![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
tak tibia.pl wie wszystko masz racje połowa adminów z tibia.pl kontroluje Cipsoftem i wie napewno co będzie miał knight w update i jak będą działać różdżki a nawet wiedzą co jadzą na obiad GMy |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
![]() |
![]() Hej jeśli robią takie ulepszenia dla sorców bo sorcowie sa słabi na początku ( nie wiem w zupełności dlaczego bo później sa o wiele lepsi bo taki 60 sorc z sd to naprawdę coś w porównianiu z 60 knightem z d lance i skilach np. 85 to sorc wymiata w takiej sytuacji) to niech ulepszą też knightów np. żeby szybciej skile leciały ( moze przyszybszenie skili to za dużo to niech coś wykombinują coś innego ale nie może być tak żeby jedna profesja była najlepszą bo liczę że sorc i drut to prawie to samo.
Najpierw zdegradowali palka z tymi spearami i został knight sorc i drut teraz przez różdżki to drut i sorc wyjdą na przód teraz jak czytałem komentarze to połowa chce się na sorców zamienić. Zrobilem knighta wyskilowalem skile 77 na 76 i co teraz mam sie na sorca zamienić bo jest lepszy czy mam czekać aż jakieś sorc mnie z jakies różdżki zabije. NIECH ZROBIĄ COŚ DLA KNIGHTÓW. KNIGHT RULEZ! ![]()
Ludzkość to eksperyment obcych, który stał się niezależny, dziki... Ostatnio edytowany przez Wariat Adamo - 24-11-2005 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() z 'lekka' przesada...
Chce zpowrotem Tibia 7.1-... Tibia z prawe kazdym updatem coś traci (nie, niemówie o grafikach, lecz o klimacie. Nigdy niebędzie już taki jak kiedyś), rozumiem, poprawienie grafik. Może być, ale spell wandy? robią mlvl?! Niech jeszcze dają 1k spent mana za użycie jednego uha! No, no... Najpierw poprosze jakieś update dla knightów, po tym updacie to będzie -- za przeproszeniem -- chodzące g0ofno, w zardzewiałej zbroi, które raz na 1337 sekund może hitnie pala/sorca/druida na lagu... Proponuje strajk! Knighty łączcie sie ! LOL Niechce czekać pół roku (znając cipsoft półtora ;-) ) na jakies porządny update. Tak samo, MS, znowu straci. Podejdzie takich 8 low lvl, zaczną naparzać z tych swoich 'kijów' i sd, i nic... Ju ar in da świątynia.! omfg lol ;p HF'en'GL mam nadzieję, że coś dobrego wyjdzie z tego update (poza grafiką ofkorz ;> ) |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boje się , boję się tego up date'a. Pomyślcie w innych kategoriach , wymagania do użycia różdżki, to przekonfiguruje całkowicie system gry, a co jeśli żeby założyć np. c-arm będzie wymagany np. 25 lvl ? Nie zdajemy sobie sprawy jak ten update zmieni gre , to już nigdy nie będzie to samo. Wymagania lvl'owe do rzucania czarów ?! Bez przesady, przecież lvl i tak jest wymagany bo trzeba mieć odpowiednią ilość many. Co do narzekania na to że knighci nic nie dostają ... knight to zawsze był czołg z krwią na lufie, rozjeźdźający wszystko na swojej drodze , jeśli to zmienią to już nie będzie knight taki jak zawsze był. Co do grafiki ... to i tak zawsze będzie 2D i zawsze była i będzie lipna.
![]() Tak czy siak , miejmy nadzieje, że Tibia nie zamieni się w hack'n'slash pokroju MU ,RO , czy Diablo. Bo właśnie to jest jej urokiem , że do tego typu gier jest jej bardzo daleko.
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ciekawe co spieprza ze z tego super zapowiadanego update bedziemy kleli jak 2 lata temu po wprowadzeniu questow i bramek lvl/skul; systemu
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Cholera udupia nam sorci !! Ja WAM TO MOWIE!!
Zmienia to wszystko tak ze sd bendzie od 50 zwyklego LEVELA no i nie bende mial na czym kase trzepac!:/ Co ? walka rozdzkami? nie podoba mi sie , wole sorca takiego malego nie pewnego skrytego i zeby sie nim ciezko gralo na malym levelu!! przeciez to jest taka proba: czy przetrwam granie sorciem? |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Czyli teraz nadal najbardziej dupiatą profesją na hlvl bedzie palek?
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Radlic - 24-11-2005 o 20:52. |
||
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapowiada sie ladnie gówno! to po co jest m lvl!?:| różdzki.... mi sie podoba tak jak jest....(wyjątek sp i lamiących sie spirów) boze cip'y sie nudza;/
ogólnie moim zdaniem będzie porażka ejjj grafika fajnie ale będa lagi.... większe niz teraz;/ co tibia bedzie mial wymagania jak gta sa??!!:| wymiękam jak tak będzie robie ots'a z taką tibią jaka mi się marzy! TIBIA traci klimat boze;/ mam 26 druta i do 20 lvl bylem narazony na pk a teraz co uhh sd i jazda z pk, wiec po co rózdzki po to by mnie low lvl kulaly?? a co z czarami runicznymi!! co hmm explo i sd bezuzyteczne bo bedize rozdzka hmm'owa itd itd? nie no jestem zasmucony ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
<lol93742648236419843712> powiem jedno... ROTFL !!! ****a jaki sens mialyby wojny, duele, itp. itd.? -.- Wez idz sie przespac albo cos, dobrze ci to zrobi... HUEHAUEH nie moge Xdddddddd |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zimler
Profesja: Druid
Gildia: poszukuje ;)
Świat: Aurea
Poziom: 11
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
heh za dużo CDA czytasz ^^ |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Kurde ludzie uspokujcie sie -.- pewnie te rozdzki po 10-20 atakach znikna i tyle -.- tylko teraz pewnie sorc albo drut nacisnie w battle potwora/czlowieka a rozdzka bedzie go na*******a xD i do tego np : sd xD plus UE xD fajnie co nie ??? xDDDDD Ale i tak knight mi sie bardziej podoba xDDDD
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
miejmy nadzieje, ze to sie sprawdzi, co mówiesz(chodzi o czesc z szybkim znikaniem różdzek).Ale jedno jest pewne-knight jest najlepszy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() Bardzo dobry pomysł z tymi rozdzkami
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez hmm - 24-11-2005 o 21:19. |
|
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ale zarąbiście, akurat jestm sorcem 24 lvl, już zaczynam kase zbierać na "spell wanda" !!!
To chyba będzie jeden z najlepszych uptade, jeżeli CIPsoft czegoś nie spieprzy oczywiście. Sorcerers RULEZZZZZZZZZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() Według mnie nie wiem co macie do poprzedniach update- fakt niektore rzeczy staly sie troche gorsze, ale narzekaja tylko prymitywy co nie potrafia grac. Ja sie ciesze z kazdego update-zawsze jest dobry : )
Co do rozdzek- nic specjalnego, poprostu chcą dac mozliwosc sorc/drutom nie byc tak bardzo uzaleznionym od blokerow. |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() EEee Sorc Power UP^ ?
Jak dla mnie Good ![]() Tylko żeby nie przesadzili ![]() Bo i Tak SOrc wymiata ^^ W końcu zmieni się wizerunek typowego l.lvl sorca (ROtworms hunter ^^)