![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Niestety jest to prawda że któryś z Venezuelijczyków mówił że masz hunta, już się nawet szykowaliśmy na Ciebie, ale pogadam z nimi i to załagodze (jeśli to co mówisz to prawda). Cytuj:
Catrishia - Sca Lutore - Sca Zazek - SoV Yahel - SoV |
||
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
|
![]() Hej, hej ja tez tu jestem
![]() yours, Magdalene Ostatnio edytowany przez Fiolka - 17-01-2006 o 13:15. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() To miłego trenowania Catrishia, a do czasu zrobienia skilli mogłbyś mi pożyczyć Sca
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tak wracając do tematu, to dzieje się coś ciekawego teraz na Galanie? Bo z tego co mi wiadomo to wieje nudą strasznieee.
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do Polskiej Gildii na Galanie, jeśli już chcecie ją stworzyć to musimy zyskać na sile bo jak znam życie to wojna znów zawita na Galanie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xulorin
E do polskiej gildi to jeszcze daleka droga... moze kiedys jakos wszytko sie unormuje i bedziemy mogli iec swoja dobra gildie bez zadnych problemow i grac normalnie... czas pokaze... a puki co trzeba sie dostosowac do sytuacji i grac tak jak sie da ![]()
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Wojna wojna i wojna dla pokoju wojna przeciwko pk i pa ehss. Gdzieś to widziałem napisane ale nie pamiętam gdzie że "wojna w imię pokoju to jak uprawianie sexu w imię dziewictwa"
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Profesja: Elite Knight
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() [quote=Xulorin]Niestety jest to prawda że któryś z Venezuelijczyków mówił że masz hunta, już się nawet szykowaliśmy na Ciebie, ale pogadam z nimi i to załagodze (jeśli to co mówisz to prawda).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rzadko kiedy piszę posty na forum , a kiedy już decyduję się napisać to jest to coś ważnego . Napisałem prawdę . Wszystkie zdarzenia odbyły się właśnie tak jak to opisałem . Xulorin dzięki za wsparcie . Za dwa dni mija dokładnie pół roku od stworzenia przezemnie Xando . Cały ten czas poświęciłem na doskonaleniu postaci (exp i skils) stąd też nie było za bardzo czasu na próżne stanie pod depo lub jakieś dziwne wojny . Miałem zamiar przez ferie dobić do co najmniej 90 lvl , niestety niektórzy mi na to nie pozwalają .Chyba czas kończyć lub zmieniać serwer bo płacić za darmo nie będę . Ostatnia oferta Lorda~ za moją wolność 50k ![]() Ostatnio edytowany przez Xando - 17-01-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj kolega szedl do cave na ank po loota i w drodze do cave'a zaczoł go lać z sdkow jakis 28 druid po czym moj ziomek zaczol go nawalac az tamten uciekl, po chwili ten drut przychodzi z Yahelem i mowi ze ma hunta za to ze atakowal jego providera. Wedlug was to jest normalne?Wedlug mnie nie.Nie ma co sie rozpowiadac boltan to swiety nie byl,sam pamietam jak lazil po ab z jakims 16 drutem ,ten drut lal all z gfb a boltan kolo niego "HAUuhauaA" -_- Polacy i Venezuela/BR? to na Galanie najwieksze śmiecie ( w przenośni ) Przytocze taką sytuację.Expie sobie na cyclopolis i przychodzi Michael Voltix (nowy owner,jakies dziecko)i mowi "LEAVE" ja mowie no,i hunt here 3 hours to za minute msg od Van Hell~ "you got problems to michael" to ja do niego "no" i przybiegl Bubkez i mnie zaczol nawalac,ale mu ucieklem.Gdyby nie nuby w PPG to PPG by wygralo bez najmniejszych problemow ale "tu masa epitetow" Begger inco i Veccia to 2 najwieksze nielojalne ***** jakie widzialem.Odeszly z PPG prosto to Patriots,gdy razem z Pillanem i Ziom Eternal Crew walyczyly przeciwko patriots.Pillan mial hunta od vana i reszty,ziom tez nie gra(teraz na furorze 97 lvl mine Father)
Spojrzcie na to :Konda zabil anurchy za to ze byla nielojalna wobec swojej gildi (nie patriots) ,a czy veccia i begger byly lojalne wobec PPG odchodzac?Poprostu bez komentarza.Odkad pamietam kirdan nic nikomu nie zrobil,a konda zabil go wymyslajac jakis denny powod.Zalosne.Anyway Furora rox.Trzymajcie sie na Galenie :>
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widać że nie wiesz co i jak było w PPG. Wszystko było inaczej ale teraz nie bedę tłumaczył może jutro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie znam nooba ze szwecji,tyle powiem.
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Yo all graczom z Galany.Szwedzi są jak dupa. Mów do dupy a ona cie osra ;/.Ja nie miałem ze Szwedami dobrego kontatku.Atnaz zmusił mię zeby kupił od niego demon shield albo hunted;/Co typ z niego ;/
Gz Catrishia że zrobiłeś annilihatora.Jak bym nie miał hacka to tesh by zrobił tak niewiele brakowało ![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh... A Van~ to też niezły artysta. Mój bro expił kiedyś na soldkach pod Kazo, wpadł do niego jakiś knight i zaczął go wyganiać ( chociaż mój bro był 1st, ale kogo to obchodzi ;p ), nie wyszedł to lizał ziemie dwa razy. To co miałam się czaić, poszłam z kolegami żeby sie odwdzięczyć, chyba z 5 min go ganialiśmy, wylatujemy z kopalni, a tam Mr. Van czeka. A reszta to chyba jaśniutka jak słoneczko ;< Koledzy płacili, a mi jak zwykle uratowano tylek ( szczerość
![]() Raz też się zdarzyło, że siedziałam na guardach, na labiryncie i znów wpadł Mr. Van i mnie wygonił ^.- A kilka dni później, to nie wpierdzielał mi się tylko grzecznie zapytał jak długo jeszcze i nawet parcela mi przyniósł na loot o.O I nawet zaadresowal xd Dziwne ;] P.S. Catrish gratz anni ![]() P.S.2 Jarek 3maj się ^.- Kolege/Kolezanke [ już sama mam wątpliwośći ] też dopał dziś Mr. Van~ i Laof i kazali oddać eq ^.- Za co? Za nic. Galana schodzi na psy [ nie obrażając zwierzątek ] ;S Bo to co się tu dzieje się we głowie nie mieści -.- Ostatnio edytowany przez Ayles - 18-01-2006 o 17:43. |
![]() |