Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-09-2005, 00:24   #61
Petzik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
Domyślny

hehehe pAN Gej... Przepraszam Dzej ma jakis kompleks : ) albo niedobór w spodniach albo patelnia była za twarda piszesz do niego "analfabeto" a pozniej "h** z wami"... przez CH sie pisze harcerzyku : ) Czyzbys byl jednym z tych co tylko drą morde, cwaniakuja na forum itd? A moze na RL sie spotkamy?!?!?!? co dziwne tego jeszcze tu nie slyszalem... ale na tibii wiele razy : )

rufus.... Coz moge powiedziec... Nastepny kozak frajer : ) Twoje motto to "nie moge wygrac w tibii to mu pojade na rl" ale jesteś wielki ! : D Ostatni raz jak pisalem "Teraz" to bylo na pracy z polskiego : ) wysmiewaj sie z gwary jakbym Ci zapuscil tu pare zdan gwara to bys zapewne pytal bys mamusi albo tatusia co to znaczy... Powiedz to slazakom albo góralom "Gwara buahahahah" inteligentne...

powaznie 0 szacunku do was mam biją was w szkole, biją w tibii, biją w domu.. a na forum mozecie byc kozaki : )

Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy )
Petzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-09-2005, 01:00   #62
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
uwiez ze znam baaaaaaaardzo duzo osob ktore mieszkaja na wsi i sa mondrzejsze od ciebie a wiec nie wyklinaj osob po tym gdzie mieszkaja bo to nie ma sensu
Że niby ktoś jest mONDRZejszy odemnie? Nie wiem co to znaczy, więc zaprzeczyć nie moge.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzej
wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp.
Na Aldorze BW vs EM walczyłem po przegranej stronie. Na Arcani LoA vs DW również. NA Beryli WA vs DT też walczyłem po przegranej stronie, ale zawsze pomagałem qmplom...Tak samo robie teraz. Akurat tak wyszło, że tą wojne wygramy.xDDDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzej
althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl
nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem.
Ja nie znam polskiego!?!?: OOO OMFG!! Mówiesz o każdym wyrazie w innej linijce. Chodzi Ci o mojego ostatniego posta na tym forum, gdzie cytowałem?; ) Czy może o to, że na tibi zbyt często daje enter? Tak pisze od dawna i już się do tego przyzwyczaiłem. Nie mam zamiaru sie odzwyczajać bo tobie się coś nie podoba...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arion~xD
telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA
Znam go z RL więc mówiąc, że on jest z wiochy uważasz, że ja rownież.: (

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petz
albo patelnia była za twarda
Ja tam myśle, że to był kabel ale NVM. xDDD

Cytuj:
biją was w szkole, biją w tibii, biją w domu.. a na forum mozecie byc kozaki : )
Niech dodadzą jakiś "test pvp" na forum to sie skonczy!xDDDDD

Cytuj:
Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy )
Ty buraku z wieśniacką gwarą!!! Powinieneś napisać "Exodus w miare mądrze konwersuje"!!!!
xDDDDDD

Sry, że taki długi post. ;p
stary 20-09-2005, 20:27   #63
Wistuvo
Użytkownik Forum

Wistuvo's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: leszno/poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: titania
Poziom: 7
Poziom mag.: 60
Domyślny

buhaha a mi mowil althunus ze jest z poznania omg moze ty mieszkasz poprostu na stacji kolejowej?
althunus buraku ***any jestes smieciem bez honoru a co do sharera z kiepskim pvp jak wczesniej wspomniales to chodzi o Ciebie

Ostatnio edytowany przez Wistuvo - 20-09-2005 o 20:30.
Wistuvo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 01:09   #64
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wistuvo
buhaha a mi mowil althunus ze jest z poznania omg moze ty mieszkasz poprostu na stacji kolejowej?
althunus buraku ***any jestes smieciem bez honoru a co do sharera z kiepskim pvp jak wczesniej wspomniales to chodzi o Ciebie
Mówiłem, że jestem z Poznania bo se łosiu jaja robiłem. xDD Czemu bez honoru? Bo pomagam qmplom z byłej gildi? Weź ty się w łeb puknij matole!xDD I ja mam kiepskie pvp? To chyba w warcabach bo polaczkow zgrabnie kosze sdkami. xDDDDDDDDD

I do wszystkich buraków których obchodzi skąd jestem :
OPOLE!!!!
OMFG-.-
stary 21-09-2005, 11:42   #65
Petzik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
Domyślny

Mmm... zwyzywal mnie

@Wist~
Przykład taboretu, albo chlopca o ktorym mowilem : ) powiedz mamie ze Cie zabili w tibii i ich zwyzywales, moze lizaka dostaniesz : )

Dlaczego po moich postach wiekszosc wiary sie zamyka? : (
Petzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 14:14   #66
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 08 2005

Domyślny -_-

Panie Dżej, ja odnośnie pańskiego posta w którym opisałeś pan lanbunge. PRZEZ*** naprawde, nie logujesie z innych powodów, wierz mi nie załamał się, padł bo go zpingowali , a ja nie zdązyłem wleź na jego chara (sry lan ;/)
GG to już przeszłosć, w sumie dziwi mnei że Chenvard się dalej łudzi. Del Toro wygrało, pozatym Lanbunga pioszedł do del toro bo mu sie expienie znudziło i chiał naj.ebać paru dumnych z siebie gg. Sampzor frajer ma bana XDDDDDD , Pzdr dla DT
Hail Lanbunga xDDDDD !!!!
Kozi Hetfield jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 15:49   #67
Dzej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

ta hail lanbunga frajer ktory po jednym deadzie w feysach odszedl z guildi a w dt to juz wogole w tibie nie gra
jeszcze raz hail lanbunga

a co do althunusa to on zapewne mieszka na jakiejs wiosce i dostal kompa z darow dla powodzian
Dzej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 16:15   #68
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Premia
Domyślny

Dobrze napisany tekst, ale do Artykułow raczej sie nie zalicza bo jest napisany stronniczo.
Co do wojny to nie obchodzi mnie kto wygra, ale z tego co patrzylem to obie strony maja szanse, wystarczy chciec ;p (i umiec)

Co do klotni na temat miasto/wies...to w jakim celu jest ? Znam spoko
ludzi z i miasta i ze wsi, wiec nie widze sensu sie klocic. (chyba ze wam chodzi o warny )
No to pozdro i Gl 4all.

@Edit.
Bleda wylapalem ;p

Ostatnio edytowany przez Xavery - 21-09-2005 o 16:18.
Xavery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 16:17   #69
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Domyślny =D kontr atak

Nic dziwnego.Feysi walczący to bylo pare osób -.- , to po ch,uj się tam męczyć. A w del toro gra, jak najbardziej paru ggza***ał, ostatnio sie nie lobuje bo ma jakieś tam sprawy, lana akurat znam z rl więc troszke o nim wiem =_=, za to tobie nawciskał głupot jakis lamus. Teks pisany przez Lanbunge ; 'przykro mi sie robi jak widze ludzi jak Ty ktorzy nie moga przezyc dnia bez logowania sie xP narazie mi sie nie chce ale spoko spoko. A w feysach zanim odeszlem zrobilem o ile sie nie myle z 5lvli jeszcze ;p a odeszlem jak na kanale zaczeli sie umawiac ze ida na smapzora.. wiec nie pier.dol jak nie wiesz.'

Dziękuje....
stary 21-09-2005, 19:12   #70
Grzybicostopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
Brak ikony Bye, bye chaotic sander ,,|,,

Wojna niewiele mnie obchodzi, bo na Berylii juz nie gram, ale ucieszył mnie jeden fakt. Mianowicie, rezygnacja Chaotic Sandera, który był największym PA jakiego kiedykolwiek spotkałem. Co gorsza, był to Polak, więc nasłuchałem się wielu obelg na bardzo niskim poziomie... Za pewne na hotkey'ach ustawione miał hasła typu: "Leave no back", "tu expi mój kumpel więc wyp***dalaj", "hunted", itd., itp., bo posługiwał się nimi bardzo często i bardzo sprawnie To głównie dzięki niemu zrezygnowałem z gry na serwerze Berylia. Żegnaj Sander!
Grzybicostopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 19:54   #71
Dzej
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozi Hetfield
Nic dziwnego.Feysi walczący to bylo pare osób -.- , to po ch,uj się tam męczyć. A w del toro gra, jak najbardziej paru ggza***ał, ostatnio sie nie lobuje bo ma jakieś tam sprawy, lana akurat znam z rl więc troszke o nim wiem =_=, za to tobie nawciskał głupot jakis lamus. Teks pisany przez Lanbunge ; 'przykro mi sie robi jak widze ludzi jak Ty ktorzy nie moga przezyc dnia bez logowania sie xP narazie mi sie nie chce ale spoko spoko. A w feysach zanim odeszlem zrobilem o ile sie nie myle z 5lvli jeszcze ;p a odeszlem jak na kanale zaczeli sie umawiac ze ida na smapzora.. wiec nie pier.dol jak nie wiesz.'

Dziękuje....
odszedlem sie mowi
stary 21-09-2005, 23:23   #72
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Domyślny =)

xDD upome go xD .A moze sma to zrobisz w 4 oczy ? :>
Sprawdzisz jego pvp, i czy bez pinga da sie go tak łatwo zabić
Pewnie ze łatwo jest najeżdżać na del toro jacy to oni nie som źli i wogołe, ale kto im to powie w twarz? Pozatym Del toro jest za duże żeby przez pryzamt zachowania jedengo palyera osadzać całą gildie. Kij tam że lubią PA , zaliczyłem dedy zarówno od GG jak i od DT, z tym że DT mnie po wileu dnaich przeprosił , i okazał wspólczucie ( kto zna moją historiie wie o co chodzi ) No i chłopaki z del toro maja fajne poczucie chumoru, i co najważniejsze SŁUCHAJĄ METALLICY (paru słucha xD) !!!!!!!
Chwała Ci za to drehu xD
stary 21-09-2005, 23:47   #73
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

\.../(x_X)\.../
Hail Metallica

A co do tego żeby im to w twarz powiedzieć to jakbym miał potrzebe/myślał tak jak wielu tutaj to bym sie nie bal im tego powiedzieć w twarz w rl ale jak że mi ta wojna zwisa i lata to nie mam takiej potrzeby
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 23:50   #74
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Domyślny

nie tyle w rl co w tibi, nie blisko pz.. jak to mają w zwyczaju robić GG xDD, mendy jedne pz zapychają ;P Vasanti cham mi jush cześc nie mówi nie to nie zdychaj!! >.<
stary 22-09-2005, 14:29   #75
Wobunio
Użytkownik Forum

Wobunio's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Hell

Imię: Natur
Gildia: MYRMIDANS
Świat: Kyra
Poziom: 87
Skille: 90
Poziom mag.: 19
Domyślny

Ale Zianie DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
stary 22-09-2005, 15:41   #76
Dzej
Użytkownik forum

Domyślny

14:48 Chenverd: juz cie z dt wy***ali?
14:48 Wal'dek: zaczyna sie
14:48 Chenverd: mowilem
14:48 Chenverd: kogo jeszcze wy***ali?
14:48 Wal'dek: pare osob
14:49 Chenverd: lol
14:49 Chenverd: i kto mial racje?
14:49 Wal'dek: ty;p
stary 22-09-2005, 20:26   #77
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Domyślny

LOL Wal'dek podobno sam wyszedł , ale dobra, moze go wy***ali, i tak go nie lubilem xD
Master ]:->
stary 23-09-2005, 00:05   #78
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

@up

...a kto go lubił...
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 01:55   #79
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

haha a nie mowilem kto next alfus?? czy mr. zalozyciel tematu buahahahah zdychajcie smiecie

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 23-09-2005 o 01:56.
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 12:52   #80
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Domyślny

Kogo kolwiek by nie wy***ali, to GG i tak przegrało... panowie, szkoda charów marnować =] .
Szkoda was, w sumie gdyby nie Del toro to grałoby tu jeszcze paru fajnych ludzi ^^ . Ale w dT też też tacy som =), co do gg hmm ...
Master ]:->
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania