![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() haa brazylijczycy troche się przymkneli jak polak jest GM a tak się cieszyli że tylko oni bedą mieli GM a polacy nie
GZ Xadam ! ![]()
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moje kondolencje. Juz nigdy nei zazyje normalnej gry!
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic A gdzie link do wywiadu? Panowie redaktorzy, wywiad róbcie z GM z POlski, a nie. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: top secret
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dlugo czekalem na ta chwile
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() no gratulacjie, już to sobie wyobrażam "ja cie daj coś plx" "no polakowi nie pomożesz" "frii itams daj rodakowi" "no bądź kolega" a potem tematy na tibia.pl "łoo ten nowy Gm polak to ham"
bardzo dobrze jeszcze z 3 by sie przydało
#67 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() OMG! Właśnie wbiłem i prawie spadłęm z krzesła o.O. Szczere gratulacje
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Gratuluje
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Już to widze... Hmnnn...
Dzień z życia Polskiego Game Mastera: 06:00 Wstaje i mówi "****a, dzisiaj znowu ***any poniedziałek!" 06:15 Myje się... 06:30 Ubiera się... 06:45 Idzie do kuchni i siedzi tam do 07:30 popijając kawe i jedząc tosty... 07:30 Wychodzi z domu do szkoły/na uczelnie... 15:30 Wraca do domu i robi obiad... 16:00 Po obiedzie uczy się do 20:00 20:00 Włącza komputer... 20:10 Włącza Tibie i loguje się na Game Mastera... 21:00 No dobra, już sobie zrobił te 50 plecaków UH, 100 plecaków SD oraz 20 plecaków innych run(w ciągu godziny!), teraz main postacią idzie PK'ować. 21:25 Zaczyna PK. 21:30 Kończy PK z powodu bana. 21:35 Zdejmuje bana i red skulla. 21:40 Znowu zaczyna PK. 21:43 Za***ał go Zdzisiek i Franek. 21:44 Zdzisiek i Franek mają bana. 21:50 GM zdejmuje red skull ze swojej postaci i tak ciągle robiąc bawi się do godziny 03:00... 03:00 ... i idzie spać. I tak kończy się dzień GM'a, bez imprez, seksu, piwa i jeszcze paru innych rzeczy. A tak na serio: Gratuluje! |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() No i Płock góra i tak ma być
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic to nie zmieni. Tibia jaka jest taka będzie, Xadam tego nie zmieni. Ale mimo to gratulacje.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Gratulacje Xadam! Nareszcie Lunara będzie się czymś wyróżniać, hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Myślę, że długo nie pobędzie tym gm. Dzisiaj na askara był i zbanował paru noobków za nic. Dokładniej za to, że podniecali się, że się pokazał. Jeżeli tak będzie to myślę, że długo nie pociągnie...
Pozdro
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Nie chce nic mówić ale "Jestem Dumny" Pfff. jestes dumny z tego ze jakis koleś dostał mozliwosc banowania w grze nastawionej tylko i wyłącznie na zysk?
Dla mnie nie ma co gratulować. Dumny mozesz byc z ocen lub czegos a nie tego. Gratuluje i mam nadzieje ze nie bedzie surowy. Za missclika na trade - ban ;s |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Fajnie, teraz niech jeszcze tylko polski serwer zrobia. Chyba wszystkie kraje maja serwer swojej narodowosci,z ktorych pochodzi choć jeden GM.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: R....
Poziom: 67
Skille: 84
Poziom mag.: 16
|
![]() Szczerze gratuluję- ile ja bym dał żeby chociaż na 1 dzień sięz nim zamienić
![]() ![]() |
![]() |