|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dajmy spokój temu tematowi i poprostu się nie kłóćmy... to nic a nic nie da! Daje wam jakąść satysfakcje wzajemne się obrażanie lub co? Bo ja tego nie rozumiem. Niech każdy się zamknię swoimi sprawami (fejkami też ![]() CLOSE TOPIC!
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ja zaczołem kłótnie i ja ją skończe.
Dajmy sobie ręce na pogodzenie. -------------------------------> ----------------------------------> ------------------------------------> ----------------------------------> -----------------------------> Świetna ręka o.O |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() @Ferion
Ty wystawiasz, my komentujemy. To chyba nie jest aż tak trudne do pojęcia i napewno w życiu nie będzisz się spotykał z pozytywnymi komentarzami, nikt Ci nie będzie mówił "Tak, to jest super!" bo będzisz szedł dalej w to co robiłeś a ktoś nagle skomentuje Ci, "to jest beznadziejne!" i co? załamiesz się (skoczysz z okna?). Człowieku życie nie jest drogą prostą przez którą można sobie spokojnie przejść wiedząc że jesteś kimś docenianym a inni w duszy będą Cię wyśmiewać. Jeżeli co kolwiek wystawisz na forum lub miejscach publicznych spotaj się z tą dobrą ale i też złą opinią.
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() zasmiecajcie wasze razomowy sa smieszne
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() ziomczyQ oto chodzilo...czekam na 3 czesc tego sensacyjnego pojedynku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Ziemia
|
![]() More plx! Fake bardzo fajny
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Oerta:
Cytuj:
No tak, szkoda że nie było więcej tego -.- -.- -.- jeszcze z 10 to wtedy będzie oznaczało ,że Respekt Dla Oerty! w końcu wiadomo cool ziomek a jak jakiś nie daj boże n00b to odrazu: Afff effff sffff affff -.- .-.- -.- -.- affff -.-' Ja też mogę dużo znaleść błędów choćby ortograficznych (krutko, muwiłem) , więc nie czepiaj się kolesia , tak tak , wiem , najechał na was i głupio zrobł itp. Ale nie mów "szczeniaku" jeżeli nie wiesz ile on ma lat , a wiesz że ty masz zbyt dużo. Nie chcę być tu czyimś obrońcą no ale poprostu zignorować jak ktoś zadziera bo później poprostu robi się chaos z forum, a Moderatorzy się wnerwiają ![]() Nie mam zamiaru się z nikim kłócić i nie namawiam do tego, raczej odradzam bo to totalny idiotyzm jak na każdym forum. I nie odstawiajcie teatru: nie bo łoni mnje wincej lubioł! nobje! guwnairzu! a nieprafdsa! Bo ja gram w tibje 4 lata! a ty jesteź guwniasz sam! A nie haha -.-.-.-.- to ty jesteź nubb! huahe!!!!!1 szczenjaku! Ahah! kij ci w łep! gahagahag! to mje lepiej lubioł! "ja jestem bardziej lubiany na tym forum" <---- Taaak? A skąd wiesz? Ankieta? "kogo bardziej lubisz? Mnie czy jego?" ?? Ehh to fakt masz racje - nie zaśmiecajcie forum. Ostatnio edytowany przez Blaszy - 02-09-2005 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: W Chwastach.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Caryca of Secura
Profesja: Knight
Gildia: German Elite
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Mi sie fake podoba. Niech ktoś załozy temat pod tytułem "kto jest najwiekszym noobem i debilem na tym forum". Taki temat powinien oczyścić to forum z kłutni i mogę się założyć że było by tam najwięcej odpowiedzi. Fake mi się podobały i chciałbym więcej, ale widze że ten temat powinien być zamkniety... bo nabijacie niepotrzebne posty.
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pewnie że wiecej ty sie nawet nie pytaj !!
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Fallen Angel
|
![]() No chłopaki, koniec zabawy. Forum nie jest po to, żeby się kłocić i rzucać mięchem na prawo i lewo. Temat zamykam, bo my tu nie uczymy łaciny podwórkowej. Nie interesuje mnie również że na tibia.org jest lepiej. Jeśli tam jest tak fantastic to dlaczego tam nie siedzicie, tylko tu dostarczacie mi pracy?