|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Ktoś pytał się ile UH zchodzi na tarantule, to zależy czy przychodzą masowo czy pojedyńczo, jeśli masowo 5-8 to...hmm... max jeden UH, jeśli pojedyńczo to około co 100 tarantul UH
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Cytuj:
Wielkie dzięki ![]() ![]()
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Z góry przepraszam za grafikę...Problemy z karta graficzną -.-
Advance: ![]() Trochę przynudawe Screeny: Hmm's Test By Siemach ![]() Waste?:> ![]() Some Hits ![]() Level ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Z góry przepraszam za grafikę...Problemy z karta graficzną -.-
Advance: ![]() Trochę przynudawe Screeny: Hmm's Test By Siemach ![]() Waste?:> ![]() Some Hits ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemq, GZ lvli, przez przypadek chyba 2 razy tego samego posta wpisales
![]() ![]() Psst.. nie wiem jak możecie o tej godzinie jeszcze grać ![]() ![]()
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść Ostatnio edytowany przez Gikop - 01-10-2005 o 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co tu tak pustawo??(wiem, że łatwo mi mówić bo nic nie wklejam, bo nie mam co
![]() ![]() Comment plz
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Juz ich nie lubie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mialem ss z hydr... ale gdzies je posialem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, głównym powodem wklejenia tego zdjęcia jest udowodnienie kumplowi jaki mam mlvl
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() Gz all aha i czy jak wyjde na main to dostane jakies itemki? :
![]()
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Oj, nie dostaniesz
![]() BTW. Jak mi się net poprawi to dam jakieś SS'ki, dziś albo jutro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Smutne ale prawdziwe... @Gikop Btw. Twoje posty zostaly zraportowane... pierw sie czyta regulamin danego forum/dzialu, a potem postuje sie na nim... ![]()
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 13-01-2006 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
|
![]() nice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Temat umarł... jednak przeglądając fora internetowe trafiłem na link do niego (wcześniejsze poszukiwania efektu nie dały). I postanowiłem go trochę odświerzyć
![]() Kilka staarych screenów, jeszcze z wakacji ![]() Zdjęcia prawdopodobnie będą niepokolei... ale zamieszanko niezaszkodzi. lvl 33... (chyba) ![]() lvl 41 (chyba) ![]() lvl 42 (chyba ![]() Exori... ![]() Exori... ![]() Advance: ![]() lvl 54... ![]() Queścik: [IMG]http://i38.photobucket.com/albums/e129/Mathoffmanns/Knight% 20Mathoff/UO0038.jpg[/IMG] ![]() zonk? ![]() ![]() ![]() ![]() Welcome Friends... ![]() I lvl 55 ![]() Nabijając ten lvl siedziałem 2h na necro... niestety cały loot to jakieś 400 gp w złocie, z czego połowa zdobyta na mumiach ![]() Narazie qóniec.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 40/40
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @ Jagix
robisz wielki blad kupujac legi, zamiast shielda. Dla knighta bron i shield sa najwazniejsze, a reszta to potem.. (nawet jak masz 40k, wolisz kupic Demonke niz Bohy) -=-=- HiBerna -=-=- ządzi ![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() ss'ki super dawaj wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu jakies stare ss z zwiedzania HG ![]() ![]() a tu juz sam niewiem co jest ![]() ![]() ![]() 100 xD ![]() Ostatni adv... ![]() |
![]() |