Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-01-2006, 21:57   #61
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
jak to sie mowi... LOL
Wkońcu na więcej Cie nie stać .
Xulorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2006, 00:22   #62
Bhaal24
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy

Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin
Boże co ty ćpałeś?!? Jeśli naprawde ten Tytusek czy jakoś tam to twoja postać to żal mi Ciebie podwójnie. Nie dosyć że masz coś z głową i wysokie mniemanie bo wkoncu masz 77lvl (SZPAN) to jeszcze nawet nie ma zdolności do starć pvp. Ogladając filmik z twoją śmiercią spowodowaną właśnie przez tych co się cieszą że Cie znają "noobów", myślałem sobie tylko jak 77ms może paść przez 40ms i 38ed (jeśli dobrze pamiętam). I tu przyszło największe rozczarowanie nie dość że nie umiałeś się leczyć to zrobiłeś "utana vid" i tu kolejnę pytanie, PO JAKĄ CHOLERE?!?! Nie znasz takiego czaru jak Exura Vita? Dla większego rozczarowania nastepnym czarem było "utamo vita" która pomogła tylko na pierwsze 7 sekund. I wszystko się zakończyło pięknym deadem . Jestem ciekaw dlaczego Cie zabili? Wkońcu to nooby... a może za price liste i wysokie mniemanie?

PS. Jak znam życie to pewno nawet lvl sam nie zrobiłeś tylko brat pomógł.

Wysuwam 2 wnioski:
-Nie umiesz czytać ze zrozumieniem
-Czy ty wogóle umiesz czytać :>?
PS:Tylko proszę nie mów , że sie wymądrzam bo sie załamie psychicznie
stary 26-01-2006, 01:41   #63
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
ja jestem noob - tibia,i nie tylko, ma przede mna jeszcze sporo tajemnic ...ale co to znaczy ?
w doslownym tlumaczeniu: "kciuki w gore" . Pozdro.
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2006, 07:18   #64
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bhaal24
Wysuwam 2 wnioski:
-Nie umiesz czytać ze zrozumieniem
-Czy ty wogóle umiesz czytać :>?
PS:Tylko proszę nie mów , że sie wymądrzam bo sie załamie psychicznie
Załam się psychicznie i wytłumacz mi który fragment źle przeczytałem?
Szczerze dopiero za 3 podejściem przeczytałem bo text jest tak nudny że aż się nie da czytać. Widać że autor chciał być fajny ale mu nie wyszło.

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 26-01-2006 o 07:19.
stary 26-01-2006, 09:46   #65
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Załam się psychicznie i wytłumacz mi który fragment źle przeczytałem?
Szczerze dopiero za 3 podejściem przeczytałem bo text jest tak nudny że aż się nie da czytać. Widać że autor chciał być fajny ale mu nie wyszło.
hmm...to raczej ty chciales byc fajny...ale ci nie wyszlo .
stary 26-01-2006, 13:21   #66
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crazy Onion
hmm...to raczej ty chciales byc fajny...ale ci nie wyszlo .
Tobie jak autorowi też to nie wychodzi.
stary 26-01-2006, 14:03   #67
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

przeczytalem wszystko co napisal doors i polowe postow ludzi czyli jakies 3 strony
jedno co moge stwierdzic doors jestes *******niety wiem ze probujesz pisac tak jak tetro jakies glupie teksty zioom ale skoncz z tym i nie udawaj tutaj jakiegos ***anego geniusza bo jakbys byl nim bys sie postawill na miejscu Tetra i bys wiedzial po co sa price listy
wbij przynajmniej z 60+ lvl i zobaczysz po co to jest bo po twoich tekstach moge wywnioskowac ze max mogles osiagnac z 35 lvl sprzedawales tanio itemy zabili cie i karza ci placic

jezeli nie byloby price listy itemy szybko by poszly w dol tanie ceny nie oplacalo by sie nikomu chodzic na hunty ani na nic
idziesz na hero tracisz 5 bp uh lootujesz c-arma i jestes w plecy a chciales sobie zarobic
zrob buraku wyzszy lvl to zobaczysz po co sa price listy a nie piszesz i udajesz *** wie kogo

przepraszam za wulgaryzmy ale na 3 punkty moge sobie pozwolic

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 26-01-2006 o 14:10.
Eldyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2006, 14:23   #68
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

double post :S

Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 26-01-2006 o 14:31.
stary 26-01-2006, 14:30   #69
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Tobie jak autorowi też to nie wychodzi.
Nie probuje, jestem

Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
przeczytalem wszystko co napisal doors i polowe postow ludzi czyli jakies 3 strony
jedno co moge stwierdzic doors jestes *******niety wiem ze probujesz pisac tak jak tetro jakies glupie teksty zioom ale skoncz z tym i nie udawaj tutaj jakiegos ***anego geniusza bo jakbys byl nim bys sie postawill na miejscu Tetra i bys wiedzial po co sa price listy
wbij przynajmniej z 60+ lvl i zobaczysz po co to jest bo po twoich tekstach moge wywnioskowac ze max mogles osiagnac z 35 lvl sprzedawales tanio itemy zabili cie i karza ci placic

jezeli nie byloby price listy itemy szybko by poszly w dol tanie ceny nie oplacalo by sie nikomu chodzic na hunty ani na nic
idziesz na hero tracisz 5 bp uh lootujesz c-arma i jestes w plecy a chciales sobie zarobic
zrob buraku wyzszy lvl to zobaczysz po co sa price listy a nie piszesz i udajesz *** wie kogo

Zamiast czytac posty innych przeczytaj jeszcze kilka razy post doorsa to moze zrozumiesz co chcial przekazac...moze pojmiesz ze chodzi m.in. o to ze price listy sa robione przez ludzi ktorzy najmniej ich potem przestrzagaja a wymagaja tego od innych, btw price listy i tak nie przyjely sie na zadnym serwie wiec po co tak o nie sapiesz?
stary 26-01-2006, 14:52   #70
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn

on przeczytal wszytsko co napisalem, a nawet "polowe postow ludzi". nie wiem jak wy koledzy, ale na mine to robi wrazenie.
az przykro mi ze takiemu molowi ksiazkowemu musze powiedziec co nastepuje:
gratuluje tego co juz zrobiles, ale polecam przeczytac wszytsko a pozniej jeszcze raz i jeszcze raz, a zanim nauczysz sie tego na pamiec to pier jeszcze sproboj zrozumiec. a teraz po kolei odniose sie do twoich subtelnych uwag:
1)"jedno co moge stwierdzic doors jestes *******niety wiem ze probujesz pisac tak jak tetro jakies glupie teksty"
- to znaczy ze tetro pisze glupie teksty?
2)"nie udawaj tutaj jakiegos ***anego geniusza"
- nie wiem czym taki geniusz sie charakteryzuje, ale ty juz mnie zdemaskowales. gratuluje.
3)"jakbys byl nim bys sie postawill na miejscu Tetra i bys wiedzial po co sa price listy"
- dziekowac, ze nim nie jestem(co nie znnaczy ze nie imponuje mi jego/ich lvl). wiem po co sa price listy i o tym juz pisalem. zatem jeszcze raz goraco polecam lekture. a jesli masz jakies problemy i nie mozesz sie tego "doszukac" to dla ciebe nawet moge wkleic najbardziej istotne watki. ale pier mnie ladnie popros(tak jak umiesz przepraszac) i przyznaj, zes slepy(skoro ich ine widzisz)
4) "wbij przynajmniej z 60+ lvl i zobaczysz po co to jest bo po twoich tekstach moge wywnioskowac ze max mogles osiagnac z 35 lvl sprzedawales tanio itemy zabili cie i karza ci placic "
- to sie nazywa nadinterpretacja albo poprostu pochopne wyciaganie wnioskow. zreszta nawet gdybym byl huntowany - a nie jestem - to nie widze co to zmienia, bo nie pisze jak tobie sie wydaje z pozycji poszkodowanego, a tylko progna pokazac, ze price listy to nie dobro servera tylko dobro h lvl, ktorzy pelni szczytnych sloganow w rzeczywistosci proboja zaspokoic swoja proznosc i chciwosc. a price list to nic innego jak jarzmo dla innych, dla tych ktorzy maja minejsze lvl chocby dlatego, ze niemaja tyle czasu na gre - co wcale nie oznacza ze sa drugiej kategorii graczami.
5) "jezeli nie byloby price listy itemy szybko by poszly w dol tanie ceny nie oplacalo by sie nikomu chodzic na hunty ani na nic"
- chcesz powiedziec, ze gdyby ine kilka gp, platinium copins badz crystal coins to nie warto bylo by grac w te gre, no a przynajmniej chodzic na hunty najlepszych potworkow. jesli tak, a w koncu sam to napislaes(ja tylko cytuje)
to gratuluje motywacji.
a jak nie uda ci sie czegos sprzedac po cenie jaka oczekujesz, to wtedy szlochasz i dajesz w opisie "retired"?
6)"idziesz na hero tracisz 5 bp uh lootujesz c-arma i jestes w plecy a chciales sobie zarobic"
- po raz kolejny pytam ktretynow ktzry mysla w ten sposob: Dlaczego maja was sponsorowac niskie levele?
zreszta jak h lvls nie potrafia zarobic na uhy huntujac to z czego loot jest zdecydowanie najlepszy, to jakim cudem low lvls maja zarobic na shieldy,army i bohy?
stek bzdur, czysta hipokryzja albo w najlepszym razie gulpota.
7) "zrob buraku wyzszy lvl to zobaczysz po co sa price listy a nie piszesz i udajesz *** wie kogo"
- no jak to kogo? ze zacytuje "*******nietego geniusza".
a slyszales kiedys o wyobrazni? to wyobraz sobie ze wiem co to znaczy miec wysoki lvl, chodzic na hydra hunty etc, kupowac runki i sprzedawac eq.
a jelsi nie chcesz wierzyc, to czystko hipotetyczne mozesz zalozyc, ze jest mozliwym abym mial wyoski lvl i byl przeciwny price listom.
8) "przepraszam za wulgaryzmy ale na 3 punkty moge sobie pozwolic"
- mnie nazywasz burakiem a popatrz na siebie. jestes jak pies na smyczy, robisz to na co "pan"(yu admin forum) ci pozwoli. masz 3 punkty wiec mozesz gratuluje, tylko uwazaj bys ine przekroczyl progu, bo piesek zamiast kosci dostanie po swoich czterech litereach...hau hau
i co to maja byc za przeprosiny? kogo ty przepraszasz? czy ty w ogole rozumiesz co ty sam piszesz?

powodzenia..ale bedzie trudno
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2006, 14:53   #71
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

[quote=Crazy Onion]Nie probuje, jestem

ja tam lubie cebule.
stary 27-01-2006, 12:15   #72
Leet da'Kewl
Użytkownik forum

Leet da'Kewl's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006

Stan: Zbanowany
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

Skończy mi sie ban, to Wam pomogę go za***ać ; )
Nienawidzę takich 'kozaczków' jak Tetro >.>
Co do price listu nie jest taki zły (mimo, że nie każdy siedzi całymi dniami na necro >.>)
Życzę Wam wszystkiego dobrego na tym świecie bez przyszłości! :rolleyes:

//1337//
Leet da'Kewl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 00:59   #73
=Midnight=
Użytkownik Forum

=Midnight='s Avatar

Data dołączenia: 27 01 2006

Domyślny

"Czesc ziomki! Jestem koles, fajny, zajedwabisty, kocham was! Kocham ciebie tez, a ty mnie nie kochasz? Ej no jak mnie nie kochasz to se normalnie ten tego idz stad bo ja zajedwabisty koles jestem i ciebie kocham! Aha byłbym zapomniał Price Lista rządzi!!! Tetro kocham cie, moge ci posmarować dupcie wazelinką?? Dodałem cie do viplista... Ej dasz mi crown armor'a???"

Czizys () Co za wykrecony typ

Ostatnio edytowany przez =Midnight= - 28-01-2006 o 01:00.
=Midnight= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 11:39   #74
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Midnight=
"Czesc ziomki! Jestem koles, fajny, zajedwabisty, kocham was! Kocham ciebie tez, a ty mnie nie kochasz? Ej no jak mnie nie kochasz to se normalnie ten tego idz stad bo ja zajedwabisty koles jestem i ciebie kocham! Aha byłbym zapomniał Price Lista rządzi!!! Tetro kocham cie, moge ci posmarować dupcie wazelinką?? Dodałem cie do viplista... Ej dasz mi crown armor'a???"

Czizys () Co za wykrecony typ
ze niby kto ?, bo troche niezrozumialy ten twoj post
stary 28-01-2006, 13:10   #75
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

tez mam watpliwosci, ale odnosze wrazenie, ze znowu ktos mnie bierze za tetra a wtedy to bedzie cos na ksztalt satry na satre.
stary 28-01-2006, 13:15   #76
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Szczerze dopiero za 3 podejściem przeczytałem bo text jest tak nudny że aż się nie da czytać.
pewnie nie taka byla jego intencja, ale to nawet mile slyszec ze cos co napisalem
zaowocowalo u kogos jakims wysilkiem intelektualnym

Ostatnio edytowany przez doors - 28-01-2006 o 13:17.
stary 28-01-2006, 13:34   #77
Inhabitant of Morgana
Guest

Domyślny

@ up to prawda. po przeczutaniu 5-8 zdań zaobaczyłem na dlugosc tego artykulu i zwatpilem w czytanie. wolalbym przeczytac "potop" lub "krzyzakow"
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 13:41   #78
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inhabitant of Morgana
@ up to prawda. po przeczutaniu 5-8 zdań zaobaczyłem na dlugosc tego artykulu i zwatpilem w czytanie. wolalbym przeczytac "potop" lub "krzyzakow"
jeszcze ich nie przeczytales? pozdrawiam
stary 28-01-2006, 13:49   #79
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Tragedia -.- jak doszedłem do momentu w którym zaczełeś się przechwalać jaki to jesteś mocny i poteżny (PK i PA Twój atut? gratuluje!) wolałem zrezygnować z czytania, na dodatek wyzywanie osób które nie są po Twojej stronie. Twoja PL to jedynie zaspokojenie swoich potrzeb, zrozum, że jest jeszcze wiele innych osób nie tylko Ty. Pragniesz zaspokajać swoje potrzeby? zrób własną gre i tam sobie rządź, a czemu swoich inteligentnych wypociń nie umieściłeś na tibia.com? boisz się że ktoś lepszy od Ciebie zacznie cię huntować?. Gratuluje inteligencji

@down

Mój post jest nasycony ironią... jak nie wiesz co to ironia dokształć się... przyda Ci się w życiu

Ostatnio edytowany przez Onori - 29-01-2006 o 13:04.
Onori jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 13:50   #80
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Onori
Tragedia -.- jak doszedłem do momentu w którym zaczełeś się przechwalać jaki to jesteś mocny i poteżny (PK i PA Twój atut? gratuluje!) wolałem zrezygnować z czytania, na dodatek wyzywanie osób które nie są po Twojej stronie. Twoja PL to jedynie zaspokojenie swoich potrzeb, zrozum, że jest jeszcze wiele innych osób nie tylko Ty. Pragniesz zaspokajać swoje potrzeby? zrób własną gre i tam sobie rządź, a czemu swoich inteligentnych wypociń nie umieściłeś na tibia.com? boisz się że ktoś lepszy od Ciebie zacznie cię huntować?. Gratuluje inteligencji

nie jestem do konca pewien komu gratulujesz
ale popieram w 100% !
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania