|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#62 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
Hmm...
Mi jedyna chyba NAPRAWDE fajna rzecz jaka wypadla to byl Dwarven Ring z chyba milionowego zabitego dwarfa. Ale najfajniejsze było to, że wtedy z jakimś gosciem lazilem i sie non-stop o loota klocilismy, a tego dwarfa chyba odpuscil i poszedl dalej-na rota. ![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
Jeżeli DW ring ze zwyczajnego Dwarfa jest dobrze to kazdy chyba wie gdzie jest Dwarven Bridge...
Wlasnie na tym DW bridgu jak z Venore uciekalem bo ktos pod Venore 2 GS zlurowal to wskoczylem na DW bridge i patrze Dwarf no to go rach-ciach i... TADAM ![]() Dwarven ring ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
|
niezly fart ja tez kiedys mialem podobny kiedy
2 razy pod rzad wypadl mi war hammer z wild wariorra 8)8) |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
ja to mam farta
chodze sobie od jakiegos czasu na mino maga expujac przy okazji na trollach , zbieram i sprzedaje zagarki i co - mino mag jak zwykle tylko 10gp i te sliczne martwe weze whhhrrrrrrrr.......!!!!!!!!!!!!! a tak przy okazji jak ktos chce sobie zafundowac zegareczek piszcie (danubia) xsywa jak wyzej ![]()
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
przy dp w ab ( doslownie jakies 2 kratki od niego) znalazlem bag a w nim...
dragon neackle, protection amulet, scimitar, 500gp i jakies 200 boltow niestety zdazylem wziac wszystko oprocz boltow ale i tak mialem szczescie ![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
|
Mój najleprzy loot to backpack który był w ciele jakiegos goscia a w nim:
- ok: 450 kasy - BP runów IH - BP runów HMM - two hunded sword To najleprzy fart jaki mialem do tej pory... ![]()
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
Waaa Co powiedziales ze co ci wypadlo z wild warriora ??????? wogle to mozliwe !!!??!?!?! ja zabilem 10 i jakies syfne gp mi zostawialy !!!!
Ahh te wasze fart P a tak do fartow to mi z troli zawsze 10 gp wypada ![]() |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Otóż ja mialem arcyciekawom sytuacje...
) Ide sobie do carlin(lagg jak...)i patrze kolesia goni valkiria, a on ucieka do carlin.Szedlem z nim łeb w łeb...i pomyślałem ze on jej uzieknie a ona zlapie mnie!(mialem wtedy 9 lvl:/)i tak tez sie stalomając 2 , 2 DWA punkty zycia wszedlem po drabinie...a valkiria...poszla zwiedzac miasto poszedlem do świątyni się healnoc(przed swiątynią trupy) i słysze rozmowe:-Damn lurer! i hate then! i wanna kill him! a ja wypalam teks -damn goblins...thay almos killed me...- i poszedlem ![]() sry za bledy ale sie spieszylem... |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
Ja niestety mam troche gorsze szęście bo z dwarwów(lub czymś podbnym) wypadają mi tylko muchomorki ![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
Miales niezlego farta,ja mialem kiedys:Brass arma,duoble axe,!5 gp,hatcheta,wedke w mino guardzie 1!
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
jak już się chwalimy to mnie z Valkirii wypadł Double axe,
fajnie nie?? 8) |
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
fajnie,
ja z amazonki wyciagnelem small ruby ) i sprzedalem w ab za 250gp |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
dzis z rana w elvenbone castle w mino znalazlem na raz
chain armor. chain helmet, mace, 13gp i bronze amulet!! |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
a ja miałem takiego farta nie na mainie tylko na rooku
Ide potrenować nowego chara (na palka lub sorca) schodz do podziemi patrze dośc dużo martwych orków,no nic ide dalej.Wchodze do pomieszczenia (tam gdzie jest ten room z Chain Armor i brass helmet) patrze a tam jeden mino na czerwonym hp i obok niego jakies zwłoki ,no nic mino sie na mnie rzuca ja go dobiłem,i z ciekawości przeszukałem zwłoki... Bow,Bag 50+ Arrows,jakies 70gp do tego wędka i lina Wtedy to myślałem że sie zleje pod siebie ze szczęścia ) Strzały sobie zatrzymałem a łuk sprzedałem za jakieś 350 gp (jeden już miałem to na co mi drugi ?)
|
|
|
#76 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja expiłem na dragach z kumplem potem kumpel poszedl i postanowiłem sprawdzic czy solo zabije draga i ide zabijam i otwieram: a tam 10 burst arrows
![]() |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
No to ja widze, że też mam niezłego farta
Z ghuli to parę razy life ring wypadł; Z valkiri parę razy palte armor, double axe oraz jakieś diamenty; z trolli 3 silver amulet; z swamp trolli wędki; z mino quarda także wędki ) z dwarf quardów raz ametyst, parę razy battle hammer oraz jeden raz steel helmet; Reszty nie pamietam ) |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
|
Ja sam nie mam za wielkiego farta, ale moj qmpel znalazł boots of haste w carlinie koło depo
![]() /do dzisiaj nie wiem jak on to zrobił ... |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
|
mój the best loocik to byl człowieczek, w ktorym mialem d-hammera i jakieś śmiecie na foldzie. nie uniosłem d-hammera więc zostaiwlem p-legsy i polecialem do carlin. ukryłem go ale jak już wróciłem to nic nie było... ale i tak troche do przodu. poza tym w elf bane zerki mnie zabiły, straciłem d-hammera na 12 levelu i mlv, chcialem go odrobic.. patrze zaraz zabijaja pk, a ciało ląduje pode mną i wyciągam p-armor... aż tak dobrze nie jest, ale zawsze 8)
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
Ja w 4 Bh znalazlem 4 bh shieldy fart jak nic ale to bylo jakis rok temu od tego czasu nic nie wypada ;/
|
|
|
|