|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Hmm...
Mi jedyna chyba NAPRAWDE fajna rzecz jaka wypadla to byl Dwarven Ring z chyba milionowego zabitego dwarfa. Ale najfajniejsze było to, że wtedy z jakimś gosciem lazilem i sie non-stop o loota klocilismy, a tego dwarfa chyba odpuscil i poszedl dalej-na rota. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
![]() |
![]() Jeżeli DW ring ze zwyczajnego Dwarfa jest dobrze to kazdy chyba wie gdzie jest Dwarven Bridge...
Wlasnie na tym DW bridgu jak z Venore uciekalem bo ktos pod Venore 2 GS zlurowal to wskoczylem na DW bridge i patrze Dwarf no to go rach-ciach i... TADAM ![]() Dwarven ring ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() niezly fart ja tez kiedys mialem podobny kiedy
2 razy pod rzad wypadl mi war hammer z wild wariorra 8)8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja to mam farta
chodze sobie od jakiegos czasu na mino maga expujac przy okazji na trollach , zbieram i sprzedaje zagarki ![]() i co - mino mag jak zwykle tylko 10gp i te sliczne martwe weze whhhrrrrrrrr.......!!!!!!!!!!!!! a tak przy okazji jak ktos chce sobie zafundowac zegareczek piszcie (danubia) xsywa jak wyzej ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() przy dp w ab ( doslownie jakies 2 kratki od niego) znalazlem bag a w nim...
dragon neackle, protection amulet, scimitar, 500gp i jakies 200 boltow niestety zdazylem wziac wszystko oprocz boltow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Mój najleprzy loot to backpack który był w ciele jakiegos goscia a w nim:
- ok: 450 kasy - BP runów IH - BP runów HMM - two hunded sword To najleprzy fart jaki mialem do tej pory... ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Waaa Co powiedziales ze co ci wypadlo z wild warriora ??????? wogle to mozliwe !!!??!?!?! ja zabilem 10 i jakies syfne gp mi zostawialy !!!!
Ahh te wasze fart ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Otóż ja mialem arcyciekawom sytuacje...
![]() Ide sobie do carlin(lagg jak...)i patrze kolesia goni valkiria, a on ucieka do carlin.Szedlem z nim łeb w łeb...i pomyślałem ze on jej uzieknie a ona zlapie mnie!(mialem wtedy 9 lvl:/)i tak tez sie stalomając 2 , 2 DWA punkty zycia wszedlem po drabinie...a valkiria...poszla zwiedzac miasto ![]() -Damn lurer! i hate then! i wanna kill him! a ja wypalam teks -damn goblins...thay almos killed me...- i poszedlem ![]() sry za bledy ale sie spieszylem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Miales niezlego farta,ja mialem kiedys:Brass arma,duoble axe,!5 gp,hatcheta,wedke w mino guardzie 1!
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() jak już się chwalimy to mnie z Valkirii wypadł Double axe,
fajnie nie?? 8) |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() fajnie,
ja z amazonki wyciagnelem small ruby ![]() i sprzedalem w ab za 250gp |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() dzis z rana w elvenbone castle w mino znalazlem na raz
chain armor. chain helmet, mace, 13gp i bronze amulet!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() a ja miałem takiego farta nie na mainie tylko na rooku
![]() Ide potrenować nowego chara (na palka lub sorca) schodz do podziemi patrze dośc dużo martwych orków,no nic ide dalej.Wchodze do pomieszczenia (tam gdzie jest ten room z Chain Armor i brass helmet) patrze a tam jeden mino na czerwonym hp i obok niego jakies zwłoki ,no nic mino sie na mnie rzuca ja go dobiłem,i z ciekawości przeszukałem zwłoki... Bow,Bag 50+ Arrows,jakies 70gp do tego wędka i lina ![]() Wtedy to myślałem że sie zleje pod siebie ze szczęścia ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja expiłem na dragach z kumplem potem kumpel poszedl i postanowiłem sprawdzic czy solo zabije draga i ide zabijam i otwieram: a tam 10 burst arrows
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() No to ja widze, że też mam niezłego farta
![]() Z ghuli to parę razy life ring wypadł; Z valkiri parę razy palte armor, double axe oraz jakieś diamenty; z trolli 3 silver amulet; z swamp trolli wędki; z mino quarda także wędki ![]() z dwarf quardów raz ametyst, parę razy battle hammer oraz jeden raz steel helmet; Reszty nie pamietam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Ja sam nie mam za wielkiego farta, ale moj qmpel znalazł boots of haste w carlinie koło depo
![]() /do dzisiaj nie wiem jak on to zrobił ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
|
![]() mój the best loocik to byl człowieczek, w ktorym mialem d-hammera i jakieś śmiecie na foldzie. nie uniosłem d-hammera więc zostaiwlem p-legsy i polecialem do carlin. ukryłem go ale jak już wróciłem to nic nie było... ale i tak troche do przodu. poza tym w elf bane zerki mnie zabiły, straciłem d-hammera na 12 levelu i mlv, chcialem go odrobic.. patrze zaraz zabijaja pk, a ciało ląduje pode mną i wyciągam p-armor... aż tak dobrze nie jest, ale zawsze 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
![]() |
![]() Ja w 4 Bh znalazlem 4 bh shieldy fart jak nic ale to bylo jakis rok temu od tego czasu nic nie wypada ;/
|
![]() |
![]() |