Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-12-2005, 08:58   #61
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind
buehehe nie przypominamsobie abym sie zadawal wtedy z jakims 12 latkiem hrhrhrhrhr bueheheh btw Silhar to moj najlepszy kolega z NG skad amsz takie informacje ?? buehehe zalosny jestes anwet mnie nie znasz dzieciaku wiec wez kredki i pomaluj troche bo na forum to ty sie lepiej nie wypoawiadaj dzieki samsie zapytam Silhara tez sie posmieje a Flominger to byla Zenobia hrrhhr ahhh widze kolejny szalony 12 latek czy tam 13 lat ktory zyje tibia i wie lepiej wszystko od samych playerow buahahahha

Pozdrowienia dziecko
Czyzby cie Ponioslo? To co on napisal ciebie ruszylo
Czyli jednym slowem cos ukrywasz :<
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-12-2005, 09:01   #62
Monte
Użytkownik Forum

Monte's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere

Stan: Aktywny Gracz
Monte ma numer GG 4447617
Domyślny

@Kiroy: Umiejętności robią swoje, level też ale jest jeszcze coś takiego jak zorganizowanie...

Hail Boom!

Playing in memory of MMoH and MMoG. Miss you!
Monte jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 09:20   #63
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny

@Kiroy:Chlopie po pierwsze mam 15 lat ... Byles fajerem i nim jestes powiedz jeszcze ze nie pamietasz mnie Sir szymiel (Rexsi do nogi :>),a noobku na Obsidia Luis Bravo i Silhar to twoj najlepszy kumpel jasne ... Tylko czemu chcial cie ubic .. Koles za grosz nie masz honoru jestes dno ... Jestem pewien ze i tak Mannow po rozprawieniu sie z Boom ... zaczna huntowac i ciebie Bedziesz pewnie twierdzil ze to twoi najlepsi kumple az zygac mi sie chce .. Ale wielu tak twierdzilo i co sie okazuje ze mam racje .Sam zobaczysz ,czas pokaze..
Obecnie gram danubia Musicmaster , i znalem Zenobie Flominger byl to wielki pa nic wiecej narx :>
PS: Boom wezcie sie za Kiroya i pojecie go ..
Euratielek Dard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 09:40   #64
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Problem giń dziecko ...

H.D .... no na forum amsz 14 a to byle tyle czasu temu dlatego twierdze ze miales wtedy tyle ... wiesz naprawde rozne glupoty lduzie o mnie wypisywali ale takich to jeszcze nikt anwet mnie peero i katmai nie zprowokowlai jak ty naprawde jak G wiesz toamsz G do gadania ... powiem ci dobrze amsz arcje Mannow mnie wywali Silharmnie zabije amsz racje jestem ich psem i napewno mnei zaraz zaczna huncic nie ejstes pierwszy na poprzednich siedmiu servach tez kludzie tak mowiliale ty amsz racje w koncuwiesz lepiej niz ja a etraz lec zkredkami sie pochwal mamie ze amsz arcje i wiesz wiecej niz ja bo byles i jestes na Obsidii i na arcani tylko zalosnym noobem costoi pod depo i wysluc***e plotek bo tylko an to cie stac !! nigdy nie miales bynajmniej na moim swiecie wysokiego lvl i nigdy nie edbziesz bo wlasnie takich noobow jak ty NG tepi jak G ... aaaa do zobaczenia na danubii jak dobrze ze amm tam duzo kolegow i swoje chary stare i naprawde teraz ja cicos powiem :

ty gralem Kowalskim ale nie wiem czy to ty kowlaski czy nowak bo grales etz z malinowskim ale go zhaczyli a w ogole taki ja kty to powinien zgnic bo walsiz takie pa na akzdym servie na akzdym jakim grales byles noobem z depa i tyle zadowolony ??? ja etz wiem wsyztsko o tobie aha i naprawde chcesz to zpaytaj Silhara za co chcial mnie zabic ale z tego co wiem Rhargar po zhaczeniu na Arcanii juz nie gra idz na Arcanie poliz D zolwiom oni potrzebuja i kochaja takich jak ty

Przyznaje sie ponioslo mnie te male G mnie sprowokowalo i pisze z pelna satysfakcja ale juz mam dosyc takich dzieciakow co wsyztsko wiedza lepiej od samych graczy a tak naprawde maja po 30 lvl w rok itd i sie uwazaja za BOG wie kogo .... Bye dziecko
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 09:45   #65
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

btw ja walczylem z Zeno ze wolnosc tego servera jak ty jescze o tibii nie wiedziales wiec o czym my tu rozmawiamy anwet nie pamietasz pewnie takich zawodnikow jak Walkor i Belth albo robisz ten niby twoj 100 lvl 3 lata i tyle ale gdyby nie ja z zeno to bys se nie pogral na tym swiecie ... pozdrawiam
stary 17-12-2005, 11:58   #66
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

H.D jeszcze jedno a ty myslsiz ze co ty ejstes w BB jak hero ?? jestes noob do padania nawet nie wiesz pewnie o co ta wojna jest ty myslsiz ze bialy i daniel ci invitneli z sympatii ?? jests potzrebny na pierwszy ogien zreszta jak ja BYlem w Hare K czyBB stare dobre BB to nie bylo nikogo bez powodu same polskie slawy danubii a teraz w BB to sa ciule ktore taknaprawde nic nigdy nie zrobily i przypominam ze bialy to jeszce wieksza Piz... niz mannow on to dopieroswoich zbaija jak sam wiesz arz jest z plockiem raz z pila a potem z nimi walczy i znowu sa razem wiec ty to dopiero musisz uwazac zrezta jestes tylko zabaweczka BB przegra wojne i nie ebdziesz juz potrzebny i pojdziesz an straty pozdrawiam

gralem na tym servie kolo 2 lata i wiem co tam sie dzieje i jakie sa ukladziki do disiejszego dnia mam na dance wielu przyjaciol wspanialych ale na slawe w BB to ty nielicz bo robisz tylko za mieso w BB na czas wojny

sam mnie tyrasz o NGa jestes jeszcze gorszy jestes cyniczny nomalnie
stary 17-12-2005, 12:01   #67
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

H.D nie zapominaj ty jestes tylko mieso armatnie na czas wojny w BB , jak ja bylem w Hare K i stare dobre BB to nie bylo miesa tylkosami Heroes ale bialy potrzebuje miesoan zcas wojny i jestes nim on jest gorszy niz mannow bo raz walczy z plockiem arz z pila potem z nimi jest i tak znowu all time wiec to ty jestes mieso itd na czas wojny i nie licz ze zostaniesz w BB po wojnie zapomna o otbie a Mannow na 7 serverach nigdy o mnie nie zapomnial wiec o czym my gadamy

pozdrawiam cyniczny czlowieczku skonczylem juz z toba rozmawiac nie ma sensu nie widze powodu aby dalej ci udzielac madrych rad :d wujaszka Kiroya
stary 17-12-2005, 12:13   #68
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

niema to jak powyzywac wieksze lvl-e...

a Xarabek to jest Master..chwali sie ze NG wygrywa a sam nikogo nie zabil

2 x padl na OB Bravo tylko tak dalej a zostaniesz przykladem dla depomaniaków xD
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 12:43   #69
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

buehhhe Elderrek dobreeee buehehehehe
stary 17-12-2005, 12:49   #70
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

uuuu , nigdy nie wdizialem tak zdenerwowanego kiroya... 4 psoty zamiast ejdnego uu ostro sie wnerwil ... pelna ilosc literowek szlak go trafial jak koles 25% mlodshy wie co tak na prawde kiroy znacyz w ng , nawet pozdro nie napisal co tez wyroznia te psoty od innych .. po prostu powaznie sie wqrwil :/
^Awolver^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 20:25   #71
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Domyślny

Heh ja wiem ze dobrze mowie jak zwykle^^

Kiroyek mam prosbe..wez poweidz Anical The Second zeby nie wozil sie az tak..friendowi koles za***al loota to mu mowie ze jak nie odda to padnie a Anical The Second do mnie problemy ma :S zal mi 15 minut pza na anicala tak to bym go zabil
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 22:11   #72
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Domyślny Noob To Do Ciebie!

@Kiroy:Koles jestes noobem i tyle ci powiem ... Widzialem wiele przypadkow noobostwa ale to mnie normalnie przerazilo :>.. Czyzby prawda az tak mocno cie boli ze musiales wyrazic to w 4+ postach .. Omg wyklinasz mnie od jakis tam .. Ale kto tu noobem jest grales Zenobia~~ (niby tak twierdzisz) i co dales passy romiemu (szwedowi) czy dla Masakrowca,Mevara bo sam nie umiales(nie umiesz)grac ...(postac zrokowana zostala do 1 levela a miala kolo 90+)
Twierdzisz ze jestem noobem bo mam 100+ i zarzucasz mi ile ten level robilem ??... Szczego co wiem nigdy nie osiagneles 100+ a napewno nie sam ... Zenobia~~ pare ownerow ,Rexsi pare owner,Kiroy ~~ pewnie to samo...
Twoje Pvp jest zalosne ... przynajmniej bylo jeszcze na Arcani jak ty miales ten 80+ aja 30 i nie mogles mnie ubic :> I chlopie uspokoj sie bo bedzie 1 chlopaczysko co przez tibie deadnie na rl .. Respect dla najwiekszego noobka
PSamietaj Kiroyeczku nie oceniaj ludzi po latach ja mam ich moze mniej ,ale zobacz ze pisze madzej od ciebie ..
stary 17-12-2005, 22:14   #73
Monte
Użytkownik Forum

Monte's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere

Stan: Aktywny Gracz
Monte ma numer GG 4447617
Domyślny

@Kiroy: Mam nadzieję, że po angielsku piszesz lepiej niż po polsku.. W przeciwnym wypadku wolę nie wiedzieć jak wygląda help chat na Obsidii, tutorze...

Playing in memory of MMoH and MMoG. Miss you!
Monte jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 06:53   #74
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król h.D matoł ignore. :)

Monte : pisalem wiele razy ze sorki za literowki mam rozwalona klawiaturke mikolaj dowiezie nowa

H.D to ja ci juz mowilem ze ja nie jestem Zenobia no ile razy mam to pisac i co ty masz do Zenoobi ?? i co powiesz ze 4 osoby w wojnie pl swe daly romiemu passy ?? co ty w ogole gadasz naprawde jak nie grales wtedy i slyszales tylko to z opowiesci to jak smiesz w ogole sie wypowiadac na moj temat i na temat Zenobii ?? no powiedz nie byle cie w Ruthless ani w Hare Kriszna w Inferno Army tez cie nie bylo wiec powiedz mi prosze co kolega ci opowiedzial co bylo 2 czy 3 lata temu ?? i tyrasz mnie na forum za to jak nawet nie wiedziales pewnie wtedy ze wojna jest i kto tu jest zalosny ja tyram ludzi jak mam jakeis fakty a nie opowiesci kolegow aha i pamietajze zhaczyli wtedy tez xozi i wiele innych osob w ten samsposobczyli wchodzace keylogery w roznych plikach ...a nie ze ktos komus dawal passy bo chyba nie amsz na myslize 4 osoby daly swojemu najwiekszemu wrogowi pasy ?? btw Romi wtedy jeszcze nie gral a zhaczyl postacie Dami a romi to old ownerVanessy Ice jak sam pewnie dobrze wiesz wiec jak nie wiesz i nie grales wtedy lub byles noob z depa nie wypowiadaj sie na ten temat jak ja nie bralem udzialu w wojnie to sie nie wypowiadam aha i madrze piszesz ?? piszesz ale bzdury bo piszesz o czyms co cie nigdy nie dotyczylo wiec jak mozesz pisac prawde skoro nie grales wtedy normalnie jestes NOOB do potego zalosny dzieciak zwijajkredki bo nikt mnie tak nigdy nie zdenerwowal jak ty a do Arcani to nie mam zwyczaju zabijac ludzi za takie cos wiec czym ty sie chwalisz ?? ze walnal cie z sd a ty cuciekels do dpeo jak miales 2 kratki czy kratke do pz ?? no gratulacje twoje PVP jest cudowne ejstes najlepszy najmadrzejszy i najwspanialszy wszystko wiesz gratulacje i btw nawet na danubii camopujesz pz taki z ciebie wojownikwielki ani razu cie nie widzialemw zadnej akcji ani na filmiku zadnym wiec kogo ty synku pouczasz w ogole ?? pouczac to se mzoesz kolegow z piaskownicy ...

o moj angielski sie nie amrtwcie skoro gram tyle w obcojezycznej gildii nie arz bylem vice toznaczy ze sobie radze a literowki to wina klawiatury i czasami nerwow aha h.D jak ebdziesz studiowal na dwoch kierunkach to mzoesz sie do mnie porownywac pozdrawiam

p.s nie dyskryminuje go za wiek ale za to ze pisze o czyms co go nie dotyczy nie gral wtedy i nigdy niczego nie osiagnal a mnie ocenia itd

Pozdrawiam Elderka Xara Awolverka i Wilki
stary 18-12-2005, 06:54   #75
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

jeszcze raz powtarzam literowki to wina klawiatury kto chce niech wierzy kto nie to nie pizz
stary 18-12-2005, 07:04   #76
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

btw to ludzikow a nie do H.D

na danubii na arcani i na Obsidii top frager bylem i jestem i moje PVP jest zalosne moze ktos chce byc taki zalosny i byc top fragerem w all wojnach co bralem udzial niewazne czy pall czy sorc ahh jaki ja jestem zalosny nie umiem grac musze sie uczyc od ... buahahahaha
stary 18-12-2005, 07:07   #77
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

aaa i ostatnie ktos to mowi o SHR a zapytalem kolegow a nie jakiego pana ... kazdy wie i tez nie ejst swiety uppsss ale ktos tu jest cyniczny i nigdy dana osoba mnie nie znala i mowi z kim shr niby ja a nawet mnie nie zna i nie grala wtedy kiedy ja hmmm wyrocznia /? Nostradamus ??złota kula ?? zapytajcie sami H.D wam wszystko powie ide spac po pracy bo szkoda mi czasu na pisanie wiecej slow o panie H.D juz nawet go nie skomentuje kazdy kto chce wierzy kto nie to nie ich sprawa

Buziaki dla Ekipy :*:*:*
stary 18-12-2005, 07:39   #78
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Domyślny

Twoje posty sa wysane z palca .. Ja opowiadam bajeczki to nie wiem co ty mowisz... I nie wiem z kad wiesz jak oni zostali zhackowali skoro ,ani palladynka tego nie wie.. A romi byl z polakami tym samym oszukal polakow i haczac 4 osoby Xozigoso,Ex Cevator,Zenobie~ i Hezipa...Jak nie grales noobie Zenobia to kim grales tam??I to chyba ty jestes tym benkartem ,ktory wydaje sie ze jest najmadrzejszy.. Nie boj sie gralem jak byla wojna z Pol vs Swe i moge ci nawet noobku zapodac filmik ... Jesli nie sadzicie ze kiroy to noob przeczytajcie jego posty.. Co do twego pvp myslisz ze zrobic ten 70+ to pokazujesz nam swoje pvp... Trzeba miec tylko troche czasu i nic wiecej (jeszcze musisz umiec obslugiwac sie klawiatura i myszka,zakladam ze chyba to umiesz)Ale ty jestes w czolowce fragow zabiles 2x osoby WoW i to z cala gildia jestes za***isty omg... I ty to myslisz ze to jest pvp??.. Koledzy go trapneli a ty tylko przyleciales na gotowe i zaznaczyles z bolta bo z sd nie trafiales ;< Bo jak to ciezko kogos w trapie walnac z sd ;p Udajesz ze kogos nie znasz noobie za to ja dobrze cie znam... Jestem twoim fanem bo takiego nooba jest ciezko znalesc.. I nie moge wytrzymac jak NG liczy sobie fragi np. pierw ubili gal'axy,yunich,anty speed (ale oni przeciez jeszcze nie byli w Boom) A i w innym temacie twierdziles ze Boom to pa ,spojz na swoja gildie (ty pewnie nie wiesz co to znaczy)Ale zawsze mozesz mnie sie zapytac ja ci naucze pare zwrotow... Widac ze na rl to ty jestes jakis cwok ale normalnie to samo jest w tibi.
PS: Jestem twoim fanem !!Mam nadzieje ze w twoich postach nizej bedzie wiele nie prawdy i zaklamania .. Przepraszam za ironie i sorry za offtopic noob sam sie prosi..
stary 18-12-2005, 08:10   #79
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Ale wy tu *******icie gadacie o c***a wartych serverach, kłócicie sie o arcanie , danubie i inne pierdoły !! a to jest temat o obsidii.
Co do angielskiego u Kiora to nie jest chyba tak źle bo mam otwarty help chat i czytam co tam sie dzieje.
a co do wojny, to juz chyba po wojnie :>
Slyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 08:32   #80
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

1. po wojnie? raczej watpie ...
2. @up up znowu wiesz lepiej -.- tym razem mówiąc jaki kiroy jest w rl ....
3. Wczoraj zabawnie bylo lekki pking noob charami , sragowane konfidenty spod gh oraz druid demolisher nie najgorszy loocik ;S
^Awolver^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania