|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Cytuj:
Patriotyzm? Idż się dziecko wyżal mamusi a nie zaśmiecasz forum tymi żałosnymi tekstami. Co do outfitu Suggler'a nic nie mam. Jak komus nie pasi niech na nie, nie łazi...a jak zobaczy jego obrazek na jakieś witrynie w necie niech jak najszybciej zamknie to okno..Bo jeszcze białej gorączki się nabawi. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie wiem, co w tym takiego zlego jest - zart i tyle. Jakos w Call of Duty albo innym Medal of Honor mozna wybijac niemcow co do nogi, niech gnija. Ale jak w Panzers : Phase One dali misje, ze mozna dokonywac ataku na Warszawe...o Jezu! Jablka na placu! Rzez niesamowita, bo "bijom polakuf".
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Grzw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lancelot hireling
Profesja: Knight
Gildia: Ewenement
Świat: Elera
Poziom: 26
Skille: 96/79
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Krótko i treściwie:
Czego się czepiać po prostu nie macie... Wątpie by Cipsoft chciał coś zasugerować, zastanawiałem się czy nawet nie dać sobie takiego imagu |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Actan Xelius
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem równie dobrze mogli by zrobić inny kolor i sie zastanowić czy nie zranią niczyjej dumy narodowej biorąc pod uwagę ze smuggler to jest raczej słabym i dość żałosnym potworkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Radom
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() No nie.... żalosny temat... No i co z tego ze ma bialo - czerwone barwy, nawet jesli maja na mysli Polakow to przyjmijcie to jako zart a nie robicie z tego wielka tragedie.... A wogole to prawie polowa potworow jest zielona!! To obraza dla Libijczykow!!!! straszne....
![]() |
![]() |
![]() |