|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co? Chcesz sie czegoś nauczyć czy co?...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zdaje mi się, że to jest śmieszniejsze.. Ale chyba mamy inne poczucie humoru..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @pawelekthedruid aka PIXIK
moze przestaniesz w koncu sie osmieszac i pisac jaki ty "mondry i zaciety w walce z hoolsami" nie jestes i przestaniesz pisac te glupie (zeby nie powiedziec czegos ostrzejszego) posty?! Temat od dluzszego czasu zszedl na inny tor (w zasadzie od 11 postu bodajze) i widze tylko rywalizacje pomiedzy mejlunem i innymi uzytkownikami z toba. Jeszcze z tego co widze masz 17 lat wiec powinienes wykazywac pewien poziom (w koncu niedlugo bedziesz pisal mature) ale i tak siedzisz chyba mozgiem dalej w piaskownicy @topic ja juz sie wypowiedzialem bodajze 3-4 razy w tym temacie i mialem juz nie postowac ale jak zobaczylem jego posty to naprawde nie wytrzymalem. Cytuj:
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 12-02-2006 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Daj ktos link z tymi "ustawkami" chce zobaczyc jak to wygląda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie widziałeś jak się ludzie biją? A pozatym: Na stronie "Uwagi" kiedyś był taki film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Jastrzębie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Domide Shah
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 19
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
2. Po pysku mozesz dostac rowniez za to, ze idziesz z rekami w kieszeniach, w bluzie z kapturem, w czarnych butach. Wiec rownie dobrze dostaniesz od nie-kibica. 3. Do chuliganow nic nie mam, jesli sie tluka MIEDZY soba.
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
2. Człowieku byłeś kiedyś na Harcerskiej 14b??? (dla niekumatych: na Harcerskiej 14b jest w Jastrzębiu Zdroju stadion) Bo ja choć już 1,5roku jna mecze i jakoś nie dostałem po mordzie, ani sie z nikim nie lałem na meczu. Usiądż sobie na ławeczkach pod dachem, tam naprawdę nikt Ci nie zrobi. 3. Zdarzają się fanatycy, którzy przychodzana mecz by się bić. Ale większośc kibiców i pseudo-kibiców kocha swoje kluby. 4. Nie jestem chuliganem i raczej nie będę, co innego mówić o nich, co innego nim być. @ Kald Dresy nie mówią "jo!"...
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 13-02-2006 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
|
![]() mam zobacz sobie w moich notkach i nie chodziło o to że chce kogoś pobić tylko o to że można dostać liste uczniów(chyba)ps.jeżeli to z notek nie wystarczy to musicie przyjechać niestety
|
![]() |
![]() |