|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @rassix:
lamiace sie spiry i trening afk: jasne, mozesz sobie palkiem skillowac ile chcesz afk, pod warunkiem, ze _do jasnej cholery, bedziesz to robic zgodnie z zasadami!_. Nie mozesz ? Musisz uzywac makro ? To won na otsy. Ta zmiana nie byla wprowadzona zeby utrudnic zycie palkow ( co wiekszosc sugeruje ) tylko zeby wyplenic macrouserow. Jesli knight musialby podczas zadawania ciosow cos robic ( podnosic bron itp ) tez nie moglby trenowac afk. Chcesz sobie postac afk i pogadac ? Nie ma sprawy. Tyle ze ja stojac pod depotem nie mam zalu ze mi levele nie wpadaja same, tylko musze sie zebrac i isc cos zabic.
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Celmir
Bardzo inteligętna odpowiedż... Szczególnie Tytuł @Topic Hmm... Speary to faktycznie problem, ale nie ąz taki jakiś wielki żeby odrazu mówić że knight Faworyzują, Sp też jest upierdliwe... Ale w czym to przeszkadza?? W końcu i tak można zostawić postać na Afk i walić Utevo luxa I Mlvl i tak podskoczy... Fakt że zarobku nie będzie ale to chyba sprawiedliwe??
Monastery of Dead Always in my Heart Ostatnio edytowany przez Raiderek - 20-10-2005 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Endor Thuvian
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
No i przepraszam Cię bardzo ale jak taki palek na 15lvl ma wbić zgodnie z zasadami na afku jakis dist (chyba że sugerujesz że uniesie on okolo 100 spearow) bo knight moze stac tak do woli ;/ A apropo postaci magicznych to jednak dobre rozwiazanie (soule) bo nie ma takich farm i jest wiekszy zbyt na runy choc czasem trudniej je kupic. Cytuj:
Cytuj:
PS: Grałem już Druidem (30+), Knightem (25+) i Palem (20+) i coś o tym wiem a denerwuje mnie jak wypowiada się jakiś "wieczny knighcik" Uszanujcie innych ! Ostatnio edytowany przez Rassix - 20-10-2005 o 19:50. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Gralem juz drutem ( 61 ), kilkoma knightami ( srednio 50+ ), palkiem 50+ i sorcem aktualnie 57 wiec plz nie nazywaj mnie wiecznym knighcikiem....
Z tym przemierzaniem to wyglada to tak, ze mozna to zalatwic glupim taskerem bez koniecznosci pisania makro do expienia ... Co do palka na 15 lev to okresl co wg ciebie znaczy "jakis dist', bo nie widze potrzeby trenowania nim 75-80, radzilem sobie spokojnie nie trenujac prawie wogole, a po updacie ponoc przyspieszono przyrost skillow podczas expienia wiec nie widze problemu.
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Macq the macq
Profesja: Paladin
Gildia: Jestem c***em z masła
Świat: Selka
Poziom: ~8
Skille: ~50/50
Poziom mag.: 4
|
![]() a tarcza na plecy dla pala?? rewelka, albo tepienie się miecza/topru albo obucha ??
![]() Ostatnio edytowany przez Macek - 25-10-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
|
![]() ale lol z ciebie pal i tak dostaje nienajgorzej bo 10hp i 15 many chyba z tego knight 10-15hp jakos i 5 many jak by bylo tak jak ty mowisz to pal nie do zniszczenia;/ na wyzszym lv to i palek ponosi lepsze itemki lolek z ciebie
NOOB PLX[color=Sienna][size=2][font=Arial Narrow] |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Końskie
Imię: Serious Sam
Gildia: brak
Świat: Xantera
Poziom: 14
Skille: 47/43
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jestem Knightem i też zauważyłem, że bardzo faworyzują Knight'ów.
Moim zdaniem to niesprawiedliwe - dlaczego Pall'e nie mogą mieć tańszych żeczy albo jakiejś tarczy do kuszy ??? Knight'y dostają więcej życia po lvl, ale za to Pall'e więcej many i ztym się zgadzam.Knightom potrzebne jest życie, a Pall'ow mana z oczywistych powodów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Revlux
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Przyznam że mnie też troche to wkuża cipsoft poprostu udupił palów. Sorki i druty ruwniesz majom problemy po ostatnim update ale o palkach to juz nie muwie. Miałem świeżego palka na 15 lvl i wszystko miało być piekne ale gdy cipsoft wprowadził te głupie zmiany nie mineły dwa dni jak zrobiłęm innom postać bo po prostu palem sie gra trudno jak cholera a najbardziej pszesrane jest z tymi spearami. Teraz gram sorcem. Wkużajom mnie te soule ale jakoś idzie wytrzymać. Jak ludzie z cipsoftu wprowadzajom jakieś zmiany to niech wprowadzom do wszystkich profesji a nie tylko do palków drutów i sorców bo teraz to knighci som najlepsi choć zabardzo nie pszepadam za knightami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
wiesz co to jest puklerz ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jezeli paladyn mialby tarcze to knight trafialby go hitami po 30-40 czyli nie dosc ze jego mozliwosci pvp sa male to jeszcze chcesz zeby byly mniejsze? lol? nie zdziwie sie jezeli przy nastepnym update pallkom zabiora mozliwosc trzymania tarczy wogole, sorca nie wzmocnia bo za mocny, palka tez nie bo za universalny dlatego zmieniaja knighta ewentualnie moga sie pokusic o zmiane druida ale druid dalej ma mordercze sdki wiec tylko knight zostaje (bardzo byl bym wdzieczny jakby sie znowu pojawil cyclomania sword;]
![]() |
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Zbyt mocnych słów używasz...napewno nie faworyzują ale teraz knightem najłatwie sie gra bo palkom spery gina a druty i sorce musza soule zbierac, knightom tez powinni wprowadzić jakieś lekkie utrudnienie
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Omg....człowieku po co palkowi tarcza jak i tak walczy na DYSTANS!!!chyba palek nie będzie walczył w zwarciu i tarcze nosił na głowie albo na nogach.Robale to nie problem chociażby z rotów wypadają i soula też dodają.
TIBIA BYŁA BY BEZ SENSU GDYBY BYŁA TAKA PROSTA!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Right behind you
|
![]() Cytuj:
Mogli by zrobić tak, ze spiry zaczeły by się łamać dopiero po np 35-40 skillu w diście, albo wprowadzić 2x trwalsze spiry za 2x większą cene ale tylko 1.5x cięzsze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
![]() ![]() |
![]() @Blug-Dzony
1) Pal ma przyzwoita ilosc zyca ale w przeciwienstwie do knighta ma duzo many (i exura vita ![]() 2) pomysl logicznie luk+tarcza?? 3) palowi skill shielding rosnie chyba tak samo szybko jak knightowi wiec z demon shieldem (nie jest to jakis bardzo drogi item) i z bs (bright swordem) moze isc nawet blokowac (jak ma shielding 75+/30+ sword) 4) pal jest po czesc kompromisem pomiedzy walka dystansowa(w tym magia) a walka w zwarciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Imię: Horionebox Lewo
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 8
|
![]() A comyślice nad takim czarem Conjure Spear !!
Trening , kupa mięsa i co chwila kolejny spear . |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Napewno nie faworyzuje knightow . Zobacz :
1. Paladyn ma Wiecej czarów w tym moze uzywac najmocniejszej runy w grze czyli sd 2. Jesli Sorce i druty mieli by takie skille jak np. pall czy knight to ta gra byla bez sensu 3.Knight awansuje Bardzo Bardzo Bardzo ... zadko w M lvl w przeciwienstwie do palllów , sorców , druidów. 4.Knight jest profesja dla poczatkujacych dlatego widzimy ich Bardzo duzo . 5.Po co palkowi tarcza skoro "paladyn" to chyba łucznik czyli postac bijąca ze strzał i bełtow . Nawet w filmach typu "wladca pierscieni " Widizales zeby Legolas Uzywal Tarczy ? xD 6. nie ma co dyskutowac kazda profesja ma swoje wady i zalety .
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() ![]() Ale racja powini coś zrobić z Knightami oni raz wydadzą kase na Broń i się nie muszą o nią więcej martwić a Pall Torche mocno te Bolty pochłania. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Lol,istniały też małę punkleże przyczepione do ręki (między nadgarstkiem a łokciem)mogli je meić łucznicy,i jednocześnie strzelać.Co prawda utrudniało to precyzję,ale troche broniło.....Mogli by zrobić taką tarcze ale coś za coś np. -2 dista,i 15-25 arma w zależności od tarczy
__________________ to mi sie wydaje bardzo a bardzo dobry pomysł..... graki dla osoby ktora to wymyslila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera