|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ja osobiście zawsze byłem, jestem i będę za All Saints, ale nigdy nie będę za Kondą. Jak dla mnie Konda może zginąć, ale zależy mi na pokojowym rozwiązaniu konfliktu, gdyż reszta AS jest zmuszona do wojny z faktu przynalezności do gildii. To, że AS jescze nie wykopało Kondy jest błędem. Niech wszystkie gildie walczą z Kondą. porponuję wam nawiazac pokuj z AS pod warunkiem wydalenia Kondy z gildii, to na prawde lepsze rozwiązanie, mniej zginie waszych ludzi i ludzi AS, a Konda, już bez wsparcia zostanie solidnie ukarany.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() @Jerkow
To jest nie wykonalne, bo vidente, van hellinghs i inni twierdzą, że Konda to ich wielki przyjaciel, a jakoś podczas ostatniej walki jak padł Soul~ i Van Hell~ to on latał wokół ludzi z ppg ale nic nei zrobił bo bał się, że jak kogoś zabije i będzie miał pz lock na 15 minut to go zabiją... więc to jest wielki tchórz a AS idzie za nim z własnej woli...
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Debica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Princess Sugi
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 35/27
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jest jakaś nowość, Padł ktos czy coś takiego? A i jaki jest wynik? Cool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Gildia: Confederation
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Ja słyszałem, że Konda chciał zapłacić, ale PPG zwiększyło cenę i teraz wynosi on 6.000.000K !!! Gdybym był na miejscu Kondy nie zapłaciłbym tyle. Czy nie lepiej pójść na pokojowe rozwiązanie? Poza tym ponoć Konda jak ubił Boltana mieli załatwić to między sobą, ale Veccia dowiedziała się o tym i nagłośniła tą sprawę bo nie nawidzi Kondy z powodów osobistych. I stąd ta wojna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() ta ***ana ****a konda nie ma prawa zabijac polakow zycze mu rooka albo i nawet hacka
hail ppg |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Lamacz Kregoslupa
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ta wojna jest tylko i wyłącznie winą Kondy...
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Gildia: Confederation
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Catrishia, takich głupot mi nagadali ludzie z AS właśnie. Sorki, przekazałem co usłyszałem. Mi Konda i tak wisi. Lubię AS i o nich się martwię. Konda do AS się nie zalicza dla mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() życze temu s****ysynowi kondzie zeby ***a zrookowali a nawet i hackneli niech ***** ***any ma za swoje bo to on zaczoł całom tom afere
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Członkowie PPG też nie są tacy święci...
Royal Sibum miał mi oddać 8 uh (decyzja Demiphanta of Galana) po tym jak mnie zaatakował. To było około 20 sierpnia, UH do dziś nie zobaczyłem. Lutore nie chce interweniować twierdząc, że go będziecie huntować, więc z tego wynika że w cale nie jesteście tacy uczciwi i dobrzy... A jeżeli jesteście... to tacy członkowie psują tylko waszą reputację... Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 10-10-2005 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Miał zapłacić 20 ale Lutore zezwolił na 8. 3. Wszystkie UH jakie zrobię należą do Lutore. 4. Nie żal mi tych UH, ale należą mi się one bo Royal Sibum nadal nie zapłacił za napaść na mnie. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 10-10-2005 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Ogułęm walić wojne tą pieprzono ja se skile i mam to w dupie narazie a do świąt to się skończy i ja se kupie wtedy pacca więc wisi mi to
PS WRZYCIU NIE UBIJETA OENA MUJM KUMPEL TEŻ W AXE SIEDZI I POTĘRZNY JEST A MA SKILA 72/72 WIĘC SE MOŻECIE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rzeczywiście "potęrzny" ten twój kumpel... Ja mam rycerza z 71 azxe na 24 levelu i mój best hit to 173 jak narazie, więc nie uznaję tego za potęgę. No i ten śmiech... niczym świński kaszel... Co do Oena jest on jedynym teoretycznie nieśmiertelnym członkiem All Saints. Mimo wszystko Oen spoko gość x) Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 12-10-2005 o 01:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() wie moze ktos co jest z Boltanem on jest po hacku czy ma dosc poprostu tibi? bo wczoraj mial 121 lvl a dzisaj 19?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie życzył. Pracujesz nad postacią przez rok i w 1 dzień wszystko przepada... Ja nie podejrzewałbym o to AS, chociaż mieliby motyw... Jednak zdaniem Oena wygranie wojny nie polega na hackowaniu najsilniejszych wrogów i eliminacji ich w ten sposób. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 12-10-2005 o 17:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur... HAIL POLAND ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wszystko ładnie, pięknie... tylko ta twoja polska kultura osobista... Rzeczywiście... patriota z ciebie wielki... Patriota nie potrafiący używać własnego języka i zapewne mający dwóję z histori... Btw... chcesz wpie*dol ku*wo? A moze kumpel cię obroni? lol (piszę to w twoim języku, dla inteligentnych forumowiczów, wersja u góry) On topic: Oen powrócił do czynnej gry. Po zhackowaniu Boltana przewaga PPG znacznie spadła. Teraz nikt nie ma pewnego zwycięstwa. Jestem za AS ale przykro mi że AS uzyskała przewage dlatego, ze jakiś palant zhackował Boltana. Myślę, że konda powinien paść parę razy i po sprawie. Zabijcie Kondę i pogódźcie się, tylko tyle pozostaje. Przecież to Konda zabił Boltana jako pierwszy, nie całość AS, a teraz Boltan nie gra, czyli sprawa o którą toczy się wojna jest zamknięta, skoncentrujcie się na zemście za śmierć kolegi i zabijcie Kondę. Tyle mi pozostaje poradzić. Odpowiedni trap w odpowiedniej chwili załatwi wszystko. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 17-10-2005 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() ludzie są naprawdę dziwni ... :/
|
![]() |
![]() |