Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-08-2005, 13:10   #61
Galnor
Użytkownik Forum

Galnor's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
Galnor ma numer GG 5500462
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
hahah madrzejszych userow, to mnie rozwalilo, skoro na tibii.xx.pl dobrze oceniaja "fake" robione w ots, to sa naprawde 100000000000000000000000 % lepsi -.-' PRZECIEZ FAKE W OTS TO NIE FAKE, ZROBILES TYLKO ZWYKLE SCREENY, NIE ROZUMIESZ???? I NIE WYZYWAJ OERTY BO PRAWDA JEST TAKA ZA JESTES OD NIEGO DUZO GORSZY I NIE UMIESZ FAKA ZROBIC, SKORO CI KRATKA PO KRATCE NIE WYCHODZI TO PO CO W OGOLE FAKE'I ROBISZ? NIE WYCHODZI TO NIE ROB, PROSTE NIE?
Cor, weź wyluzuj
Dajmy spokój temu tematowi i poprostu się nie kłóćmy... to nic a nic nie da! Daje wam jakąść satysfakcje wzajemne się obrażanie lub co? Bo ja tego nie rozumiem. Niech każdy się zamknię swoimi sprawami (fejkami też ), a modkowie niech zamkną temat!

CLOSE TOPIC!
HAIL FAKE's _/
-------------------------------
Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci?
Wystaw mi notkę i powiedz o tym
Galnor jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-08-2005, 21:41   #62
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

Ja zaczołem kłótnie i ja ją skończe.
Dajmy sobie ręce na pogodzenie.

------------------------------->
---------------------------------->
------------------------------------>
---------------------------------->
----------------------------->

Świetna ręka o.O
Oerta jest offline  
stary 29-08-2005, 21:57   #63
Karher
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2004

Domyślny

@Ferion

Ty wystawiasz, my komentujemy. To chyba nie jest aż tak trudne do pojęcia i napewno w życiu nie będzisz się spotykał z pozytywnymi komentarzami, nikt Ci nie będzie mówił "Tak, to jest super!" bo będzisz szedł dalej w to co robiłeś a ktoś nagle skomentuje Ci, "to jest beznadziejne!" i co? załamiesz się (skoczysz z okna?). Człowieku życie nie jest drogą prostą przez którą można sobie spokojnie przejść wiedząc że jesteś kimś docenianym a inni w duszy będą Cię wyśmiewać. Jeżeli co kolwiek wystawisz na forum lub miejscach publicznych spotaj się z tą dobrą ale i też złą opinią.
stary 29-08-2005, 23:53   #64
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerta
Po 1: Mam dość kiedy widze bardzo kiepskie fake,a nie musi być kratka po kratce-.-
Po 2:Wiem że są wklejone i nie trzeba mc żeby zrobić dialog albo monolog.-.-
Po 3:KURDE ile sam razy muwiłem że chyba reżyser nie powie do krytyka filmowego"To sam zrób lepszy film!"
Po 4:Krytykowałem,krytykuje i bęnde krytykować!
Po 5:Umiem robić fake,umiem hostować i umiem ss'y robić.
Po 6:Nienaskakuj na mnie szczeniaku bo to i tak nic nie da!Małolat się znalazł który jest od kilku dni na forum i myśli,że jest już the best-.-

@Down: Chodziło mi o to,że jest krutko na forum

P.S.: Srry za wyzwiska itp.
P.S.2:Już niebende się wtrącać jak już pogadajmy na gg a nie zaśmiecać forum
/chodzi o pkt 3 nie jestes rezyserem filmowym
zasmiecajcie wasze razomowy sa smieszne
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 30-08-2005, 18:33   #65
TusQ
Użytkownik forum

TusQ's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Przemyśl

TusQ ma numer GG 1451605
Cool Spoko Fake

ziomczyQ oto chodzilo...czekam na 3 czesc tego sensacyjnego pojedynku
TusQ jest offline  
stary 30-08-2005, 21:38   #66
Ciotka
Użytkownik forum

Ciotka's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Ziemia

Domyślny

More plx! Fake bardzo fajny
Ciotka jest offline  
stary 02-09-2005, 20:07   #67
Knight Patryk
Użytkownik Forum

Knight Patryk's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ferion
Co ja na to tak ?
Kij w Łep TOBIE I OETECIE CZY JAK MU TAM BYE... WIECEJ TU FAKE NIE ZROBIE A TIBIA XX JEST 1000000000000000000000000000 % LEPRZA NIZ TIBIA PL I MA 100000000000000000000000 % RAZY LEPRZYCH I MADRZEJSZYCH USREOW ! SPRAWDZ CZY CIE SUTKI NIEPIEKOĄ ?
ta ferion ma racje tylko to nie jest tibia.xx.pl tylko tibia.org.pl zobacz na logo stronki(to do wsyztkich co pisza tibia.xx.pl) czesto juestem na tibia.org.pl i jednak napoczatku myslalem ze tam jest gorzej ale teraz widze ze tam jest lepiej jakies niedomyte gowniarze z tibi.pl (nie obrazajac wsyztkich) bede mnie upominaly o slownik bym prezczytal slownik wale to jak pisze w necie wazne jak pisze na rl bo co mi przyjdzie z pisania na Internecie ?Wezcie idzcie Oerta nie masz takich odbyrch fake przedmadzrasz sie i tyle ja sie z gowniarzami nie bede klucic...
Knight Patryk jest offline  
stary 02-09-2005, 20:31   #68
Blaszy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Domyślny

Oerta:
Cytuj:
Po 1: Mam dość kiedy widze bardzo kiepskie fake,a nie musi być kratka po kratce-.-
Po 3:KURDE ile sam razy muwiłem że chyba reżyser nie powie do krytyka filmowego"To sam zrób lepszy film!"
Po 6:Nienaskakuj na mnie szczeniaku bo to i tak nic nie da!Małolat się znalazł który jest od kilku dni na forum i myśli,że jest już the best-.-

No tak, szkoda że nie było więcej tego -.- -.- -.- jeszcze z 10 to wtedy będzie oznaczało ,że Respekt Dla Oerty! w końcu wiadomo cool ziomek a jak jakiś nie daj boże n00b to odrazu: Afff effff sffff affff -.- .-.- -.- -.- affff -.-'

Ja też mogę dużo znaleść błędów choćby ortograficznych (krutko, muwiłem) , więc nie czepiaj się kolesia , tak tak , wiem , najechał na was i głupio zrobł itp. Ale nie mów "szczeniaku" jeżeli nie wiesz ile on ma lat , a wiesz że ty masz zbyt dużo.
Nie chcę być tu czyimś obrońcą no ale poprostu zignorować jak ktoś zadziera bo później poprostu robi się chaos z forum, a Moderatorzy się wnerwiają

Nie mam zamiaru się z nikim kłócić i nie namawiam do tego, raczej odradzam bo to totalny idiotyzm jak na każdym forum.

I nie odstawiajcie teatru:
nie bo łoni mnje wincej lubioł! nobje! guwnairzu!
a nieprafdsa! Bo ja gram w tibje 4 lata! a ty jesteź guwniasz sam!
A nie haha -.-.-.-.- to ty jesteź nubb! huahe!!!!!1 szczenjaku!
Ahah! kij ci w łep! gahagahag! to mje lepiej lubioł!

"ja jestem bardziej lubiany na tym forum" <---- Taaak? A skąd wiesz? Ankieta? "kogo bardziej lubisz? Mnie czy jego?" ?? Ehh to fakt masz racje - nie zaśmiecajcie forum.

Ostatnio edytowany przez Blaszy - 02-09-2005 o 20:39.
Blaszy jest offline  
stary 04-09-2005, 21:45   #69
Chwast
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: W Chwastach.

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: German Elite
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do Chwast Chwast ma numer GG 5 zł ;D Chwast ma login Tlenu Azot ;D Adres Jabbera do Chwast
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerta

Oerta swiety 12-latek, pan fake'ow, mistrz wklejania zdjeci evul hoster... Cos jeszcze dopowiesz? Moze bys mu to w twarz na ulicy powiedzial to bys sie chyba zlal. -,- I na miejscu tego kto robil tego fake'a (sry, nie pamietam nicku) w ogole bym sie nie przejmowal kto bluzga. Po prostu odrobina tolerancji a nie "kij w 'lep' <new word plz>" Btw. co do fake'a. Troche zbyt nudna fabula, co do estetyki sie nie czepiam. Chcesz - rob fake'i i nie zwracaj uwagi na innych.
Chwast jest offline  
stary 04-09-2005, 22:21   #70
MKM
Użytkownik Forum

MKM's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl

Domyślny

Mi sie fake podoba. Niech ktoś załozy temat pod tytułem "kto jest najwiekszym noobem i debilem na tym forum". Taki temat powinien oczyścić to forum z kłutni i mogę się założyć że było by tam najwięcej odpowiedzi. Fake mi się podobały i chciałbym więcej, ale widze że ten temat powinien być zamkniety... bo nabijacie niepotrzebne posty.
MKM jest offline  
stary 04-09-2005, 22:27   #71
Hiroshi Sorca
Użytkownik forum

Hiroshi Sorca's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Hiroshi Sorca ma numer GG 8154623
Oczko GooD

Pewnie że wiecej ty sie nawet nie pytaj !!
Hiroshi Sorca jest offline  
stary 22-12-2005, 10:30   #72
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

No chłopaki, koniec zabawy. Forum nie jest po to, żeby się kłocić i rzucać mięchem na prawo i lewo. Temat zamykam, bo my tu nie uczymy łaciny podwórkowej. Nie interesuje mnie również że na tibia.org jest lepiej. Jeśli tam jest tak fantastic to dlaczego tam nie siedzicie, tylko tu dostarczacie mi pracy?

Gangrel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania