|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() ss-y ladnie zrobione. co do pk nie bede sie wypowiadal.
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Fajne ssy.
A co do pk to dla mnie wszystko jedno (jak sie ginie 3 razy na dzien od takich graczy to na prawde juz wszystko jedno) |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() no no no
Ja nie popieram bicia low-lvli, ale high lvla mozesz bic z kumplami... ![]() Postaraj sie grać z TibiaCam |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
"W mgłach daleczeje sierp księżyca, Zatkwiony ostrzem w czub komina, Latarnia się na palcach wspina W mrok, gdzie już końcy się ulica Obłędny szewczyk - kuternoga Szyje, wpatrzony w zmór odmęty, Buty na miarę stopy Boga, Co mu na imię - Nieobjęty! Błogosławiony trud, Z którego twórczej mocy Powstaje but Wśród takiej ciemnej nocy! Boże obłoków, Boże rosy, Naści z mej dłoni dar obfity, Abyś nie chadzał w niebie bosy I stóp nie ranił o błękity! Niech duchy, paląc gwiazd pochodnie, Powiedzą kiedyś w chmur powodzi Że tam, gdzie na świat szewc przychodzi, Bóg przyobuty bywa godnie! Błogosławiony trud, Z którego twórczej mocy Powstaje but Wśród takiej ciemnej nocy! Dałeś mi, Boże, kęs istnieniam, Co mi na całą starczy drogę - przebacz, że wpośród nędzy cienia Nic Ci, prócz butów, dać nie mogę. W szyciu nic nie ma, oprócz szycia, Więc szyjmy, póki starczy siły! W życiu nic nie ma, oprócz życia, Więc żyjmy aż po kres mogiły! Błogosławiony trud, Z którego twórczej mocy Powstaje but Wśród takiej ciemnej nocy!" Znajdź teraz swój sens i swoje wytłumaczenie tego wiersza.
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() ssy wypas z pkowania, ale wiesz co ci powiem nienawidze jebanych pkerów i ciebie też chociaż mógł byś się do tego nieprzyznawać a ty to pokaz
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe tez mam taka postac
![]() ![]() ![]()
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() @gietol Julera:
Chyba za przekroczenie o 100% czachy czyli za 6 przez 1 dzień. Jutro jak wejdę na www.tibia.pl mam zobaczyć newsa:"Nowy świat: chaotica" ![]()
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Jak dla mnie ładnie. Kiedy zaczynałem grać w Tibię, zginąłem conajmniej z 15 razy z rąk PK. Podenerwowałem się torchę, ale już mi przeszło. Nie zabijam ludzi bez czach, ale nie mam nic przeciwko PKerom. To gra RPG, a gry RPG bez czarnych charakterów to nuda. Jak ktoś nie lubi tak strasznie PK, to niech wraca na Non PvP, tam żaden go nie dosięgnie.
Powiem Wam tak: - nie mam nic do PK, kiedy nie zasłaniają się silniejszymi, a działają na własną rękę - wolę PK od rasistów i nietolerantów, którzy szerzą się dookoła. Grupy zepsutych Polaków łażą po miastach i krzyczą "Fuck swe"... Szkoda, że ci ignoranci nie wiedzą, jak oberwaliśmy od Szwedów kilkaset lat temu, właśnie przez polską głupotę i ograniczenie. Amen. Więcej fotek. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() WoW nieźle sobie pekowałeś, ale to jeszcze słabo wygląda bo jak byś miał 60 lvl to jest ładne PK'wanie
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajne sski
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() No fajne ssy. Ale to pekowanie niskoch lotow bo masz niski lvl i sila rzeczy nie pojdziesz na lepszych.
Zarabiste filmiki widzialem od Nemesisa.Plaxjul czy jakos tak... http://members.lycos.co.uk/david4nal/Danubia(joel).rec Tu jest inny char tego samego goscia. Ladnie;p
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() Yo, ja też uważam że bez PK nie ma zabawy, ale jednak nie widzę tu żadnych umiejętności PvP (klikasz i czekasz aż zginie...
![]() @UP To nie jest pk char Joela... on hakuje ludzi i robi filmiki... I to on jest naprawdę dobry w PvP... zresztą sami sobie pooglądajcie filmiki z WoT 8) |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
|
![]() Ssy niby fajne ale nie lubię gnembienia słabszych
A niektórzy z was go bronią i piszą że dla zabawy co za <cenzura>ja też tak zpkeowałem ale na 2 dzień ofiarą podesłałem upominki bo mnie sumienie ruszylo już nigdy tego nie zrobie Marny gość z ciebie a tłumaczenie że zabawa?muhaha co za nobostwo |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() krótko i na temat tych ss-ków?
R.I.P. Takich ludzi winno się tępić ![]() Popieram zdecydowaną większość osób które dodały podobne komentarze... No, never be alone again... No, never die again... No, never be poor again... In flames \../ ..................Cała prawda..................... |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Grantz ss'y lubie patrzec jak ktos zabija :rolleyes:
szcegulnie jak pekuje durzy lev np 50 lev sorcoler Ue lataja sd's ![]() ![]() Swiat bez pknp taka secura jest do bani nie mozna trenowac jak bedziesz trenowal z potworem podejda i co potwora zabija ![]() ![]() ![]() 10 przykazan tibi: 1)nie bedziesz mial innych gier przede mna 2)nie bedziesz uzywal imienia n00b na daremno 3)pamietaj, abys dzien powstania tibi swiecil 4)czcij lvl swoj i skille swoje 5)nie zabijaj 6)nie hackuj 7)nie kradnij 8 )nie mow falszywego swiadectwa przeciw qmplowi swemu 9)nie pozadaj pacca qmpla swego 10) ani zadnej rzeczy ktora jego jest Noham obecnie ![]() ![]() ~~eternia~~ Godugugi Wielki obecnie ![]() Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil: Moja armia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Według mnie jestes debilem . Spróbuj sie z równymi lub mocniejszymi od siebie. Myślisz że jesteś taki mocny ??? chętnie bym cie zaj...ał gdybym cie spotkał. Te ss'y to jeden wielki kretynizm nie ma co sie chwalic swoim tchórzostwem . Debil !!
Pozdro Vepsik |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() PK jest zajebiste screeny w dobrych momentach ale runki by się przydały fotka lootu itp.
BTW popieram PK ale jak mi się jakiś nawinie to jak pod temple to rook. ![]()