|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
|
![]() hehehe pAN Gej... Przepraszam Dzej ma jakis kompleks : ) albo niedobór w spodniach albo patelnia była za twarda
![]() rufus.... Coz moge powiedziec... Nastepny kozak frajer : ) Twoje motto to "nie moge wygrac w tibii to mu pojade na rl" ale jesteś wielki ! : D Ostatni raz jak pisalem "Teraz" to bylo na pracy z polskiego : ) wysmiewaj sie z gwary ![]() ![]() powaznie 0 szacunku do was mam ![]() Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
xDDDDDD Sry, że taki długi post. ;p
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: leszno/poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: titania
Poziom: 7
Poziom mag.: 60
|
![]() buhaha a mi mowil althunus ze jest z poznania omg moze ty mieszkasz poprostu na stacji kolejowej?
althunus buraku ***any jestes smieciem bez honoru a co do sharera z kiepskim pvp jak wczesniej wspomniales to chodzi o Ciebie Ostatnio edytowany przez Wistuvo - 20-09-2005 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
I do wszystkich buraków których obchodzi skąd jestem : OPOLE!!!! OMFG-.-
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
|
![]() Mmm... zwyzywal mnie
![]() @Wist~ Przykład taboretu, albo chlopca o ktorym mowilem : ) powiedz mamie ze Cie zabili w tibii i ich zwyzywales, moze lizaka dostaniesz : ) Dlaczego po moich postach wiekszosc wiary sie zamyka? : ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Panie Dżej, ja odnośnie pańskiego posta w którym opisałeś pan lanbunge. PRZEZ*** naprawde, nie logujesie z innych powodów, wierz mi nie załamał się, padł bo go zpingowali , a ja nie zdązyłem wleź na jego chara (sry lan ;/)
GG to już przeszłosć, w sumie dziwi mnei że Chenvard się dalej łudzi. Del Toro wygrało, pozatym Lanbunga pioszedł do del toro bo mu sie expienie znudziło i chiał naj.ebać paru dumnych z siebie gg. Sampzor frajer ma bana XDDDDDD , Pzdr dla DT ![]() Hail Lanbunga xDDDDD !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() ta hail lanbunga frajer ktory po jednym deadzie w feysach odszedl z guildi a w dt to juz wogole w tibie nie gra
![]() jeszcze raz hail lanbunga a co do althunusa to on zapewne mieszka na jakiejs wiosce i dostal kompa z darow dla powodzian |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Dobrze napisany tekst, ale do Artykułow raczej sie nie zalicza bo jest napisany stronniczo.
Co do wojny to nie obchodzi mnie kto wygra, ale z tego co patrzylem to obie strony maja szanse, wystarczy chciec ;p (i umiec) Co do klotni na temat miasto/wies...to w jakim celu jest ? Znam spoko ludzi z i miasta i ze wsi, wiec nie widze sensu sie klocic. (chyba ze wam chodzi o warny ![]() No to pozdro i Gl 4all. @Edit. Bleda wylapalem ;p Ostatnio edytowany przez Xavery - 21-09-2005 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic dziwnego.Feysi walczący to bylo pare osób -.- , to po ch,uj się tam męczyć. A w del toro gra, jak najbardziej paru ggza***ał, ostatnio sie nie lobuje bo ma jakieś tam sprawy, lana akurat znam z rl więc troszke o nim wiem =_=, za to tobie nawciskał głupot jakis lamus. Teks pisany przez Lanbunge ; 'przykro mi sie robi jak widze ludzi jak Ty ktorzy nie moga przezyc dnia bez logowania sie xP narazie mi sie nie chce ale spoko spoko. A w feysach zanim odeszlem zrobilem o ile sie nie myle z 5lvli jeszcze ;p a odeszlem jak na kanale zaczeli sie umawiac ze ida na smapzora.. wiec nie pier.dol jak nie wiesz.'
Dziękuje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Wojna niewiele mnie obchodzi, bo na Berylii juz nie gram, ale ucieszył mnie jeden fakt. Mianowicie, rezygnacja Chaotic Sandera, który był największym PA jakiego kiedykolwiek spotkałem. Co gorsza, był to Polak, więc nasłuchałem się wielu obelg na bardzo niskim poziomie... Za pewne na hotkey'ach ustawione miał hasła typu: "Leave no back", "tu expi mój kumpel więc wyp***dalaj", "hunted", itd., itp., bo posługiwał się nimi bardzo często i bardzo sprawnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() xDD upome go xD .A moze sma to zrobisz w 4 oczy ? :>
Sprawdzisz jego pvp, i czy bez pinga da sie go tak łatwo zabić ![]() Pewnie ze łatwo jest najeżdżać na del toro jacy to oni nie som źli i wogołe, ale kto im to powie w twarz? Pozatym Del toro jest za duże żeby przez pryzamt zachowania jedengo palyera osadzać całą gildie. Kij tam że lubią PA , zaliczyłem dedy zarówno od GG jak i od DT, z tym że DT mnie po wileu dnaich przeprosił , i okazał wspólczucie ( kto zna moją historiie wie o co chodzi ![]() Chwała Ci za to drehu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() \.../(x_X)\.../
Hail Metallica A co do tego żeby im to w twarz powiedzieć to jakbym miał potrzebe/myślał tak jak wielu tutaj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie tyle w rl co w tibi, nie blisko pz.. jak to mają w zwyczaju robić GG xDD, mendy jedne pz zapychają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Zianie
![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() 14:48 Chenverd: juz cie z dt wy***ali?
14:48 Wal'dek: zaczyna sie ![]() 14:48 Chenverd: mowilem 14:48 Chenverd: kogo jeszcze wy***ali? 14:48 Wal'dek: pare osob ![]() 14:49 Chenverd: lol 14:49 Chenverd: i kto mial racje? 14:49 Wal'dek: ty;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL Wal'dek podobno sam wyszedł , ale dobra, moze go wy***ali, i tak go nie lubilem xD
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() @up
...a kto go lubił... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() haha a nie mowilem kto next alfus?? czy mr. zalozyciel tematu buahahahah zdychajcie smiecie
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 23-09-2005 o 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kogo kolwiek by nie wy***ali, to GG i tak przegrało... panowie, szkoda charów marnować =] .
Szkoda was, w sumie gdyby nie Del toro to grałoby tu jeszcze paru fajnych ludzi ^^ . Ale w dT też też tacy som =), co do gg hmm ![]()