|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() A co to za różnica czy uzywał bota czy nie?
![]() @wmv. Żeby nie było ze wszystkim sie wszystko podoba. Akcja,muzyka wszystko fajne.Ale te napisy na początku i na końcu filmu mi sie tak jakoś nie do końca podobały:/. Ale gratz zrobienia filmu;] I jeszcze raz gz wykonania questa dla Astro~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wkurzajewo
Stan: Na emeryturze
Imię: Malikor
Profesja: Knight
Gildia: Dark Monastery
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Film taki sobie Ogulnie. wykonanie 5/10 Cieńka jakość i moim zdaniem Troche zadługi
ale Gz ![]()
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Swietny film... az mi sie chce jeszcze badziej grac w tibie! Gz dla tworcy filmu no i dla tych ktorzy nie przezyli jak i dla astro.
ps. I BARDZO MI SIE TO PODOBA - NIE URZYWALI UH BOTOW ANI INNEGO SYFU... tak sie gra ![]() Graja dla przyjemnosci i nie urzywaja zadnego syfU! ![]() Ostatnio edytowany przez alz - 24-01-2006 o 10:59. |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@EDIT: Cytuj:
nie wpadles inteligencie na to ze 5 demonow naraz uderzajacych mzoe odebrac takiemu knoghtowi hp do 44? dam Ci prosty przyklad, bo z tego co piszesz wynika ze trudniejszego mozesz nie zalapac: idziesz na hunta na demony. dajmy na to, ze masz 800hp w tym momencie i uhasz sie 400 hp jednym uhem. demjon uderza Cie "z comba" za 450, wiec jestes w plecy 50hp. sytuacja powtarza sie kilkakrotnie, wiec za kazdym razem tracisz 50 hp. i w teorii moze dojsc do sytuacji kiedy ten demon poprostu Cie zabije (w teorii bo nie zdarzylo sie chyba jeszcze zeby demon tyle razy pod rzad zadal takei obrazenia). a teraz popatrz na ta sytuacje ktora tutaj zaistniala. koles uha sie np za 600. ma 1500 hp. jeden demon walnie go za 300, drugi za 200, trzeci za 100, czwatry za 250 a piaty za 350. nasz knight stracil 1200 hp. uhnal sie za 600 i ma 900 hp. w tym momencie dostaje hita za 200, 250, 200, 100 i 100. i co? zostaje mu 50 hp. nawet bot by go nei wyuhal. na drugi raz pomysl zanim zaczniesz kogos od noobow wyzywac.
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 28-01-2006 o 15:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Imię: Saviour of askara
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam nie wiem demona nigdy nie bloczyłem i nie mam zamiaru, więc nie wiem za ile on sieka (filmy oglądam zawsze na full speed zwalniam przy otwieraniu cial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Drodzy panowie specy i znawcy, napewno wiecie, że w Tibii istnieje coś takiego jak exhausted, trwające 2 sekundy. Dotyczy ono każdej runy. Nawet chcąc i potrafiąc szybciej strzelać runami nie możemy. A ~120 elite knight, który przez większość swojej gry w Tibię uhał się, nie miałby problemów z leczeniem się co jedną sekundę. Wystarczy dobra mysz, pewna ręka i nieco doświadczenia. Nie widzę więc kłopotu w tym, żeby uhnąć się do full hp i zamiast czekać na exhausted, założyc w tym czasie might ringa. Oczywiście i tak jest to bardzo ryzykowne, bo wystarczy minimalny lag, nietrafienie ringiem czy cokolwiek.
Astronisa osobiście nie znam, jednak słyszałem o nim same dobre rzeczy i JESTEM PEWIEN, że on nie użyłby bota, podobnie jak reszta ekipa.
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() ; o
jestem pod wieeelkim wrazeniem najlepszy film, jaki widzialem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Confederation
Świat: Galana
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Oglądałem bardzo wiele filmików z Annihilatora, ale ten dostaje ode mnie 1sze miejsce. Big gratz dla Astronisa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Nie ma to tamto dla mnie to jest najlepszy Anihilator zrobiony w formacie *****
Gratz dla całej ekipy a szczególnie dla Astronisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Za rogiem
Imię: Zell Spellmaster
|
![]() Astronis - dobra robota
Kago - genialnie to zrobiles, idealnie wszystko dopracowane jakiego programu uzywales? bo raczej nie Moviemakera ;> Selen - nie miałeś szans, za duzy spam dostałeś =[ zabrakło odrobiny szczęścia =/ ale walczyłeś do końca i poległeś bohatersko Respeckt dla Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Elune priest
Profesja: Elder Druid
Gildia: Edoras Defenders
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Film poprostu za***isty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Rookstayer
Imię: Mlody Kearilleto
Świat: Galana
|
![]() Film godny obejrzenia, naprawde warto . SupeRfilm szkoda ze druzyna padla ale dopiero tutaj widac umiejetnosci gracza tak jak pokazał autor filmu wielkie GZ .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Kagonesti
|
![]() thx za pochwaly
![]() co do dyskusji czy byl bot czy nie to ja sie nie mieszam... z tego co mi wiadomo nie uzywano botow a jak bylo naprawde nie wiem i mnie to guzik obchodzi ... astro cierpi na paranoje keyloggerowa ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Imię: Maciek ciezki Fighter
Profesja: Elite Knight
Świat: Shivera
Poziom: 56+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() zaje***ty filmik.....ja daje 10/10. wszystko mi sie podoba;]
wielkie GZ dla wykonawcy questu i dla tworcy filmiku;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
Poziom mag.: 61
|
![]() nie no :< Skoro Selen- paladyn dostał takie hity to ja-druid nie mam szans nie ma nawet sensu podchodzic do tego pokoju
![]() ![]() Astro gratzgratzgratz ![]() Fajna muza Kago ;P Ostatnio edytowany przez PeJ~ - 01-02-2006 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Dopiero co sie zalogowalem na forum tibia.pl i mam malo prosbe. Jak ogladac filmy w tym dziale! Chetne bym zobaczyl ten film a nie wiem co nacisnac. Pomozcie mi ! pliss
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Film Wypas
![]() Ostatnio edytowany przez Kofeee - 01-02-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() Widzialem duzo ani ale ten jest najlepszy jaki widzialem.
Gdy Astronis pozostał sam myslałęm ze sie poddał kiedy demy zlaly go do kilku hp ale sie wyuhał. A co do wykonania filmu to bardzo dobrze dobrana muzyka i fajne spowolnienia, lepszego wykonania nie widzialem !! Rob wiecej filmikow bo ten byl niesamowity !! Gz Gz Gz Gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Za***iście to zrobiłeś muzyka idealna do takich akcji jedyny malutki błąd że jednocześnie wypuszczałeś napis i moment w którym coś się działo np: jak pierwszy raz uzyl ice rapiera napisy odwórciły moją uwage od hitu ice rapiera i musiałem cofać ale to malutki błąd. Respect dla tego gościa który sam przetrzymał tego anni
![]() |
![]() |
![]() |