|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() co to jest GS ??
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Moja śmierć zdażyła się całkiem niedawno hoć często ginołem pszez lagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. mam dużo kumpli na wysokih lvl w ab wienc jeśli czegoś ci tszeba to zagadaj domnie postaram się coś załatwić taniej a jak nie to moge ci nałowić rybek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Lol koles na tym lvl to sie chodzi i bierze z ok 6bp uhow :O
U mnie dostalem raz pk. Zalogowalem sie kolo elfow blisko tej jaskini z rotami. A ze mialem red life bo wczesniej troszke scouty na elfach poryly to wlogowalem sie jeszcze kolo jakiegos pk z rd skulem na sobie. No to mnie jeb 1 jeb 2 i mialem zwieche kompa (czesto mnie sie to zdaza ta zwiecha) no i i death. Na szczescie mialem kumpli z hight lvl wiec go zajebali. Wyszlo na to ze zarobilo sie wiecej niz stracilo a skile w niecale 3h sie odrobilo + lvl. Teraz jezeli ktos mnie zaatakuje to go leje ile sil. Ew jezeli ktos kumpla zajebie to takze go gonie. Co do niby ze ktos ukradl komus luta, to szwedzi tak robia. Maja tych swoich LoA na lunarze i sie kozacza. Kumpla na 39lvl zajebali wlasnie pod tym pretekstem. Lutowal on w Mitwallin z ok 3h wiec sie troszke tego zebralo i nagle przylazi takich 3 i mowia do niego ze im luta zajebal. On mowi ze nie no to kolesie jeb i jeb. Tlukli sie z ok 30min i wkoncu padl gdy mu sie uha skonczyly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Ja zaliczyłem 2 deady w dość głupi sposób. Za pierwszym razem kiedy z kolegą trenowałem. Trenujemy sobie nikomu nie wadząc, w pewnej chwili zacząłem przeglądać piosenki w Winampie, zagapiłem się i ostatnie co zobaczyłem przed napisem "you are dead" to był jakiś chyba rycerz, podobno 26LVL, jak mnie leje. Chwile po zabiciu mnie rzuca się na kolege. Jemu też się nie udało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja mialem hamska smierc!
szedlem sobie moim palkiem na 8 lev (dopiero co z rooka) na trolle i orci! patrze a tu jakis gosc z red skullem! wszedlem na skalke taka zeby przeczekac ... czekam ... czekam ... dobra zchodze! patrze ![]() Ten PK (Narisa) i co? - berserker wieje w strone bramy - "you loose 74 hitpoints due to an attack Orc berserker" troche sie cieszylem bo od zerka tylko raz oberwalem! ale tamta K.....a we mnie z HMM walila i "You are dead" Poszedlem do DP -patrze a tu krzyczy jakies 15 osob "Narisa PK! kill her!" ![]() Narisa - "Killed at level 20 by rat" - buahahaha
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapomnialem opowiedziec innego deada!
Stoje sobie przed DP moim knightem (14 lev) stoje odnawiam mane a tu przychodzi jakis gosc przed DP! Kashuro says: exevo gran mas vis BOOOOOOM "you are dead" przed tym jak poscil gostek Tego UE do DP weszlo pare osob "wiedzieli co sie bedzie dzialo" Killed at level 37 by Mix master prodip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja widzialem raz cwaniaka na 14 lvl druida ktory na barce na folde postawil sciane ognia w miejscu gdzie kazdy sie pokazuje po doplynieciu
kolo szukal frajera na red hp - dobry patent do utlucze kogos a czachy nie zarobi wiec w gescie podziwu i uznania za pomyslowosc utluklem dziada ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ostatni death ajki mnie wkurzył to było jakis czas temu.Była okoła 2 w nocy,a że trenowałęm magic lv i zarabiałem na eq to przestawiłem monitor tak aby go widział z łużka(nigdy nic nie wiadomo).No to akurat w przypadkiem w TV leciały gołe babki,no to ja wielce zagapiony gapie się gapie.Postanowiłem zobaczyć co się dzieje jedynie co zobaczyłem to to że mam 13hp szybko wstałem podbiegłem i wcisnełem F1(hot key:exura vita),no ale nizdążyłem poszedł się je**ac prawie cały bp uh i p-legsy(teraz latam w studded
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() Niezłe dedy musze pszyznać że niakture nawet były ciekawe lecz niekture śmieszne ale czy to tylko tyle nikt wiencej n ic nie doda ??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja kiedyś zginołem za to że sobie stałem ja sobie stoje a tu podbiega do mnie knajt i druid i mnie zaczynają ciąć ale nie zdążyłem się uhać i padłem i o co tym lamerom chodziło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja dzisiaj jak zobaczylem jedna opcje to nie moglem uwierzyc!!!!!!!!!!!!
kolo na 91lvl podszedl do nOOba na 8lvl i zaj...ebal go w 1 nanosekunde po czym sobie poszedl przed siebie rozrzucajac rzeczy denata ?( oczywiscie kupa sepow sie rzucila na te wspanialosci : copper shield, katana, 10 gp , rope, troche szamy!!!!!!!! i po co mu to bylo ![]() ![]() frajer i tyle
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No to ja też opowiem swoją historie. Walczyłem z ghulem na speary bo szkoda mi było strzał na pojedynczego klepie go na balance i podnosze te włócznie i nagle myszka mi pojechała za daleko i zamiast podnieść włócznie wyrzuciłem tarcze. Jakiś koleś to zobaczył natychmiast mi zabrał tarcze i zostawił do sklepania ghulowi (sam zablokował mi przejście) Wiadomo bez tarczy z ghulm na 17 lv... Po chwili zobaczyłem słynne "You are dead" Sie zdenerwowałem wtefdy!!!!!!!
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() hem....
![]() przypomina mi się sytuacja której doświadczyłyśmy z siostrą... Środek nocy. Idziemy sobie uliczką Venore, i mamy zamiar iść na jakieś trolle < lowlvl z nas staaaszne....> no więc schodzę sobie schodkami z zachosniej strony i BUM - wpadam w śliczne ognisko. Że miałam trochę życia więcej, to nie zginęłam. NAGLE... moją uwagę przykuł jakiś człeczyna z czarnym życiem <tzn. czerwonym, ale skończonym już prawie... ![]() Nagle z mostku zeskoczył jakiś ludek i zaczął się wydzierać na nas, że mu ukradłyśmy plate armor, którą wcześniej zabrał ten tam trup otruty ![]() Gdy oberwałam od niego za jakieś 30-35 <miałam ok.50...> obie zaczęłyśmy się przekrzykiwać, że chciałybyśmy chociaż przez chwilę POPATRZEĆ na taką zbroję, a co dopiero ją mieć... ale że na naszym poziomie exp są ważniejsze od zbroji, więc... Kręciłyśmy tak przez jakieś 15 minut, po czym - o dziwo - przeprosił, dał nam dwarf shielda ![]() Komentarz mojej siory - "Tiv, to tam była ta zbroja płytowa czy nie?? " Ale naprawdę nie było..... ![]() Uwielbiam moją charyzmę.... ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Ja poszedlem na ghostland i zszedlem na pierwszy poziom jakisni (tam gdzie sa cave raty i skeletony) nie maielm zaswieconego swiatla i patrze a tam jeb jeb i mnie nie ma, dopiero kiedy pisalo ze jestem death pokumalem sie ze mnie ubil DS :| nawet nie wiedzialem z kad tam sie wziol....
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Lokacja: Gdzieś w Fareunie
|
![]() Moja najgłupsza śmierć spowodowana była niewiedzą:
na rooku poszedłem sobie na spidery wpadam do dzióry, wycinam wszystko w pień i wychodze na crerwonym i z zatruciem.Przestało mnie truc i zostało mi 3 hp widze idzie gość i podrzucił mi flaszkę nigdy nie piłem potiońów więc łyknąłem to, patrze a tu hit za 10 i ,,you are death" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Ja może troche nie na temat napiszę ale zbliżone to będzie. Pewnego dnia mój brat (mag) ćwiczył sobie z kolegą (knight) który mieszka w bloku obok nas. To była chyba sobota albo niedziela po południu bo strasznie dużo ludu na serwie. I tak sobie ćwiczą , mój brat robi runki a tu nagle wszystko siada ( prąd)
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja miałem dość zabawnego deda gdyż na 8 lvlu poszłem moim palkiem na trole i podrodze byly poison spidery ide se tak z lukiem w reku i chyba 50 strzał a że miałem słabe skile to prawie nic im nie waliłem i tak biore 2 speary do reki (bez tarczy) i nawalam tego Poision Spidera patrze otrół mnie dobra wale go dalej patrze jush mam czerwone życie (chyba z 15 hp) uciekam i podrodze spotkałem jeszcze wilka pare jego hitów i ten najpiękniejszy napis w TIBI "You are ded"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Dla mnie najbardziej wkurzające i dołujące są deady przez... white skulle, ale nie chodzi mi tutaj o pkowanie, ale o missclicki. Stoje sobie przed depo, trenuje i podchodzi jakiś koleś. Chcę sprawdzić jaki lvl, ale niestety missclick. No to ja sorry, missclick. A wszyscy jak jakieś pojeba*e nOOby rzucili sie na mnie. Dlaczego tu nie ma zrozumienia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Najgłupszy mój dead to jak miałem 12 lev i weszłem pod desert....ja tu atrze a tam nie ma ropa zeby wyjść,to to ide przed siebie.....i tak ide kawalek...ide i podniecony widze ze zabity human...to ja podchodze a tam niezły loot ....brak cap no to wyzucam najgorsze....zadowolony ide szukać wyjścia ,patrze na battle a tam 3 behosie
...no to ja szpula przed siebie z 40 hp uciekam ...patzre i ich zgubiłem taki pewny siebie,i tak sobie mówie "kto tu jest najleprzy"...wchodze po tym na drabinke i ledwo co weszłem patrze a tam znajomy napis ![]() szybko screena,bo mnie zamuliło ...wklejam screena patrze a tam 3 fire devile................hheehh ![]() ![]()