|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Achilles The Immortal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Kyra
Poziom: 29
Skille: 62/39
Poziom mag.: 9
|
![]() Hmm a z kąd ty wiesz kiedy powstana nowe serwy??
Gm ci powiedzial? bueheuehuehue |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ej niech ktos zamiast Urxanona sie zajmie zorganizowaniem ekipy bo on to wyraznie olewa.
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
|
![]() Ja moge dołączyć do ekipy, raczej zmienie serwer, bo mój serwer to już po prostu syf
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() A co ci tak Rabanbar na tej gildi zalezy??
Nie chca cie to nie i juz Zapewne jestes zaawansowanym graczem w tibie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Falli Gun
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Z wielką przyjemnością przyłącze się do twojej ekipy.
Falli Gun(65 EK)/Azura Knight Pacc GG 5329986 Zwykła ekipa. I apeluje z góry, żeby nie robić na nowym servie zbędnych wojen ze śmiesznych powodów typu "bo on mnie przezwał". Mam nadzieje, że z takimi lidźmi tam nie będe miał do czynienia. Daj mi znać na GG, żebym mógł wlogować się na Falliego i potwierdzić swoją tożsamość. Ostatnio edytowany przez Falli Gun - 21-11-2005 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() ja bym poszedł z moimi kilkoma (chyba z 7-8) kumplami ale niestety powiedziałeś, że idziesz na światy z dalszą literą, a my preferujemy na odwrót
![]()
![]() |
#68 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Potwierdzam knighta i będe miał pacca. Może jeszcze mój kumpel palek będzie grał
![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
|
![]() nom tera zauwazylem czemu prefgerujesz dalsza litere alfabetu??
Liczysz ze tam nie bedzie wojen, pójda slabsi ludzie czy na co liczysz?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() a co za róznica ma litera ludzie !!!! byle nie non pvp podsumuj ktos osoby teraz piszcie tylko zgloszenia prosze !!!
dobra jesli on to olewa ja napisze podsumowujac all Mam nadzieje ze zrobimy gildie zakladam nowy temat Pisac te same osoby kim chca byc bo tutaj juz duzy zamet jak mozna zamknac ten temat
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 22-11-2005 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Falli Gun
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wszyscy zainteresowani dojściem do Gildii Sinus, która powstanie na nowym servie prosze wchodic na sinus.fora.pl.
Wymagane by posiadać chociaż jedną postać na : facc lv 25 pacc lv 20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Chciałbym Was wszystkich przeprośić za swoją ignorancje
![]() ![]() ![]() No ale jush koniec użalania sie nad soba do dzieła =) Postanowiłem być jednak Palkiem (te soule x( )
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Hmm ja bym utworzył gildie dopiero po pewnym czasie, szwedów też bedzie masa wiec na razie bym sie tym nie zajmował. Także ide na nowe servy i zapowiada sie ciekawie, nawet bardzo ciekawie. Byłem na 2 forach szweckich i baardzo duuzo ludzi od nich idzie ;]
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Z tego co przeczytalem to wynika ze trzeba miec lv min 20 albo 25 wiec ty chcesz zawladnac servem w taki sposob ^^? Dla mnie smieszne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() Daje tej rodzinie/gildii... 1 miesiac istnienia... Pozniej zostana tylko nieliczni...
Moje zdanie =) Hunted aLL xD |
![]() |
![]() |