|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() ja . jakie zwas so . kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania ale jak sie z tym nei zgadzacie to nie jezidzicje mu po rodiznie jak to jedna osoba zrobila ani tez nie musicie tak go wyzywac porostu anpsizcie ze glupi pomysl i tyle kazdy to zrozumie
Ostatnio edytowany przez Zaglada - 27-08-2005 o 03:20. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Astralny Deva
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 85/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Tak więc można zgodzić się z wieloma osobami, jednakże nie powinniśmy zapominać o kilku ważnych rzeczach.
1. Rookslayerzy "powinni być" (chodź sam wychodzę z założenia, ze są) dla zaczynających grę, dlatego, że niekiedy niektórzy ludzie zaczynają dopiero grę i potrzebują pomocy z rozwianiu jej tajemnic. 2. Rook jest to tylko wyspa przejściowa do zapoznania się z ogólnym game-playem, więc nie rozumiem czemu mówisz iż oni zabierają Ci exp'a. Ważnym faktem jest to, że to Ty niepowinieneś być na Rooku a nie oni. 3. Ten kto jest Rookslayerem powinien wykazywać się przejrzystością języka i nienagannym zachowaniem. Ponadto powinien być zawsze skory do pomocy i otwarty na prośby tych którzy potrzebują pomocy ze strony owego gracza. @Topic Sądze, że wprowadzenie bramek nie jest wyjściem ( argumenty powyżej ^) |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
![]() |
![]() Musc, przepraszam za wszystko!
Ostatnio edytowany przez Zaglada - 27-08-2005 o 03:21. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wzniecilo cie to ze mnei znawywzywales stales sie przez to lepszy?? bo ja sodze ze se tlyko nabijasz posty(to byl twoj 4 post hyba) czy ja cie wyzywam nie a ty odrazu mnei wyzywasz i jesli ci nei hodzi o bramki lvlowe to na hu* oglodasz ten temat i go komentujesz Benedictus stoPIERWSZY: przeprosiny przyjete Ostatnio edytowany przez musc - 27-08-2005 o 16:28. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Jednym slowem szkoda slow na wasze bezsensowne wypowiedzi. Nie wnosicie niczego do tematu, tylko sie w****iacie jak male dzieci ktorym mamusia zabrala zabawke i jezdzicie bo mnie. Czy ja napisalem o kims ze jest kretyn bo nie akceptuje bramek lvlowych??? A wy bez przerwy mnie wyzywacie!!! Ciekawy jestem czy byscie na rl byli takie pakery jak tutaj udajecie? Nie podobaja wam sie bramki lvlowe, to powiedzcie to grzecznie, a nie z morda na mnie ze jestem skonczonym idiota. Chcesz kogos obrazic, bo ci zycie niemile? To rob to na rl, a nie bedziesz spamowal mojego tematu. Nie masz co napisac poza bezsensowym "to idiotyczny pomysl" to nie pisz nic, bo od niektorych wypowiedzi to mozna *******ca dostac. Ja nikogo nie obrazam za to ze ma odmienne zdanie, wiec i mnie nie obrazajcie. A takie wypowiedzi jak ta benedictusa to prosze moderatorow, zeby byly jak najszybciej usuwane. Co ci niby musc zrobic ze go tak wyzywasz? Obrazil cie? Twoj komentarz swiadczy o poziomie twojej inteligencji, pewnie jestes zakompleksionym na rl dzieckiem ktoremu wszyscy dokuczaja i teraz sie mscisz w necie. Prosze moderatorow o usuniecie tego komentarza i innych uzytkownikow o zachowywanie sie zgodne z regulaminem. Koniec kropka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez poisoner - 26-08-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: WhiteStok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomix Hunter
Profesja: Paladin
Świat: Premia
![]() |
![]() NOOB PLX - To co ja mam do 8 lvl chofzić z clubem o jacketem - to jest śmieszne -.- temat do zamknięcia a ten kto go wymyślił prosi o warrna -.- niech tylko dla ciebie ustalą takie bamki - zobaczysz jak fajnie przechodzić rooka w rok
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() omg noob normalni ludzie wychodza z rooka na 8 lvl -.-
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() hehe wedlug mnie jak sie rooka przejdzie to od razu powinno sie pojsc na maina a nie lazic po rooku jescze dluzej
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Colonell
Gildia: All Saintss
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@ up A jak sobie wyobrażasz to na mainie ze 50 lvl nie ma magic sworda? |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A z kąd wiesz , że koleś na niskim lvlu jest noobem?! Może ma postać hight lvla i ma dobry sposob na mino/roty Ja nie popieram bramek lvlowych na rooku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Twoj stary!!!
Gildia: Twoj stary familly!!!
|
![]() A czemu CipSoft nie zrobi czegos takiego:
Jesli ktos nabil 8lvl ale nie wychodzi z rooka, to po pierwszym logu automatycznie wyrzuca go na maina do losowego miasta(carlin, venore, thais ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() OMG o co się tak kłucicie?
Cipy nie zrobią tych bramek więc nie ma o czym gadać (ale też coś powiem). @Poisoner Doceniam twoją wytrwałość w graniu (i odpowiadaniu na posty) ale stwierdzenie że 100 lvl na mainie zrobi każdy idiota nie było mądre ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze jedno ty byś chcial całego rooka dle siebie i innych rookstayerów a nie dla innych newbies którzy zaczynają grę?. ![]() @up Dobry pomysł ale nie od 8 lvla bo są goście co lubią posiedzieć na rooku dłużej .Według mnie rookstayerzy (a nie slayerzy jak wielu pisze) powinni pomagać innym graczom a nie przeszkadzać zajmować respy i trapować ,powinni dostawać zezwolenie od cipów na zostanie na rooku (to sie Poisonerowi nie spodoba) w charakterze bardziej tutora niż rookstayera. @Topic Bramkom mówimy stanowczo nie (chybaże dodatkowym miejscom z trudniejszymi potworami (specjalnie dla rookstayerów)
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na rooku mam 12lv i nie wydaje mi sie zeby te bramki byly potrzebne, chociaż czasami nooby sa wstretne i opieprzaja ze wszystkiego. Może powinny zrobic 1 takie miejsce gdzie mozna wchodzic tam np od 12lv i ekspic na czymś trudniejszym
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
był szybszy to jeso loot i moze niekazdy chce nabijac 15 level zeba na chain armora pojsc jak idzie sie na niego na 2 levelu ^^ |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Oleśnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: ...
Skille: x/x
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Masz racje powinno tak byc ba mam dosyc platajacych sie noobow
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan
![]() |
![]() Ja uwazam ze nooby albo newbie jak kto woli sa czescia rook-a nie nie mozna zrobic czegos takiego jak bramek levelowych gdyz przez to zycie na rooku stanie sie strasznie monotonne
Ps. Sam jestem rookstayer-em ( na 28 lev ) i nooby nie raz daly i dawaja ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() bramki lvlowe to jakas brednia, rook ne zostal stworzony do tego zeby na nim zostawac, cala filozofia, skoro nubeb ginie w mino hell to juz jest tylko jego problem
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() siema jestem kacper jesli chodzi o bramki lvlowe to dobry pomysł KURWAMAĆ
Ostatnio edytowany przez kacper-96 - 12-06-2006 o 15:54. |
![]() |
#80 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Nie no... Kolejny mały noobek na forum, który uważa się za mistrza...
Dam ci dobrą rade Kacper... Nie pisz w tematach, które były założone już dawno, a ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia, wniesienia czegoś nowego lub zainspirowania swoją wiedzą wyjaśniając bardzo ważna sprawe... To się kieruje nie tylko do niego, ale do całego forum. |
![]() |