Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-02-2006, 18:28   #61
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

dzieciece przepychanki i podniety ..

n/c

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-02-2006, 18:44   #62
Prima
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2006

Domyślny

Hehe... fajnie wiedzieć, że top 1 jest taki fajny noobek

No ale fakt... PvP pokazał na dedzie od Yordiq (respect dla niego)...

PA (czyt. noobizm) pokazuje cały czas łażąc z RS.....

Fajnie mieć takiego zajedwabistego kolesia na serv.... WoW on sie odważył użyć makro

Na szczęście to wszystko stek bzdur, dzieki Bogu, nasz kochany Tetrocop jest nieśmiertelny in rl, nie musi sypiać i w ogóle on jest taki cudowny.....

Bravo Tetro... ja taaaaaaak baaaardzo Ci zazdroszczę... zostaniesz moim protectorem ? blz blz blz blz..... ( to zdaje się w Twoim jzyku, więc powinieneś zrozumieć beż problemu )

@dulib -- słuchaj, tak pokoleżeńsku to wyciagaj palucha wiadomo skąd bo Ci ugrzęźnie (ASSLICKER !)

btw. Tetro, czy Twoja siostra ma PvP do Twojego ? Jeżeli tak to ja chętnie się z nią umówię, bo może się do czegoś przydać

Pozdr
Prima jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:06   #63
DuLiB
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

Domyślny

@up
hahahahahahaha
DuLiB jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:18   #64
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
^up na kilka zdan z tad..

i na arcani nie zrobilem sam chara
zaczolem grac sam od 65 lvlu ;]
wiem chyba co was ludzie boli ci co do mnie cos macie zazdroscicie lvlu nic wiecej ;]
postarales sie o komentarz nie ma co. ale coz, pewnie pierw musialbys zrozumiec, zeby sie jakos do tego sensownie odniesc.

mi nie chodzilo o twoj lvl, tylko twoje postepowanie. nawet nie przyczepiam sie specjalnie do sharingu, bo wiem ze ludzie twojego pokroju zawsze trzymaja sie lawtwiejszej drogi.
klamiesz - bo to daje zysk i nie wiesz dlaczego mialbys nie robic czegos co daje jakis zyk. stosujesz pa - bo to jedyna droga na zdobycie powazania, respektu(dla niektorych: repeskt scisle sie laczy z obawa, szacunek jej nie potrzebuje) i dowartosciowania siebie samego.wyzywasz innych, bo prawdopodobnie sam czesto byles wyzywany(ludzie jak zwierzeta ucza sie od najmlodszych lat na tym czego sami doswiadczaja, a pozniej przejmuje te wzorce i postepuja na ogol podobnie). jestes pk - bo nie wszyscy chca sie z toba zgadzac, a to dla ciebie oznacza brak respektu, poza tym mozna zaimponowac kolega(na ogol latwo sie innych zabija z racji minejszych lvl i faktu ze uciekajac nie chca tracic pz i sami nie walcza).
wydaje mi sie ze jestes czlowiekiem ktory czerpie przyjemnosc z dokuczania innych, glebokim jak plytki ceramiczne, a wartosci ktore sa ci bliskie nie maja nic wspolnego z zadna z cnot.

i jesli nadal uwazasz, ze jest tobie czegos zazdroscic, to znaczy wszytsco co wyzej napisalem napisalem slusznie i nie musze sie juz martwic czy aby cie nie krzywdze.

a po co ci moj nick na kyrze? bo ja nie sprzedaje hmmow, i nic ode mnie nie wyludzisz. protekcji tez nie potrzebuje, bo ty przed soba samym mnie nie ochornisz jak juz to znowu kogos oszukasz, zlamiesz dane slowo i zabijesz, albo twoje kolezanki, kiedy bedzie do ciebie szedl po bohy. wiem, ze skogs mullen ma za uszami, ale z waszej dwoiki zdecydowaniej latwiej wierzyc w jego slowa. zresta nawet sie nie odniosles do tego co napisa.. bo niby co miales napisac.

edit: jesli sie myle, a odnioslem wrazenie, ze zalezy ci na jakiejs opinii ( w koncu sie bronisz ), to napisz
cos wiecej niz glupkowane usmieszki, komentarze. przekonaj, ze masz wiecej oleju w glowiek niz kolesie co pisza ze nic nie musza. no chyba ze na wiecej ciebie rzeczywiscie nie stac.

Ostatnio edytowany przez doors - 02-02-2006 o 19:27.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:28   #65
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

offtopic. szukam piatego na pile. dzis, 20:00, poznan
stary 02-02-2006, 19:30   #66
Tallur
Guest

Domyślny

śmieszni jesteście!Czepiacie się go ?! On tak odpowiada a co ma mówic? jak ciągle ktoś doniego na prv psize zadając pytania ... na forum o nim piszą... śmiejecie się z deda , nie wiem czemu nie był akurat przygotowany na to , a jak by był to niewiadomo jak by to się skonczyło , tacy odważni ?! stancie w nim na kyri oko w oko! Pozdro

Ps. Tetro niezwracaj na nich uwagi bo oni są naprawde śmieszni
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:43   #67
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tallur
śmieszni jesteście!Czepiacie się go ?! On tak odpowiada a co ma mówic? jak ciągle ktoś doniego na prv psize zadając pytania ... na forum o nim piszą... śmiejecie się z deda , nie wiem czemu nie był akurat przygotowany na to , a jak by był to niewiadomo jak by to się skonczyło , tacy odważni ?! stancie w nim na kyri oko w oko! Pozdro

kurcze, ja musze leciec a tu zrobilo sie tak slooodko

tetro badz dzielny. uszy do gory, sa jeszcze inne fora, sa jeszcze inne swiaty!

i refleksja na dobranoc: z ktora para oczu przyjdzie nam stanac prosto w oczy?
stary 02-02-2006, 19:45   #68
Tallur
Guest

Domyślny

up

Hahahahahhahaha nie rozumiesz przenosni "oko w oko"
Idz do szkoły lepiej a nie się na forum udzielasz. Pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:51   #69
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
up

Hahahahahhahaha nie rozumiesz przenosni "oko w oko"
Idz do szkoły lepiej a nie się na forum udzielasz. Pozdro
Owszem zrozumial, za to ty nie zozumiales ironii
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 23:09   #70
doors
Użytkownik Forum

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crazy Onion
Owszem zrozumial, za to ty nie zozumiales ironii
nie, nie nie zrouzmialem. wtedy, nie zrozumialem. teraz juz wszytsko jest jasne.
caly post tallura byl juz ironia, ale tak subtelna, ze tego nie pojalem
tallur zwracam honor. tekst "oko w oko" w przypadku niektorych osob jest sam w sobie tak sarkastyczny, ze pomimo sciemy jaka napisales, pomyslalem ze mowisz powaznie serio

edit: tallurze milosierny, wiem ze poziomem roznie sie od gro osob chocby ciebie, ale pozwol mi sie jeszcze troche tu poudzialac. ludzie sie ucza na bledach, a ja mimo wszytsko jestem tez tylko czlowiekiem

Ostatnio edytowany przez doors - 02-02-2006 o 23:11.
stary 03-02-2006, 03:03   #71
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:

LOL
Gdybys mial inny nick w avarcie i na forum mialbys inne zdanie =S

hehehehehe
stary 03-02-2006, 04:27   #72
Maniack
Użytkownik Forum

Maniack's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
ale mam kruwa beke z bracmi jade i siec
loool trzeba miec ta siec .
po 1 . mam neostrade
po 2 jade lvle fast i zazdroscicie buraki
po 3 mam na was wy***aen myslcie se co chcecie jak chardzi jestescie to dawajcie sie bic na kyrze ;]
po 4 mam 1 brata ktory ma 10 lat i siostre 22 letnia
po 5 nie maja mi za co w***ac bana sprawdzali mnie gmi juz nie raz pytali jakies smieszne pytanai itp i mowili ze cipy przeskanuja moje ip i co ;] moze przeskanowali nei wiem mam wyjeaben jade ciagle na neo i jakos bana nie mam
po 6 pa

/Tetro
Poradził byś mi co z tą neostradą robić
ja jak bym na neo chciał grać tak ostro to bym łapał dziennie 3-4 deady
("Urzytkownik został odłączony od usługi")
22 czerwiec 2009 - podporucznik
Maniack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 07:53   #73
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

zbierzcie sie w 10 osob i wpadajcie na niego na necro tak jak po tym filmie polacy, mial z 10 wpadow na necro i jakos wrzystkich zabil sam ahaha, ja jestem ciekawy czy jak dojdzie do wojny, ktos wyjdzie z pz jak zobaczy tetra ahahahaha. I nawet jakby uzywal bota to ja wam przypominam ze bot tylko strzela z sd a jesli gracie w ta gre "troche" czasu to strzelanie z sd to nie pvp =]
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 08:08   #74
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Lokacja: Braniewo

Domyślny hehehe

nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro po 3-4 wpadali
naogladali sie filmow i kozaki lol
jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo.
na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi
stary 03-02-2006, 08:27   #75
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny @;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
postarales sie o komentarz nie ma co. ale coz, pewnie pierw musialbys zrozumiec, zeby sie jakos do tego sensownie odniesc.

mi nie chodzilo o twoj lvl, tylko twoje postepowanie. nawet nie przyczepiam sie specjalnie do sharingu, bo wiem ze ludzie twojego pokroju zawsze trzymaja sie lawtwiejszej drogi.
klamiesz - bo to daje zysk i nie wiesz dlaczego mialbys nie robic czegos co daje jakis zyk. stosujesz pa - bo to jedyna droga na zdobycie powazania, respektu(dla niektorych: repeskt scisle sie laczy z obawa, szacunek jej nie potrzebuje) i dowartosciowania siebie samego.wyzywasz innych, bo prawdopodobnie sam czesto byles wyzywany(ludzie jak zwierzeta ucza sie od najmlodszych lat na tym czego sami doswiadczaja, a pozniej przejmuje te wzorce i postepuja na ogol podobnie). jestes pk - bo nie wszyscy chca sie z toba zgadzac, a to dla ciebie oznacza brak respektu, poza tym mozna zaimponowac kolega(na ogol latwo sie innych zabija z racji minejszych lvl i faktu ze uciekajac nie chca tracic pz i sami nie walcza).
wydaje mi sie ze jestes czlowiekiem ktory czerpie przyjemnosc z dokuczania innych, glebokim jak plytki ceramiczne, a wartosci ktore sa ci bliskie nie maja nic wspolnego z zadna z cnot.

i jesli nadal uwazasz, ze jest tobie czegos zazdroscic, to znaczy wszytsco co wyzej napisalem napisalem slusznie i nie musze sie juz martwic czy aby cie nie krzywdze.

a po co ci moj nick na kyrze? bo ja nie sprzedaje hmmow, i nic ode mnie nie wyludzisz. protekcji tez nie potrzebuje, bo ty przed soba samym mnie nie ochornisz jak juz to znowu kogos oszukasz, zlamiesz dane slowo i zabijesz, albo twoje kolezanki, kiedy bedzie do ciebie szedl po bohy. wiem, ze skogs mullen ma za uszami, ale z waszej dwoiki zdecydowaniej latwiej wierzyc w jego slowa. zresta nawet sie nie odniosles do tego co napisa.. bo niby co miales napisac.

edit: jesli sie myle, a odnioslem wrazenie, ze zalezy ci na jakiejs opinii ( w koncu sie bronisz ), to napisz
cos wiecej niz glupkowane usmieszki, komentarze. przekonaj, ze masz wiecej oleju w glowiek niz kolesie co pisza ze nic nie musza. no chyba ze na wiecej ciebie rzeczywiscie nie stac.

myslisz ze sie przejmuje co mowisz ;]? tak naprawde mam to gdzies mozesz se myslec co chcesz ale jedno sie liczy ze ty na forum se mozesz gadac nie pogadajac swojego nicku bo sie boisz a ja na kyrze rzadze i nic z tym nie zrobisz sam na to zapracowalem i mam ;] mowisz ze jestem pk .. hmm troche dziwne i ze latam oszukuje heh ciekawe kiedy mam na to czas ... jak jestem online to ciagle expie czlowieku ;] narazie nie mam czasu na *******y. pierw chce zrobic lvl i osiadnac to co chce. a red skulla to mam po wojnie zostal mi ;p .

papa i myslcie se co chcecie naprawde mam to gdzies ;] wazne ze nic nie mozecie mi zrobic )) a to sie najbardziej liczy ;]
stary 03-02-2006, 08:30   #76
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny :*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
zbierzcie sie w 10 osob i wpadajcie na niego na necro tak jak po tym filmie polacy, mial z 10 wpadow na necro i jakos wrzystkich zabil sam ahaha, ja jestem ciekawy czy jak dojdzie do wojny, ktos wyjdzie z pz jak zobaczy tetra ahahahaha. I nawet jakby uzywal bota to ja wam przypominam ze bot tylko strzela z sd a jesli gracie w ta gre "troche" czasu to strzelanie z sd to nie pvp =]

ta wpadali na necro i jakos im nie wyszlo bylo po 8 fe nieraz i skerzy heh ja tam sie ciesze jak po mnie wpadaja przynajmniej free itemy oostatnio typ po mnie wpadl z kolega zabilem ich i bohy z jednego spadly ;D
stary 03-02-2006, 09:03   #77
Nagassh
Użytkownik Forum

Nagassh's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Heh..każdy gra jak chce i jak lubi, jedni graja według zasad inni nie.Każdy ma prawo grać jak mu sie podoba bo to tylko gra nie realne zycie.Tetro~ ma wladze i to wykorzystuje, chyba to jest normalne, rzadzisz serwem to wszystko ci wolno.Nie wiem czy jest on PA ale na pewno jest PG z tego co przynajmniej widac w statystykach.Nie gram na tym serwie wiec wole sie nie wypowiadac.Aha a co do pvp tetro~ to wiem ze jest dobre bo widzialem go w akcji na arcani.To by bylo na tyle.

//Nagassh
póki nie osiagniesz granicy mozliwosci.."
Nagassh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 12:00   #78
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nagassh
Aha a co do pvp tetro~ to wiem ze jest dobre bo widzialem go w akcji na arcani.
A to nie bylo czasem pvp jego amibota?
stary 03-02-2006, 12:40   #79
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal

ahahaha

pozdrowienia dla calej ekipy z arcani, ktora przegrala woje bo tamci to byli hackerzy, sharerzy i w ogole tacy niedobrzy
stary 03-02-2006, 12:45   #80
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro po 3-4 wpadali
naogladali sie filmow i kozaki lol
jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo.
na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi

jakis filmik moze? hehe, bo poki co to wszyscy widzieli tylko jeden.
lepiej daj jakis bo jak juz sie chwalisz jaki to jestes dobry, to pamietaj ze poki co
sie osmieszyles. nie tylko dedem ale i tlumaczeniami.
na to ze jest jestes jak sam napislaes "ciota" jest dowod, na to ze jestes taki dovry, poki co nie ma zadnego.
padl bys "na 2 war". kurcze, imponujace.
ne siedziales w depo? depo bylo by za male dla calej forsaken. nie musiales siedziec w depo bo LI siedzialo. zreszta czy ktos siedzi w depo czy nie to nic nie znaczy. slyszales cos o taktyce, rozsadku?
na arcani depo zdarzalo ci sie okupywac, wiesz jak cos piszesz, to sie wczesniej zastanow co.

edit: jeszcze jeden twoj "frag" mi sie przypominal. na 50 lvl, tuz przed tym jak wstapiles do council.
tez cie sfragowali koledzi LI. kurcze, zaczynam wierzyc w twoje slowa o dobrym pvp kiedy sily sa nieco bardziej wyrownane tych 2 twoich dedow nikt nie podwazy, twoje osiagniecia sa bardzo watpliwe(ale wszyscy czekamy na jakis film).

a na forum odnosisz se tylko do wyrwanych z kontekstu zdan. nie odpowiadasz na wszytskie pytania. wiekszosc najwazniejszych do ciebie adresowanych zostalo bez odpowiedzi.
w zasadzie to co piszesz ogranicza sie do autopochwal: mam swietne pvp, sam robibie lvl, rzadze a wy mi zazdroscicie.
ponoc masz 17 lat, to etap przedszkola powinienes miec juz za soba.

Ostatnio edytowany przez doors - 03-02-2006 o 13:08.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania