wypowiedzieć to jak najłagodniej umiem:staniści cóż prawdziwych jest nie wielu,wyznają zdrajcę.najczęściej kiedy spotykają słabych ludzi przekomarzają ich na swoją stronę,czasem pranie mózgu.jeśli chrześcijanizm wg kogoś jest dla ludzi słabych to gratuluje-.-pozatym ile odłamów satanistów jest:|niektórzy robią czarne msze inni strugają się za bohaterów-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Katolicyzm wyznają ludzie słabi, jak już napisałem dla nich iść do kościoła czy pomodlić się przed snem to rutyna, nie ma w tym wiary. Prawdziwie wierzą może jeszcze takie babcie 70+ lat, co latają wszędzie z różańcem.
![]() |
#79 |
Zbanowany
|
![]() Gufat pierdzielisz głupoty.
mam 16 lat. Miałem taki okres w którym zwątpiłem . Wiele rzeczy jednak zrozumiałem i teraz modlitwa dla mnie nie jest rutyną. Nie modle się 2 x dziennie tylko wtedy gdy tego potrzebuje. Chrześcijanie są slabi, ale nie wszyscy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A gdzie ja napisałem że wszyscy? Oczywiście należy się sprostowanie bo nie napisałem też że są ludzie prtawdziwej wiary (poza tymi babciami).
Sprostowuję (tak sie pisze?)
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 29-07-2005 o 12:15. |
![]() |
![]() |