|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() ja dzisiaj zaczynam wbijac....bylo pare minut po dziewiatej i zostalem mile zaskoczony TAK MAŁĄ KOLEJKĄ!!
![]() ![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Shafter Da'Corre
Świat: Ocera
![]() |
![]() ludzie Kyra dostępna, a Ocera nie ?. O której jest save na Ocerze ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Wy nie narzekajcie że jesteście 100 któryś w kolejce ... noobki z was i tyle.
A ten co napisał 3 posty pod rząd to już wogóle gz. Powiedzcie mi, kogo to obchodzi że jesteście 100 w kolejce ?? ![]() Zaraz zaczniecie płakać że ktoś z Lucrum Ira was wywalił z rotów albo coś... Stare servery nie są jeszcze zapełnione. Btw. Przez pierwsze dni servera kolejki były pare sekund (nie mówiąc o tym ziomku co narzekał że przed 9 sie wbijał i jest 100) i kolejki po 600 osób, 1. dnia 900 ! 14h sie wbijałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() ja wczoraj nieumiałem sie zalogować ale dziś jestem 223 w kolejce -.-
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() 298 w kolejce gz dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Lubartów
|
![]() Ludzie, nie spamujcie, Mimo-vader dobrze mówi, nikogo to nie obchodzi którzy jesteście w queue -.- poczekacie z 6 godzin to sobie pogracie... za dużo wymagacie, inni płacą za granie w Tibie (pacc) i też sie nie mogą wbić - to co oni mają sobie myśleć ?
Shafter Da'Corre @ save serv na ocerze jest około południa albo o 13:00 @iron aepir - jak powstał serwer 20 grudnia to ludzie byli w kolejce na 800 place jak nie na wiekszym, mój kumpel nastepnego dnia po powstaniu serwa czekał 14 godzin, doszedł do 8 miejsca w kolejce i go "wywaliło" na ~560 ![]() ![]() zapamietaj "nie płacisz, nie wymagaj" Ostatnio edytowany przez damak - 30-12-2005 o 09:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() skandal wylogowalo mnie z tbia i jestem 400 w kolejce wejde pozniej jak sie orozni
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez iron aepir - 30-12-2005 o 09:43. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Koszalin
Imię: Selvior Roivles
Gildia: Dark Hooligans
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() ja tez to zauwazylem (ale samych paccow bylo okolo 850) wiec moze zostawia go jak premia, tlyko dla pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() ReSpEcT 666 w kolejce, chyba dobrze to wróży ;] - poczekam se troche ;p, ide w pokemony grac ;d
Pozdro all! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Witam Wszystkich !!
Nie wiem czy to dobry temat, ale jak Kyra to Kyra ;p Mam takie pytanko do ludzi, ktorzy juz grali kiedys na new serwie, a mianowicie, po jakim czasie na pacc i facc arena robi sie mniej tlocznie, bo jak narazie to wszystkie miejscowki zajete i nie ma nawet gdzie poexpic... Jak wiecie to odpiszcie... Szkoda ze to juz dzisiaj nadszedl dzien facc'of ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Powodzenia wszystkim
![]() 1 facciem, ktory wyszedl byl Kadur, moj brat cioteczny ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() teraz już wiem, że jest także dla FACC ale żeby się tam dostać trzeba poczekać jakąś godzinkę (mój Qmpel na PACC czekał 6
![]() damy radę... ![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() ja jestem facc zalogowalem sie bez koejki 8;05 i nabilem 6 lv i teraz wejsc nie moge loguje juz 5 h
![]() ![]() |
![]() |
![]() |