Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2006, 23:11   #61
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

haha,kocham to forum.xD

Ja dolacze do Li bo som najlepsi i podobno majom tam tetrujonce pajonki i ich wladcom i wodzem jest hiszpan ktory wymysla taktyki i wysyla 10 darmowych boltow z brazyli do kazdego dp kolesia ktory dolonczy do fojny przeciw Forsaken!!!!!!!!!!!!

Btw.Gedd cos was nadgonili we fragach.xDDDDD...Juz sie smialem z Was na Kyrze,to posmieje sie i tu;p...gogo Forsaken;*
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2006, 10:50   #62
Telikss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Polska

Domyślny ;)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Ktos zapytal to odpowidzialem. Jak nie masz o co sie przyczepic to lepie zamknij morde, bo juz zaczynaja mnie w****iac twoje komenty do mnie...

@Up i up 2: I dostaniecie po dupie

Gedd o ile sie niemyle jest to Geddarm jeden z bardziej doswidczonych graczy na arcani i byly leader ery zero przez pewien czas.
Jezeli jest to Geddarm na 99% wie wiecej o wojnach od ciebie.
Eon Aldarion-Shyan Aurelius-Narodowaosc-Sweden
Geo Aldarion-Davo Aurelius-Narodowosc-Sweden
Farsidy-Rustidy-Narodowsc-Spain
Tetro Aurelius-Valais-Poland

i wiele wiele innych.
Ps.Nie mówcie tu czegos w stylu "polaczki,polaczki do boju zabijcie swe"
bezsens i rasizm wkoncu to wojna miedzy gildiami nie narodowosciami a Gildia Farsidy'ego to stare Ez.Jezeli chcecie wiadomosci co do zgrania a wiem o czym mowie bo bralem udzial w wojnie moge odswiezyc 3 wmv lub tibicamy ,ale to wkoncu kyra...
Telikss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 13:03   #63
Nexus Star
Użytkownik Forum

Nexus Star's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2005

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
Domyślny

Omg piszcie o faktach a nie o *******ach. Fakty sa takie ze dzis w nocy kilku noobow nie posluchalo lidera i 5 fragow polecialo.Polowa gildii to dzieci 15 lat.A jak czytam co 5 min na guild chat jak ktos pisze czy moze isc expic to mi rece opadaja.Najpierw wszyscy chca wojny a po jednym dniu juz wymiekaja.Zalamka A LI siedzi sobie w gh i czekaja na nooba co mu sie zachce expic wyskakuja w 3 min i frag dla nich.
Nexus Star jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 15:57   #64
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Jeżeli Kyra ma wyglądać za rządów Forsaken jak jest obecnie to chyba wolę LI. Jakże inteligętni członkowie Forsakenu na chama wpychają swoich rl friendsów na expowiska wyganiając przy tym inne osoby. Myślą że nie obowiązuje ich kolejność etc., bo są przecież w jeden z najlepszych gildii na servie. Moi przyjaciele myślą że chyba lepiej się dołaczyć do lucrum ira, ono na razie nie stosuje PA na dużą skalę, ewentualnie lider powinnien wysłuchiwać komentarzy na temat członków jego gildii i wyciągać wobec nich konsekwencje.
stary 10-01-2006, 17:43   #65
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Właśnie tak to się zaczyna robić kilka razy z spotkałem 25 sorca Juicy ~ ktora wpie**la sie np. na roty i zostawia kartke "...... or DED(dosłownie) byt tetro aurelius).W/g mnie to jest lekka przesada i dlatego wiele osób przez takie zachowania jest za LI albo przejdzie na ich stronę.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 19:29   #66
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Gz dla Forsaken za ubicie Mizaeron dajcie jakies filmik z bitew albo jakis pojedynczych akcji .

A co do wywalania z expowisk , to nawet jak LI wygralo by to by robilo dokladnie to sam po jakims czasie , wiec nie ma sensu gadac kto jest lepszy i kto odwala mniejsze pa , PA jest bylo i bedzie i nikt tego nie zmieni. Kazda gildia ktora panuje nad swiatem jak nie odwala teraz pa to po jakims czasie zacznie.

GL dla Forsaken

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 19:32   #67
Owner
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 07 2005

Domyślny

Huhuhuah Wlasnie Wojna Sie Skonczyla Ze Zwyciestwem Forsaken !!!! Spoko Ze Mizearon Padl HUuahuaha Brawo Dla Eona! poZdro

\,,,/ Hail FOrsaken \,,,/ xD
Owner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 19:40   #68
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Skopalismy ich dzis. Szkoda ze kilku naszych padlo
Co do tych kturzy uwarzaja LI za swietych to nie stosuja oni PA bo nie wychodza z GH.
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 19:41   #69
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Gz dla Forsaken za ubicie Mizaeron dajcie jakies filmik z bitew albo jakis pojedynczych akcji .

A co do wywalania z expowisk , to nawet jak LI wygralo by to by robilo dokladnie to sam po jakims czasie , wiec nie ma sensu gadac kto jest lepszy i kto odwala mniejsze pa , PA jest bylo i bedzie i nikt tego nie zmieni. Kazda gildia ktora panuje nad swiatem jak nie odwala teraz pa to po jakims czasie zacznie.

GL dla Forsaken
Rozumiem to że gildia która wygra i tak i tak będzie odwalać PA. Ale skoro Forsaken szedł do wojny z hasłem koniec PA Lucrum Iry a sam od*******a ciekawe motywy to się pytam czy to nie jest zdeka po***ane?! No rozumiem ktoś z Forsakenu wbija się na respa i chce poexpić, bo teraz może bo mało z LI ale jesli pcha swoich friendsow to cos tu jest nie tak. Mam nadzieję że niektórzy zastanowią się nad tym co robią. W szczególności polacy z Forsakenu.
stary 10-01-2006, 20:42   #70
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
Pro przez takie coś ludzie nazywają polaków nOObami. Po co iść po ich GH i się z nich śmiać? Zmieni to coś oprócz tego że zrobimy z siebie debili?

Nie chodzilo mi o stanie pod ich domkiem i wyzywanie od noobów. Smiesznie wyglada kiedy palek na 16 lvl sam jeden stoi pod ich gh a kiedy kturys sie wychyli od razu zostaje przez niego zaatakowany.
Raz malo nie zabilismy w ten sposub jednego z infestusów
No i jeden z LI padl bo sie czul zbyt pewnie.
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 21:18   #71
Msl
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nexus Star
Omg piszcie o faktach a nie o *******ach. Fakty sa takie ze dzis w nocy kilku noobow nie posluchalo lidera i 5 fragow polecialo.Polowa gildii to dzieci 15 lat.A jak czytam co 5 min na guild chat jak ktos pisze czy moze isc expic to mi rece opadaja.Najpierw wszyscy chca wojny a po jednym dniu juz wymiekaja.Zalamka A LI siedzi sobie w gh i czekaja na nooba co mu sie zachce expic wyskakuja w 3 min i frag dla nich.

Co ma wiek do gry?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 21:22   #72
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telikss

Eon Aldarion-Shyan Aurelius-Narodowaosc-Sweden
Geo Aldarion-Davo Aurelius-Narodowosc-Sweden
Farsidy-Rustidy-Narodowsc-Spain
Tetro Aurelius-Valais-Poland
Ras Marie-davo-swe
geo ~ -to galiron-swe
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 22:28   #73
Merkyon
Guest

Domyślny

muhta haha

Wojna dopiero sie zaczyna szkoda ze nie wezme udzial w wojnie i nie pomoge ziomom z Fors~ poniewaz dostalem banished acc na 2 tyg za no reason ale mniejsza z tym i bezemnie sobie chlopcy jakos radza
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 23:01   #74
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

Pierwsze slysze o PA ze strony Forsaken, ale ok. Jesli wy sie z tym spotykacie to macie od tego 10 leaderow, do ktorych mozna sie zglosic i poprosic o interwencje (miedzy innymi mnie, ja nigdy nie przechodze kolo takich spraw obojetnie).

@Medivh: ty juz chyba z 30 razy to samo piszesz na temat PA, a to c*** prawda, ze dpft sa noobami, ktorzy wygrali dzieki hacka i teraz sieja PA, to nie znaczy, ze all gildie takie sa.

Pozatym jak LI jeszcze moglo normalnie grac to robilo duzo wieksze PA.

@Owner: eee? Wojna sie skonczyla? Chyba cie pogielo...
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 23:09   #75
Rapidos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
Ras Marie-davo-swe
geo ~ -to galiron-swe
hehe tez nie prawda bo
Galiron - Lucifer Valorite,
a co do Geo to sam nie wiem i też jestem ciekaw
Rapidos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2006, 23:50   #76
Pronek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Pron Enya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Forsaken
Świat: Kyra
Poziom: 56
Skille: 68/64
Poziom mag.: 5
Domyślny

Powiem tak ze jest 19:14 po naszej stronie dzis padl mizraeron i reezher infestus jeszcze musi pasc mady infestus i mizraeron (nie bedzie mogl walic ue) LI siedzi w pz i robi ncne wypadny gdy malo w For~ jest malo ludzi online dzieki czemu robimy lvl w dzien a nawet jesli oni beda expic w nocy to maja cienki spawn bo malo osob online.

Jesli chodzi o pa to zawsze bedzie takie sa zasady serwera najelepsi rzadza nio moze niekazda gildia az tak pa robi ale LI to robilo niezle pa nio i to sie dla nich skonczylo zle!

stary 11-01-2006, 07:24   #77
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

ech... w jednym temacie wszyscy sie skarża na Power Abusing na innych światach... i tępienie narodowości (elysia, morgania, Iridia?)...
a tu ledwo powstał nowy świat, już jest wojna. I kto ją zaczął? Ci, którzy się właśnie skarżyli. I taki Polak czując swoją "potęgę" po wygranej wojnie, będzie siekał wszystkich pozostałych za byle co. Tym sposobem na każdym nowym świecie powstawać będą guildie chcące rządzić światem. Wtedy będziecie sie mieli na co skarżyć.

Interesuje mnie co sie stalo, ze Tetro walczy z Mizearonem, czy jak mu tam.
Jeszcze kilka dni temu miał w opisie "bloodbrother: Mizearon".

Na Antice problem wojen o panowanie został rozwiązany w ten sposób, że kilka najmocniejszych guildii zaczęło się opiekować niektórymi expowiskami i miastami. Jeśli ktoś pkował, czy w inny sposób naruszał ustalony regulamin, miał hunta przez daną guildię.
I nikt się nie sprzeciwia ich rządom!
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 07:25   #78
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Pierwsze slysze o PA ze strony Forsaken, ale ok. Jesli wy sie z tym spotykacie to macie od tego 10 leaderow, do ktorych mozna sie zglosic i poprosic o interwencje (miedzy innymi mnie, ja nigdy nie przechodze kolo takich spraw obojetnie).

@Medivh: ty juz chyba z 30 razy to samo piszesz na temat PA, a to c*** prawda, ze dpft sa noobami, ktorzy wygrali dzieki hacka i teraz sieja PA, to nie znaczy, ze all gildie takie sa.

Pozatym jak LI jeszcze moglo normalnie grac to robilo duzo wieksze PA.

@Owner: eee? Wojna sie skonczyla? Chyba cie pogielo...
Podaj swój nick a napewno w razie problemów się zgłosze.
stary 11-01-2006, 07:55   #79
Wielki MarIuSzzo
Użytkownik Forum

Wielki MarIuSzzo's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja tam bym wolal zeby LI wygralo, tam przynajmniej mam spore znajomosci...
stary 11-01-2006, 09:52   #80
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Problem

LOL! O co wogule wam chodzi??? przeciez jak LI byli u władzy to posiadali oni ogromną ilośc lov levelków którzy pekowali sobie po czym mówiąc ze są protektowani przez LI.Jeden koleś z forum miał akcje ze został wywalony z expowiska i już wszyscy jadą na forsaken.Mnie Infestusy chyba z 4 razy z expowiska wywalili, i raz musiałem płacic jakiemuś noobowai co miał protka u LI za to że moja gildia zabiła im lidera który wcześniej zabił członka naszej gildi. nie mówicie że Forsaken to PA , bo każdy wie że gdyby LI było u władzy było by jeszcze gorzej.
Przykład Obsidia:
Lord Erus(Mahrael Infestus) najwiekszy rasista wobec polaków na wszystkich servach na których grał.Przyjmował do gildii każdego , byle nie polaka i każdego polaka bił za narodowośc.I chcielibyście miec takich graczy jako H lvli ??
Pojedyncze przypadki Pa ze strony Forsaken mogą występowac, ale wiem że członkowie LI to wieksze Power Abusery i z nimi u władzy byłoby jeszcze gorzej.
Drugi Przykład:
jeden członek naszej gildi (nie pamiętam nicku, pisze o nim na forum tibia com) został wyrzucony z naszej gildi za nadmierne PA.
Jeżeli masz problem z jakimś członkiem z Forsaken zgłoś to liderowi.
Byc może skończy jak ten.

Ostatnio edytowany przez Arte - 11-01-2006 o 09:54.
Arte jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania