|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Biednidostaną 2 tysiączki ekspercie ![]() Cytuj:
Szpitale trzeba oddłużać, popieram. A kto powiedział, że za 1k zł mamy se dzieci robić? To ma być taka informacja od państwa, że pamięta o nowym Polaku. Cytuj:
Trzeba wiedzieć na ca dawać kasę w kopalni. U mnie w najbliższej rodzinie, z meżczyzn mieszkających na Śląsku może 1 czy 2 osoby nie pracują (lub nie pracowały) na kopalni. Mam nadzieję, że NIGDY nie wejdziemy do strefy ojro. Mając własny pieniądz możemy wpływać na kurs zotego, a po dostaniu euro w łąpy, jak przyjdzie jakaś krajowa recesja to czy Niemcy z Frankfurtu specjalnie dla nas zmienią kurs euro? Wątpie Cytuj:
Kaczyński chce zrobić wielką partię prawicową, ale nie uda mu się. Gdyby LPR i Samo. bały się wyboró to nie błoby przesilenia w związku z budżetem. Kto wierzy w sondaże po ostatnich wyborach? Chyba tylko mieszkańcy ul. Gliwickiej. OBOP, PENTOR i CBOS powinnijuż dawno pogrzebać. Kij wi, co zrobi Kaczyński PS. Ciekawy avat ![]() ufff... ale się rozpisałem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 19-02-2006 o 15:14. |
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() No, wiadomo, że nikt za 1k nie rzuci się do robienia dzieci. Więc jak nikt nie rzuci się do robienia dzieci, to po co to becikowe? Wątpie aby ktoś uzależniał swoje rodzicielstwo od tego, czy dostanie tysiąc złotych czy nie. Te pieniądze na prawde, można lepiej było przeznaczyć.
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 | ||||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Warszawa :)
|
![]() -.-' Zwykła nieformalna koalicja,w której PiS podporządkowuje sobie tych wsioczków... Szczerze mówiąc to PO ma czego chciało -.-' Obrażają się, że nie wygrali wyborów... Jako ich wyborca, zawiodłem się na nich... Jest to niestyty gabinet cieniasów ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mnie tam polityka nie obchodzi i tak w tibii sie nic nie zmieni ^^
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
To że Ty masz w du... rząd, nie znaczy że rząd ma w d... Ciebie przyszly podatniku. Swoją drogą ciekawe że tibia jest dla Ciebie istotniejsza... @temat postępowanie ludzi będących u władzy w tym kraju zawsze, przynajmniej od czasu w którym zacząłem się interesowac troche polityką, było farsą. Zachowanie koalijcantów nie jest tutaj wyjątkiem, ale tym razem to przasadzili. Kopać prasę.... to niezbyt mądre jak na polityków ![]() Ostatnio edytowany przez Cystof - 21-02-2006 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Kaczyńscy zmaiast zająć się polityką powinni dalej grać Jacka i Placka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Moim zdaniem powinni na ul. Wiejską spuścić "ATOM" ponieważ czy Pis rządzi czy by PO rządzilo czy inna partia bylo by tak samo jak jest... powinni dopościc do władzy młode pokolenie a nie jakiś 2 ciepłych braci, czy opalonego lepera albo Gertycha. A Pakt Stabilizacyjny itak nic nieda, ponieważ Pis zrobi Lpr i Samooborne w konia i sejm sie rozyspie prędzej czy poźniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Cytuj:
Co do becikowego ( teraz przeczytałem poprzednie posty ).To jest największa pomyłka tego rządu!! Mogliby np. jakieś odliczenia zrobić dla rodzin spodziewających się dziecka a nie wywalać 1k, które ledwo coś dają a i tak nie zwiększą tym przyrostu naturalnego. Cytuj:
A tak na marginesie : może to nie jest patriotyczne, ale mój znajomy mówi mi żebym się wyuczył i spier… z polski bo tu nigdy nie będzie dobrze. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
W lprze jest gosc ktory ma 24 lata, Olejniczak ma 32 lata, Wierzejski ma 30 lat... Młodzi, ale co z tego, skoro idioci? Wiek nie ma znaczenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Giertych - idiota
Lepper - patrz wyzej, przemnozyc razy 3 Kaczynski - poprostu apodyktyczny egoista, duren i kretyn Polacy - sami wybralizmy tych idiotow i dalismy im wladze, wiedz czemu teraz placzemy, co? Chociaz gdyby nie umowa Leppera z Kaczynskim ( a przez to dodatkowe glosy tych kretynow, rolnikow ) to moze dzis mielibysmy Dolnalda jako glowe panstwa. Pasuje tu pewna sentencja: "Vanitas vanitum et omnia vanitas"