|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
poyebany ? wulf nie zazwyczaj nie bawi się w PA
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() @up noob? aha ty mu pomagasz jaki miło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() szkoda unj na Ciebie newb
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wez idz z wulfgarem kogos zabic z nic, bo ci na uhy zaczyna brakowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Troche dziwię się zachowaniem Wulfgara.Mógłby kupić BS u jakiś ludzi przecież Ty takim z lvl to Cię stać.BS aż taki drogi nie jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ho ho ho znalazł sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Ślask
Stan: Niegrający
Imię: Magik Rozko
Profesja: Druid
Gildia: ---
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Przerywam czytanie by odpowiedzec na to , PRAWDZIWY klimat fantazy nie poczujesz w zadnej grze na PC ! jedynie gra w realnego RPG gdzie postac tworzysz sam i spotykaz sie z ludzim ktorzy tez chca grac i zyc w tym swecie , zadna ale to zadna gra na kopie nie odda prawdziwego klimatu . Sam grałem w Rpg w RL ale tema sie rozleciał i nie ma juz co liczyc ![]() ![]() Ps. ide czytac dalej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() mam pomysl zrobie sobie nooob chara pk :> np. Mlody von'Cookie i pozabijam sobie jakies fajne lvlki moze loot sie trafi i moze hunt poprostu samowolka pk (i h** mnie obchodzi ze np. wulfgar bedzie mial przypal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Hamburg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajzin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sirvak Legends
Świat: Furora
Poziom: 55
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() @ Lord Wlodek ktury wszykto wie a nawed nie wie co to tibia tylko na forum sobie gada.
Nie kumam cie!!! Glupi ty czy co? Jak znam wulfa on nigdy nie robil PA Potpieram zdanie Brozyna A ty nic nie wiez i sobie pier***** Pandoria za doby kaliber dla ciebie..... Ja nie moge napisales cos tam ze zona wulfgara daje tak sobie bs bo lepper cos tam gada i nagle ona muwj ze Dsm z PA.. Co ty masz za fantasie? Tylko nuki tak gadajom ...... Brozyn Gz lvl 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Elo Lepper
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() oczywiscie ze pandoria sux. Gram na innym serwerze i wielu ludzi to potwierdza i wielu narzeka na pewne osoby....nie musze mówić jakie bo kazdy to wie. co do tego bsa...to zwyczajny "power Ambusing"....uroiła sobie ze jej to ukradłeś...zeby dostac wyłudzony pie.....ny FRIII ITAN....najgorsze jest to ze za toba sie nikt nie wstawił...i nie nagadał mu do rozumu.
Ale na przyszłosc gdy skilujesz.....to skiluj sobie w jakims gould housie....gdzie jest miejsce bez pz (np w outlaw campie jest taki gh) jeszcze sie podniesiesz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
a moze to ty nie jestes wart zaufania? bycie dobrym playerem a uczciwym człowiekiem z zasadami to róznica.moze to ta twoja "zonka" (a moze jakis 14 letni szwed) sobie uroiła ten mieczyk....bo wiedziała ze bedziesz ślepo wierzył. Powiedz mi dlaczego on miałby kłamać....ryzykując przy tym zrookowanie przez kogoś? to nie trzyma sie kupy...zbyt wiele by miał do stracenia...zresztą sam napisał ze juz chciał nawet dac tego bsa....ale zabiłes i ukradłeś demonkę....( i mimo to chcesz bsa dalej chociaz wziałes dwa razy tyle) wszystko przemawia przeciw tobie....nie masz honoru ani jaj zeby sie przyznać ze "tak jestem power ambuserem no i co z tego?"....tylko oczywiscie zmyslasz sobie bylejaki powód. Znałem podobnych do ciebie ,twierdzili ze dnia któregos o godzinie którejś...byłem gdzies koło thais i ukradłem loot ;/ ciekawe bo w tym czasie byłem w innym miescie u ciotki. To są ludzie twojego pokroju...ale skoro juz taki jestes...to miej jaja zeby sie do tego przyznać. |
|
![]() |
![]() |