![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() hmmm, a ta broń równa sile broad swordowi czyli Candy coan, to jest jakaś nowa wprowadzona ze świątecznym update? Jeszcze o niej nie słyszałem, ale bede musiał się wybrać na tego questa ;p A ty znalazłeś już Mage faction hideout?
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a co to ma do tematu o terra world ty mi wytlomacz bo nierozumiem
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Spoko gra fajnie sie łowi i wogule mam już 37hp i 1600kasy jade do 55 gdzieś i na maina
![]() Tylko nie wiem jak dodać postać do kolegów... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() sieam gra nawet nawet ale mam pare pytan?
1) Jakie skille sa potrzebne ?co mam wytrenowac najlepiej pls? 2)Gdzie moge aXE kupic i czy skille sa potzrebne do walki z potworami narazie walcze longswordem ale zadnych skili mi nieprzylazi 3)Aha i co sie z crysztalami robi ? Up# Marchewki spotkalismy sie dzisaj w terra thx za pomoc to ja Szczur^^ dodaje sie chyba tak /add <nik postaci> jesli sie myle poprawcie mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Harven Dowiedziałęm się, że ta broń candy~ rozwala się i sie już jej nie da naprawić ;/ Więc ja sobie daje spokój z tym questem, bo to zmarnowanie 5K na tą magiczną wodę. UP: Ja na rooku spiecjalnie nic nie trenowałem i jakoś na razie nie żałuje (mówią, że dobrze jest wytrnować rąbanie drewna, nie pamiętam jak to sie nazywało ;p ) skille walki pomagaja w zabijaniu potwora, ale żeby wpadały porzadnie trza mieć dark sworda, którego sięzdobywa na mainie. A kryształami się czaruje.
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 29-12-2005 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2. Hmm.. axe kupuje się bodajże w takiej chatce na północny-wschód Karmiel. Tak skile są potrzebne do walki z potworami. Niedługo powinien ci wskakiwać powoli slash, a później thrust chyba. 3. Kryształki będą ci potrzebne na mainie do 2 rzeczy: do rzucania czarów i do strzelania z łuku. Glacial Hero: Łee jak to tak wygląda to ja już wole kupić se czapaje mikołaja i odrazu mam pytanie: jak dostać się do coldwood? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mam pytanie kim najlepiej grać Fighter , Ranger , Mage ??
@edit jak moge zostawić rzeczy czy jest coś takiego jak bank depo żeby przechowywało itemy?? Ostatnio edytowany przez Marchewki - 29-12-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() mam problem z tymi niebieskimi kryształami nie wiem jak się nimi leczy ?? jak to się robi ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() you have been awarded the Golden rod for begin a master at fishing co to znaczy wyświetliło mi się po 90 skilach łowienia ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to znaczy ze zaczeles masterowac fishing
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no nie taki mistrzu bo ja mam 100 fishinga bo mniej wiencej kazdy masteruje to na newbe island
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 100 fishinga i 28 cooking jade przynajmniej 8 cech na rooku do 100
![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() czyli nic n iemoge zrobic?
niepamietam anzwy e-maila ani hasla i hu* zrobie ta? mam zaczac od poczatku? na 50 hp mam zaczac od poczatku????????? nie bede walczyl... po ilu dniach tygodniach a mzoe miechach posatc sie kasuje? EDIT@ ODZYSKALEM MOJA POSTAC BEZ POMOCY TYCH ZJE**** GAMEMASTEROW PRZYPOMNIAL MI SIE EMAIL PISALEM JZU NAWET TAKIE GLUPOTY ZE SAM SIE SMIALEM DZIEKUJE HARVENOWI ZE ON JEDYNY CHOCIAZ POWIEDZIAL COS DO MNIE A RESZTA WOLI SIE CHWALIC ZE MA 90 ALBO 100 FISHA Harven ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 30-12-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc tak. Depo to takie małę szare skrzyneczki. Podchodzisz do niej i po prostu "DROPujesz" pewną rzecz do niej. Niebieskie kryształy słuza do leczenia, ale żeby ich używać musisz mieć czar "minor heal". Jako pierwszy czar mają go magowie.
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() zamienie sie za itemy w tibii za itemy w TWO
msg me in game Rahemos a na tibii orc silent assasin elf silent assasin human junior assasin albo tutaj cya Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 30-12-2005 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Gdzie/jak/co trezba zrobic by zamsterowac carpentry,mining??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @up: do mininga musisz mieć mining hammer, do kupienia w edgewood. A co do carpentry to musisz być na mainie, i zrobić questa na dojście do reet. No i musisz mieć duuużo drewna. Sam aktualnie masteruje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |