|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Hehe... fajnie wiedzieć, że top 1 jest taki fajny noobek
![]() No ale fakt... PvP pokazał na dedzie od Yordiq (respect dla niego)... PA (czyt. noobizm) pokazuje cały czas łażąc z RS..... ![]() Fajnie mieć takiego zajedwabistego kolesia na serv.... WoW on sie odważył użyć makro ![]() Na szczęście to wszystko stek bzdur, dzieki Bogu, nasz kochany Tetrocop jest nieśmiertelny in rl, nie musi sypiać i w ogóle on jest taki cudowny..... ![]() Bravo Tetro... ja taaaaaaak baaaardzo Ci zazdroszczę... zostaniesz moim protectorem ? blz blz blz blz..... ( to zdaje się w Twoim jzyku, więc powinieneś zrozumieć beż problemu ![]() @dulib -- słuchaj, tak pokoleżeńsku to wyciagaj palucha wiadomo skąd bo Ci ugrzęźnie ![]() btw. Tetro, czy Twoja siostra ma PvP do Twojego ? Jeżeli tak to ja chętnie się z nią umówię, bo może się do czegoś przydać ![]() Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() @up
hahahahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() Cytuj:
mi nie chodzilo o twoj lvl, tylko twoje postepowanie. nawet nie przyczepiam sie specjalnie do sharingu, bo wiem ze ludzie twojego pokroju zawsze trzymaja sie lawtwiejszej drogi. klamiesz - bo to daje zysk i nie wiesz dlaczego mialbys nie robic czegos co daje jakis zyk. stosujesz pa - bo to jedyna droga na zdobycie powazania, respektu(dla niektorych: repeskt scisle sie laczy z obawa, szacunek jej nie potrzebuje) i dowartosciowania siebie samego.wyzywasz innych, bo prawdopodobnie sam czesto byles wyzywany(ludzie jak zwierzeta ucza sie od najmlodszych lat na tym czego sami doswiadczaja, a pozniej przejmuje te wzorce i postepuja na ogol podobnie). jestes pk - bo nie wszyscy chca sie z toba zgadzac, a to dla ciebie oznacza brak respektu, poza tym mozna zaimponowac kolega(na ogol latwo sie innych zabija z racji minejszych lvl i faktu ze uciekajac nie chca tracic pz i sami nie walcza). wydaje mi sie ze jestes czlowiekiem ktory czerpie przyjemnosc z dokuczania innych, glebokim jak plytki ceramiczne, a wartosci ktore sa ci bliskie nie maja nic wspolnego z zadna z cnot. i jesli nadal uwazasz, ze jest tobie czegos zazdroscic, to znaczy wszytsco co wyzej napisalem napisalem slusznie i nie musze sie juz martwic czy aby cie nie krzywdze. a po co ci moj nick na kyrze? bo ja nie sprzedaje hmmow, i nic ode mnie nie wyludzisz. protekcji tez nie potrzebuje, bo ty przed soba samym mnie nie ochornisz ![]() edit: jesli sie myle, a odnioslem wrazenie, ze zalezy ci na jakiejs opinii ( w koncu sie bronisz ), to napisz cos wiecej niz glupkowane usmieszki, komentarze. przekonaj, ze masz wiecej oleju w glowiek niz kolesie co pisza ze nic nie musza. no chyba ze na wiecej ciebie rzeczywiscie nie stac. Ostatnio edytowany przez doors - 02-02-2006 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() offtopic. szukam piatego na pile. dzis, 20:00, poznan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() śmieszni jesteście!Czepiacie się go ?! On tak odpowiada a co ma mówic? jak ciągle ktoś doniego na prv psize zadając pytania ... na forum o nim piszą... śmiejecie się z deda , nie wiem czemu nie był akurat przygotowany na to , a jak by był to niewiadomo jak by to się skonczyło , tacy odważni ?! stancie w nim na kyri oko w oko! Pozdro
Ps. Tetro niezwracaj na nich uwagi bo oni są naprawde śmieszni ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
kurcze, ja musze leciec a tu zrobilo sie tak slooodko ![]() tetro badz dzielny. uszy do gory, sa jeszcze inne fora, sa jeszcze inne swiaty! i refleksja na dobranoc: z ktora para oczu przyjdzie nam stanac prosto w oczy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() up
![]() Hahahahahhahaha nie rozumiesz przenosni "oko w oko" Idz do szkoły lepiej a nie się na forum udzielasz. Pozdro |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
caly post tallura byl juz ironia, ale tak subtelna, ze tego nie pojalem ![]() tallur zwracam honor. tekst "oko w oko" w przypadku niektorych osob jest sam w sobie tak sarkastyczny, ze pomimo sciemy jaka napisales, pomyslalem ze mowisz powaznie ![]() ![]() edit: tallurze milosierny, wiem ze poziomem roznie sie od gro osob chocby ciebie, ale pozwol mi sie jeszcze troche tu poudzialac. ludzie sie ucza na bledach, a ja mimo wszytsko jestem tez tylko czlowiekiem ![]() Ostatnio edytowany przez doors - 02-02-2006 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Gdybys mial inny nick w avarcie i na forum mialbys inne zdanie =S hehehehehe
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() ja jak bym na neo chciał grać tak ostro to bym łapał dziennie 3-4 deady ("Urzytkownik został odłączony od usługi")
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() zbierzcie sie w 10 osob i wpadajcie na niego na necro tak jak po tym filmie polacy, mial z 10 wpadow na necro i jakos wrzystkich zabil sam ahaha, ja jestem ciekawy czy jak dojdzie do wojny, ktos wyjdzie z pz jak zobaczy tetra ahahahaha. I nawet jakby uzywal bota to ja wam przypominam ze bot tylko strzela z sd a jesli gracie w ta gre "troche" czasu to strzelanie z sd to nie pvp =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro
![]() ![]() naogladali sie filmow i kozaki lol jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo. na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
myslisz ze sie przejmuje co mowisz ;]? tak naprawde mam to gdzies mozesz se myslec co chcesz ale jedno sie liczy ze ty na forum se mozesz gadac nie pogadajac swojego nicku bo sie boisz a ja na kyrze rzadze i nic z tym nie zrobisz ![]() papa i myslcie se co chcecie naprawde mam to gdzies ;] wazne ze nic nie mozecie mi zrobic ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta wpadali na necro i jakos im nie wyszlo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW
Stan: Na emeryturze
|
![]() Heh..każdy gra jak chce i jak lubi, jedni graja według zasad inni nie.Każdy ma prawo grać jak mu sie podoba bo to tylko gra nie realne zycie.Tetro~ ma wladze i to wykorzystuje, chyba to jest normalne, rzadzisz serwem to wszystko ci wolno.Nie wiem czy jest on PA ale na pewno jest PG
![]() ![]() //Nagassh
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ahahaha pozdrowienia dla calej ekipy z arcani, ktora przegrala woje bo tamci to byli hackerzy, sharerzy i w ogole tacy niedobrzy ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
jakis filmik moze? hehe, bo poki co to wszyscy widzieli tylko jeden. lepiej daj jakis bo jak juz sie chwalisz jaki to jestes dobry, to pamietaj ze poki co sie osmieszyles. nie tylko dedem ale i tlumaczeniami. na to ze jest jestes jak sam napislaes "ciota" jest dowod, na to ze jestes taki dovry, poki co nie ma zadnego. padl bys "na 2 war". kurcze, imponujace. ne siedziales w depo? depo bylo by za male dla calej forsaken. nie musiales siedziec w depo bo LI siedzialo. zreszta czy ktos siedzi w depo czy nie to nic nie znaczy. slyszales cos o taktyce, rozsadku? na arcani depo zdarzalo ci sie okupywac, wiesz jak cos piszesz, to sie wczesniej zastanow co. edit: jeszcze jeden twoj "frag" mi sie przypominal. na 50 lvl, tuz przed tym jak wstapiles do council. tez cie sfragowali koledzi LI. kurcze, zaczynam wierzyc w twoje slowa o dobrym pvp kiedy sily sa nieco bardziej wyrownane ![]() a na forum odnosisz se tylko do wyrwanych z kontekstu zdan. nie odpowiadasz na wszytskie pytania. wiekszosc najwazniejszych do ciebie adresowanych zostalo bez odpowiedzi. w zasadzie to co piszesz ogranicza sie do autopochwal: mam swietne pvp, sam robibie lvl, rzadze a wy mi zazdroscicie. ponoc masz 17 lat, to etap przedszkola powinienes miec juz za soba.
pozdrawiam, doors LIGA antyPA Ostatnio edytowany przez doors - 03-02-2006 o 13:08. |
|
![]() |
![]() |