|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 24-10-2005 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() tekwondo, karate ,walki uliczne itd. lubie sie lac najbardziej lubie styl bezstylowej walki gdzie lutujesz gosciowi w pyska on lezy a ty sie smiejesz i odchodzisz
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
No i stosując styl "uliczny" nalezy pamiętać, że raz jesteś na wozie a raz pod nim ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 24-10-2005 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Ja karate trenuję ;] Pomarańczowy pas na razie
![]()
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() mam średnie mniemanie o niektórych technikach walki, jako że w sporej ilości są to bardziej pokazówki.. na treningu często partner się ustawia w jakiś sposób, albo jego ataki są przewidziane - a w rzeczywistości to nikt na nikogo nie czeka i można naprawdę oberwać jeśli się spóźni z czymś choć chwilkę XD tak samo jak jest taka odmiana.. hmn.. karate z bronią.. nie pamiętam teraz nazwy, ale niezwykle popularny w Chinach i spektakularny styl, który był od jakiegoś czasu bardzo często wykorzystywany w wszelkiego rodzaju filmach, gdzie machają bronią aż się iskrzy ![]() najlepsze są krótkie i precyzyjne ciosy ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Pol roku trenowania taekwon-do jako 11 latek, ale szybko mi sie znudzilo ;o
![]() |
#67 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Cytuj:
Ja trenowalem Taekwondo Ale złamałem noge i mam komplikacje i nie moge nic cwiczyc ... Dlatego w domu cwicze różne takie mixy ![]() Ostatnio edytowany przez Saturn - 27-10-2005 o 07:08. |
|
![]() |
![]() |