![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solaris Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 76+
|
![]() Stonek mam prośbe..oddaj mi tego GS'a xD Jeśli już wysłałeś do AB to spoko bo ja jeszcze nie miałem okazji zobaczyć ! ^^ Nie załamuj sie dedem...graj dalej ;] !! Pozdrawiam całą gildie !!
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reapers Squad
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() gz ssów ;o a ja scernów nie mam bo szlose nie che ze mnąl na hunty łazić;/ (sstonek i eliot nikt wam nie pozwalał gadać o moim ded na tym forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Jag skulle vilja vara Svensk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Szlose Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
LUDZIE OGLASZAM !!! KAZDY KNIGHT NA HARMONI Z PACCEM NIECH LAZI Z WOJTKIEM NA ANCIENT SCARABY !!!!! (ja osobiscie nie laze na to gowno -.-) Ps. tu moj nowy advance ;p ![]() Edit: Liczbix !!! Dlaczego ty retired jestes ??????? Nie mow mi ze to przez ten ded na witchu -.- przeciez ty dedles wiecej razy niz reszta gildi lacznie wiec chyba juz jestes do dedow przyzwyczajony ;p
yOl ! _/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ Ostatnio edytowany przez Szlose Man - 03-01-2006 o 12:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Befavaza
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
@topic adv sworda (?)* ![]() adv lv (?)* ![]() exp (??)* ![]() king kong face z profilu (made by myself) ![]() * niewiem co wklejałem
![]() ![]() Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." Ostatnio edytowany przez befavaza - 03-01-2006 o 19:01. Powód: naarzie - narazie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale.... widzialem tu chyba tylko jeden komentarz kogos nie z gildi !!!!!!! Ludzie piszcie cos a nie sie tylko jopicie..... komu by sie chcialo robic ss dla ludzi w gildi -.-
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiajeszy lv
![]() Były też 3 nowe rekordy ( ![]() 1. Nowy best 226 2. Nowy best 227 3. Rekord expa zrobionego w dzien - 131,618 expa (kiedys było 300k exp w jeden dzień ale to inna historia...)
![]() ![]() Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." Ostatnio edytowany przez befavaza - 05-01-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() @befavaza
Jak bedziesz mial chwile czasu, to odpowiedz mina PW ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Siriusz dzisiaj solował swojego pierwszego Dragona.
![]() Loot nie dopisał 33 gp, waste 16 uh. ![]() Acha i proszę nie komenować mojego eq, h4x rox! Dane siriusza: 18 lvl, skille: 64/64, 4 mlvl. #1. Ostre początki - Dragon nie traci czasu. ;P ![]() #2. Ostre początki - Siriusz "zpomarańczowiał". ![]() #3.Nuda, low hit, więc czas na pozdrowionka (Siriusz zapomniał założyć sword ringa). ![]() #4. Low hits c.d. Lubię patrzeć. ![]() ![]() #5. "You see..." Drag wkurzony, bo jego łapa zatrzymała się na liśniącym MPA Siriusza. ![]() #6. Wyrównana walka... Siriusz vs. Wielka jaszczurka. ![]() #7. Nasz tajemniczy gość i Dragon traci siły... ![]() #8. Fire bomb by Dragon. Siriusz stoi twardo. ![]() #9. Archeross afk. ![]() #10. Hail Reapers Squad! : )) Dragon został pokonany. ![]() ![]() #11. I okazyjny quescik. ![]() Ostatnio edytowany przez chesek - 05-01-2006 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Solaris Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 76+
|
![]() Ale siara
![]() Pozdrawiam mojego przyjaciela Cheska !! ![]()
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jedyna osoba ktora cos pisze (wielkie dzieki ^^) ale ludzie widze jak wlaza a nic nie pisza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edit: no moze nie jedyna ale i tak stanowczo za malo ![]() ps. mini advance ;p ![]()
yOl ! _/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ Ostatnio edytowany przez Szlose Man - 05-01-2006 o 14:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() ![]() Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." Ostatnio edytowany przez befavaza - 05-01-2006 o 18:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylem z Eddy'm (czy jak to sie odmnienia -.-) na vampkach...... niesety nie dlugo bo mialem isc na bk quest lecz to rownierz nie wypalilo ;/
Tu sie zaczyna ![]() ![]() Tu Vampek i widoczna czesc lootu ![]() ![]() Tutaj kiepskie exori ;/ (best 178) ![]() Loot to black pearl, emerald bangle, strange helmet i troche kasy........ nie bylo źle ale tez nie zwrocilo sie za uh ;/ Eddy prawie raz padl jak sie za nim vamp respnal.... COMMENTS BO SIE WK***IE !!!!!! ![]() Edit : Szlose Man, Tapekibu, EmmO, Edwardo <--- 3 osoby to czytaja a zadnego commentsa........... omg
yOl ! _/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ Ostatnio edytowany przez Szlose Man - 05-01-2006 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |