|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o Zwariowanej żabie? | |||
Uwielbiam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 14.81% |
Nienawidze |
80 | 59.26% |
Taka sobie |
35 | 25.93% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() szkoda że ankieta nie jest publiczna zagłosowałem na taka sobie.żeby nie było że nienawidze jak reszta;p.żaba nie jest zła ale też nie jest taka super(wole mborthera tip top w remixie c-boola
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Byla shiza z "tamagoczi", potem jakimis komorkami ( ktora trwa do teraz bleee ) i wreszcie przyszedl czas na dno wszechczasow - zabka, jakis ptaszek, na***any los i masa tych gownianych zabawet dla plytkich mas.
Smutne... Zastanawiam sie co bedzie potem? Wibrator fluorescencyjny o szerokiej skali wibracji, podlaczony do internetu, z jakas fajna gra java + GieGie. Do tego odtwazacz mp3, z ladowarka bateri. Szerokimi mozliwosciami modelowania glowki , wykonanym z przyjemnego w dotyku materialu, niepodatnego na uszkodzenia o lekkiej nucie zapachowej. Do tego prosty interfejs i obsluga w wielu jezykach. Mozna takze zamowic wersje platna, ktora bedzia dawala mozliwosc pobierania z sieci filmow ( zebys sie nie nudzila przy ... ![]() Przytocze tu slowa Malolata ekhem " ja tylko w****iam sie " ( i moj dopisek ) gdy patrze na to "polifoniczne" dno -.-
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mnie to osobiscie denerwuje ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem co wy macie do tej żaby . Jak was w****ia wyłaczcie telewizje i już
![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaznaczyłem nienawidze -.- Niech w koncu przestaną to puszczac
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Głupia żaba, na początku to się podoba, ale później OCHYDAAAA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Master Alucard
|
![]() Przy pierwszym razie bylo smieszne, przy dziesiatym jednego dnia stwierdzilem, ze przesadzaja. Po tygodniu (zaba leciala co kilkanascie minut na vivie) doszedlem do wniosku, ze to juz jest irytujace i kretynskie.
Fani zaby mowia "a wylaczcie bla bla bla" - jakbym mial wylaczac tv przy kazdej reklamie crazy frog musialbym po tygodniu oddac pilot do naprawy.
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ghost, przeczytaj jeszcze raz moje posty uwaznie i napisz, gdzie jest napisane ze ja to do ciebie kierowalem. Moja druga wypowiedz byla kieroweana do konkretnej osoby, pierwsza do osob ktore pisaly ze to komercha. Wiec komentowanie drugiej wypowiedzi bylo bez sensu, a pierwszej jesli nie pisales ze to komercha bylo bez sensu, a jesli pisales ze to byla komercha to przeczysz sam sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Osobiście padam po wysłuchaniu 4-minutowej sesji piosenki techno.
Załóżmy, że mam 100 zawrotów głowy podczas takiego okresu - każdy jeden na jedno powtórzenie melodii. Co, biedny, mam zrobić, gdy słyszę piosenkę 20 razy dziennie? 20x100=2000, olaboga! Nie, przerobiona melodyjka, wykradziona z pewnego filmu nie jest komerchą. W końcu autor musi zarabiać jakoś na te kasochłonne wstawianie bitów i jednego loopa. Powalające. O.o
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Człowieku, to jest paranoja. Jedyne wyjście: idź do lasu i się powieś -.-' Przecież przeginasz pałę na całego. Przeżywasz to, jak stare dewoty zmianę proboszcza -.-'
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Co do komercji - a niech sobie bedzie, w koncu prawie wszystko jest komercyjne. Ale juz sie nawet vivy nie da posluchac, bo to leci podczas KAZDEJ reklamy (sprawdzalem wczoraj - w ciagu ~40 minut zaba pojawila sie okolo 5 razy, nie liczac kurczaczkow sweetych, zasranych diabelkow i innych).
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Normalna Mania z tym Axelem ;/
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() OmG -.- nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale, nie wiem czy wiecie że ten utwór tak naprawde to "Trabant" sciągałem go kiedys w postaci .mp3 z jakiejś z humorystycznych stron. Więc nie wiem czy mają jakies prawo do przywłaszczenia sobie tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |