|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
hahah zes mnie roz***al ahahahah jak ja mam palka na 90lvlu i mam 31sworda z gs'a nie moge tarfic w lidera za 10nawet a ty masz swoim 16sorkiem go solowales chcesz nam wmowic z bs'a heuehueh ( kumple mi dal sova na 2min i udezylem lidera za 12 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Wrocek
Imię: Slayer Robin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up ... nie no zapomniles ze sorki maja zarabiste skille gdzes tam z 90 sworda pewnie ma .... XD <rotfl> Kama Wez sie schowaj i ludzi nie wqrwiaj
O jak bym chial twojego chara spotkac ... xD xD xD ciekawe ile runow by mi zeszlo ??
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 20-08-2005 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: ******
Świat: Titania
Poziom: 21
Skille: 17/19
Poziom mag.: 24
|
![]() No lidera to akurat z runek (3sd),a best z broni to ds bez niewidki....
Ostatnio edytowany przez Kama144 - 20-08-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ej człowieku moja ocena:
pomysł:1/10 wykonanie:1/10 Ej co jest ciekawego w tym ze nawalasz DWARFY z jakiejś tam broni za 5hp, i dostajesz za to exp w tym nie ma nic ciekawego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() kama nie wiem czy wiesz, ale to, co masz w opisie robi z ciebie jednego z wiekszych n00bow na tym forum. 16 lvl i 16 mlvl i z HMMa niby za 53 walnoles ? Ehh co za ludzie... pisza sobie opisy nieprawdziwe i mysla ze swieca.
![]() BTW nie masz takiego EQ ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @kama
Koleś, Ty chyba z braku pomysłu na kolejne inteligentne wypowiedzi piszesz te bzdury! -.- Nie wiem, czy w ogóle masz pojęcie o tym, jakie obrażenia możesz zadawać z run na którym lvl i mlvl... Wiesz, mam dla Ciebie radę. A brzmi ona tak: odpuść sobie. Rozumiem, każdy może mieć inne gusta, może Ci się nie podobać temat o dwarf huncie - dobrze... Ale gdy nazywasz kogoś, kto robi taki temat noobem, to już jest przegięcie. I gdy trajkoczesz o jakichś niemożliwych hitach z runek - tym bardziej. Więc radzę - odpuść, bo już się dość wypowiedziałeś, a z każdym kolejnym postem tylko się pogrążasz i robisz sobie wrogów... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ kama~ po Twoim podpisie widac 1 Albo jestes n00bkiem bo z takim magikiem to daleko nie zajedzesz ... -.-" i masz jeszcze prawo sie smiac Z MMS BUAHAHHAHAHHAHAH nie moge 16 level i 16 magic ... xD nie moge... Boze widzisz i nie grzmisz ....
aha i jeszcz z hmm ... qrwa ja na moim levelu i z moim magikiem max to cos ponad 63 ... wiec nie odzywaj sie z best hitami z kosmosu !! @Edit: Z tego topicu zrobily sie zlewy z kamy~ a nie komenty do ssow <lol>
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 20-08-2005 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() @kama144 - twoj podpis
Imie - ************* swiat - Titania Level- 16 Voc- Sorc Mlev - 16 terinie caly czas... EQ - B-robe, c legs, C armor w dp, Bs, medusa shield, rh, boh. "a gdzie twoje MPA , SoV , MMs , Demon Helmet " Best hit : HMM-53 "Lol" SD-nie mam EXPLO-48 Reczne - 72 "Cos mi sie niechce wiezyc" Super Podpis ![]() Btw. Kama144 jak bys ie zauwazyła ma on lepszy mlvl od Ciebie ![]() Pozdro MMs Ostatnio edytowany przez Don Pedro - 20-08-2005 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Do autora tematu:
Nie przejuj sie postami tych debili ![]() Ja sobie milo twoje zdjecia ogladalem Dam Ci tylko pare rad: - nie trac explo na dwarfy tylko uzbieraj ich caly bp i sprzedaj za okolo 3k a taka kasa Ci sie przyda (cieszylo Cie 1 k ![]() - expij na potworach uzywajac wylacznie tylko broni ( dwarfy roty mino ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
|
![]() Serio moj best hit z hmm to 53.. na beho... kiedys na 10 lev przypadkowo go spotkalem to go zabilem... i beho shield z 1 razem... mialem wtedy 6 magic... A teraz bije tylko z broni bo nie chce marnowac runek tak jak mms >lol< (hmmami bic w soldy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() @Kama jednak jestes nie dorozwiniety
![]() trudno jest zabic solda z broni na tym lvlu,wiec on wali z hmm i nawet robi madrze bo magowie maja od tego runki a nie bronie reczne kretynie |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b) Może tobie to żaden wyczyn, ale dla niego to spore przeżycie i chce sie tym z kimś podzielić! c) Jeżeli ci sie nie podoba to Von i nie komentuj... d) Ty tez kiedyś byłeś newbie... ciekawe ile wtedy durnych topiców na forum założyłeś!
![]() |
![]() |
#77 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Muahahahahaha!!!! BWAHAHAH LOL!!! Nie no...mojego palka z c-setem ds jak zaszedl od przodu to ubil a co dopiero takiego sorka 16 lvl o.o... Ile ci uhow zeszlo? 20? A rodzice zdrowi sa? Wiedza o twoich problemach? P.S. Kama ty ********sz ze on jest noob bo ma taki mlvl...a twoj mlvl o.o masz wyzszy level od niego a nizszy mlvl...ciota... Co do fotek: spoko ziom. Ja na 14 levelu moim druidem chodzilem z hmmami na zamek i trzesly mi sie rece...a first solda ubilem na 16 lvl. Mlvl mialem taki sam slaby ![]() Ostatnio edytowany przez Mikelp - 20-08-2005 o 19:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Mistick Alia
Świat: Guardia
Poziom: 14
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
|
![]() no... moze mlevel mam slaby... ale i tak jestem od niego o niebo lepszy (nawet nie ma pacca, chodzi w debilnym outficie i jakie ma eq... BUAHAHAHA)nup?
|
![]() |
![]() |