![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Gralem Palkiem, ale ostatnio Nekro, zrobilem 49 lvl i odechcialo mi sie grac (przestalbym grac wczesniej ale mialem fajny miecz runiczny, zeby go uzywac musialem miec 49 lvl). Teraz nawet bym sobie pogral, zaluje ze nie zapisalem tej postaci
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Far Far Awway
![]() |
![]() Ja gralem tylko Necromatą, doprowadzilem go do 88lvl. Poprostu nie do zniszczenia. Dobry jest jeszcze ognisty golem, którego można wyczarować, a czary to wlucznia z kości czy jakos tak, super czar przechodzi przez wszystkich wrogów i może zabić za pierwszym razem!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() W patchu 1.10 nie do pokonania jest druid elementalist. Polaczona sila armageddonu i huraganu(oba po chyba 50 sek.) jest po prostu ogromna. A jak doliczyc do tego wszystkie synergie to totalna masakra.
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() Gralem w d2 jeszcze dlugo przed tibia, ale tylko battle.net. Samemu zbyt nudno. Gralem kazda postacia poza necro (najgorsza i najnudniejsza wedlug mnie). Kazda zakonczylem na 88-89 lvl. Potem naprawde powoli doswiadczenie leci.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
|
![]() a moze ktos pogra przez IP ? ja mam diablo 2 1,00 bez lorda wiec jak ktos chętny to pisac 8220393 mam dopiero 17 lv 2 miasto i przydala by mi sie pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
|
![]() Cytuj:
mi też tak sie wydaje albo sie myle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mialem barbarzynce na 99 lvlu i nikt minie wierzy z qmpli -.-!