|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną? | |||
Tak, wierze w to |
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 | 74.42% |
Nie, nie wierze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 25.58% |
Głosujących: 129. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jackal Silentdark.. gdize to znalazles? xD xD
(tlumaczenie na moj rozum) 1. Azby znalesc Kobiete musisz miec CZas i Pieniadze... Kobieta = czas x pieniadze 2. Czas to pieniadz.. wiec: time = money 3. a wiec... Kobieta = pieniadze x pieniadze 4. Pieniadze sa powodem wszystkich problemow pieniadze = <pod pierwsiatkiem>Problem 5.Reasumujac: Kobiety = problem dobrze? osobiscie jestem na tak! to jest mozliwe :>
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
"Baby do garów" :-P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Raczej do lozka...
NIe jesteem szowinistyczna swinia ![]()
![]() |
#65 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No tak. Zaraz, jak to zwykle bywa, zbierze się tutejsza większość samców i założy sobie szowinistyczne kółko.
Samiście chcieli. Ja jestem.. hmm... w pewnym stopniu szowinistką. Mogę gotować. Prosze bardzo! Moge nawet coś uprać i poprasować. Ale to facet ma pracować, przynosić co miesiąc wypłatę, kupować mi nowe ubrania, zabierać na wakacje i zjawiać się przynajmniej raz w tygodniu z bukietem kwiatów ![]() Cytuj:
![]() Tak czy inaczej kończmy ten offtop, bo znowu pogonią ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przepraszam Tana
![]() ![]() Ale czasami bawia mnie te teksty: 'mam tyle przyjaciolek i to tylko przyjazn' ![]() Moja meska czesc nie chce tego pojac. A kobieca juz dawno wypedzilem z zakamarkow mojego serca ![]() ![]() A kobiety mi nie trzeba - samowystarczalny jestem ![]() te zdanie wyzej to oczywiscie tak zwany angielski joke...
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 15-08-2005 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym się przyjaciółki nie spytał, jakie są najlepsze sposoby na wyrwanie, czy wszystkie są trudne itp.
Takie coś się kumpli pyta. A koleżanki są dla mnie od "Bardziej bliższej znajomości" ![]() Edit: 83:33 :/ Nie znacie się ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 15-08-2005 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
The Witch
|
![]() Cytuj:
Choć prawda... faceci też się do tego przydają. W końcu trzeba sobie przekazywać bajki o tym jak 'poderwałem laskę'. ![]() (Tu pozdrawiam Kabaret Moralnego Niepokoju w ramach cudnego skeczu 'Lachonarium' ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jak się umię, to sie ma ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Właśnie, jakie bajki? W męskim środowisku to nie bajki tylko opowiadania, zresztą nasycone heroizmem ;-))
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Przepraszam, zboczenie.
![]() |
![]() |
#72 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
The Witch
|
![]() Cytuj:
![]() No to na końcu trzeba dopisać: girls=evil v girls=(-evil), gdzie evil € CZYSTE ZŁO i (-evil)€ CZYSTE ZŁO
![]() |