Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-08-2005, 22:03   #61
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
Jak mogli wżucic za bramke 100 lvl? Tylko Tirve ma 100 lvl -.-'

Tutaj wszyscy bronią tak ją/jego/ich...Jeśli uważasz że Tirve gra 1 owner czemu piszesz jak by ich było kilku ? :>
Jak już Monte wspomniał chodziło mi o to że ownerzy Tirve~ przeżucili te sd za bramkę 100 lvlową

Czy ja pisałem ze uważam ze jest jeden owner??

@~Kałach~
thx za poparcie
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-08-2005, 22:12   #62
Snajper z Opola
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Domyślny

***ane pucusie mysla ze jak duspko po liza to cos dostana ehh...
Snajper z Opola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-08-2005, 08:02   #63
Dark Knight
Użytkownik Forum

Dark Knight's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2004

Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
yyy a ty jesteś debilem , czy idiotą ?? Tirve jest złodziejem , urkadła Tireon'owi 120 bp hmmów , i cały domek ogołociła .. jest pieprzonym thiefem i tyle , Tireon jej zaufał i dał inva .. tirve jest uczciwa i nie kradnie ? haha -.-'

Tirenonowi caly domek oproznilem JA (czytaj Kagra) poniewaz ukradl mi brobe ....
Ja stracilem wtedy 60k a on za to ze mnie okradl ~200k

Jak nie wiesz jak bylo to nie pieprz na forum.
Dark Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-08-2005, 09:38   #64
Kacziv
Użytkownik Forum

Kacziv's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Kacziv ma numer GG 5619795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Ehh .. siedzi 24 h na dobe .. 3 braci nią gra .. i wcale im nie zazdroszcze .. może i mają 100 lvl + ale na Guardii większość osób jej nie lubi .. (tak mówi mój kolega który tam gra) .. btw. ja bym wolał żeby mojego chara szanowali a nie nienawidzili ...
Jeśli masz jakieś obiekcje to poproś rodziców o dwóch braci, i se nabij z nimi 100 lvl.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
Uwazasz ze oklamanie GMa i kradziez kilkunastu/kilkudziesieciu bp sd to jest nic? Przeczytaj sobie zasady gry i za co mozna dostac bana na tibia.com.
Najpierw ty je przeczytaj. Znajź coś o zakazie kradnięcia to ci zasponsoruje wycieczke do egiptu.

Ostatnio edytowany przez Kacziv - 02-08-2005 o 09:43.
Kacziv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 22:43   #65
Neonex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacziv
Jeśli masz jakieś obiekcje to poproś rodziców o dwóch braci, i se nabij z nimi 100 lvl.

Najpierw ty je przeczytaj. Znajź coś o zakazie kradnięcia to ci zasponsoruje wycieczke do egiptu.
Nie brron tego zlodzieja. Mzoe i nie ma napisane ze za kradziesz ale za oklamanie GMa tak. Wienc nie bron go.

Ostatnio edytowany przez Neonex - 03-08-2005 o 22:46.
Neonex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 22:53   #66
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacziv

Moze i nie ma nic o "kradnięciu" ale napisalem: "OKLAMANIE gma i kradziez"....

Wogole radze zamknac ten temat bo zamiast screenow widze klutnie ile ownerow jest i za co jest ban -.-
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2005, 20:08   #67
Zykfryd from Guardia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gliwice

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evilus
jestes taki glupi czy tylko udajesz?
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.-
Nic dodać nic ując, masz stu procentowom racje. Tesh znam Tirve troche " i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo"...
Zykfryd from Guardia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2005, 11:43   #68
akropol
Guest

Domyślny :d

Ech... Tir~ to nie sharer , nie gram juz na guardii, ale ilekroc o cos pytalem, zawsze dostawalem taka sama odpowiedz, Dla przykladu:
1) Siedze o 7:00 i slysze, ze tir~ idzie juz spac, a wczesniej rozmawialiśmy o blue robe, które mialem kupic za 50k. Gram sobie 4 godziny i tir~ znowu sie loguje, myśle co jest, i pytam sie. Gadamy chwilke i przypominam o blue robe, a on mi, ze juz sie o to go pytalem 4 godziny temu . Jezeli nawet 1 owner poszedl spac, z drugi sie wlogowal 4 godizny pozniej (kiedy pierwszy spal), to z kad mialby wiedziec ,ze rozmawialismy o blue robe ?, a nawet, jak wczesniej siedzialy 2 osoby podczas naszej rozmowy, to dlaczego ta druga nie zalogowala sie na konto zaraz po pierwszej, tylko 4 godziny pozniej ?
2) Tir~ jest bardzo uczciwy, nie raz zbieralem dla niego SD ,spokojnie moglem klasc po 20 bp na lade i nigdy mnie nie oszukal.
3) Pomocny czlowiek, ilekroc potrzebowalem pomocy przy quescie, tylekroc ja otrzymywalem (OF/BK quest). Nawet jak robilem sobie SS z c-armem i c-shieldem w domku BK ,to nic nie zabral
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania