|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Zaraz po zabiciu zjebaka zaliczyles deda od Liiss of the paladyn(jego brat i moj kolega na rl i w tibi), i jak zobacze cie na julerze to masz odemnie od razu deda. Lipne zdjecia
![]() -------- Wulkan of the druid -> Julera -> 19 lvl Wulkan paladyn -> Calmera -> 10 lvl
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
Napewno znasz gre o tytule "diablo 2" , czy tam jest coś takiego jak pk? NIE (sporadycznie komuś odwali, ale to naprawde żadko) Tam są tylko duele, oczywiście coponiektóry niemają zasad to jest to poprostu zwykła nawalanka, ale gracz wchodząc na taką gre wie co tam znajdzie itp. A jak sam wiesz w diablo , w diablo 2 , w dodatek do diablo 2 (lod) gra dużo ludziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i nieprędko przestaną grać w tą gre... Pozatym co do "atrakcyjności" owszem, grając na światach gdzie niema pk, tibia staje się inna (mimo to na securze i innych światach non pvp gra sporo ludu) , lecz takie bezsensowne zabijanie newbie ( NIE noobów tylko newbie! to jest różnica, ten co założył temat niech się nauczy najpierw podstawowych rzeczy o tibi a później dopiero niech psize na forum, te pare pierwszych ss to rzeczywiście nooby że sie zgodziły na party ale pozostałe już nie) jest bezsensu (ani to lootu niedostaniesz ani satysfakcji, no chyba że dla ciebie czymś trudnym jest zabic kogos na małym lv, dlatego bardzo dobrze że ludzie se pisza i mówią co myślą o zabijaniu newbie, może to oświeci tego pk (chociaż jest na to bardzo mały %, jak zawsze) I to tyle odemnie, moge jedynie mieć nadzieje że ktos cie zabije gdy będziesz robił nową postać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
|
![]() PK to CHAMY przybić ich do ściany!!!
Z przyjemnością bym cie zabił , ale mi sie nie chce konta zakładać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() re: Kagan
Zal mi ciebie ... -.- re: Sejana Zal mi ciebie tez ... -.- re: ci ktorzy mowia ze te screeny sa spoko i poczuli to co ten chlop ktory robil je chcial pokazac. Fajnie pkowal, moze nie mial humoru ja tez jak nie ma humoru to ide sobie nabic fraga... dzis straszylem jakies newbie...prawda jest taka newbie i n00by powinny miec inne swiaty bo to sie w pale nie miesci co oni robia jak widze newbie i bije sobie rata i mowi "mine plz" to mnie kruwiaca trzaska przed tym kompem...n00by to juz wole nie mowic ;p re: Zalozyciel tematu Zajebiste screeny GRATZ i GRATZ za adv w swordzie ;D
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
|
![]() Zwykły pk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Świetne screeny! Dużo akcji! Dużo mordu, advansów! Świetne Świetne! Chyba jedne z najciekawszych jakie widziałem na tym forum! Nic innego jak tylko pogratulować!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dziwne że nikt nie stawiał opru...
Gdybyśbył na isarce i mój qmpel by grał to byś nie żył on patroluje folde zaj**** każdego ze skullem... Nie popieram takiego Pkowania ile osób na tym ucierpiało nie pomyślałeś o tym?
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Poprotu pk spoko fotki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Powiem tak:
Gdybys gral na Premii to bym Cie sam osobiscie zrookowal za takie cos. Ja rozumiem ze mozna walczyc ze soba ale na rownych warunkach. Podskocz do kogos przygotowanego do walki a nie tylko low lvle zabijasz? Sprawia Ci to przyjemnosc? Jak tak to po prostu n/c . Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() jestes malym dzieciakiem ktury znalazl tibie w internecie i mysli ze jest silny , sprubuj sie z kims ruwnym sobie a nie gonisz male lvl .. co oni ci K**** zrobili ?!?!?!?!!?
Jestes Noobem lama i wogule idiota , sprubuj sie z kims ruwnym sobie a nie biegasz po foldzie bijac male lvl , to bardzo lamerskie zachowanie . ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Kur...porazka z takimi jak wy....Po h** zabijasz tych noobków?!Zrobili ci cos do h** je*****?! BEZ SENSU!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Ale ja się założę że on gra na pvp none jest złodziejem lurerem i najgorszą &^*^&*%* ale to tylko przypuszczenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Hmm...
Jeżeli Każdy normalny PK miał swój temat i każdy osiągał 4 strony....... to wogóle chyba bazy MySQL by zabrakło (a takie servisy mają ohoooooo) A tak do tematu: Ten koleś to normalny PK jak reszta... Czy nie zauważyliście 300 innych PK na julerze? Za bardzo się skupiliście na nim... BTW: mniej więcej co minutę 1-2 osoby umierają (licząc wszystkie światy), a tutaj pozabijał paru graczy i jakaś wielka afera: "ja cie za****dole!!!!" n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() boshe mam 2 zastrzezenia:
1. nie lubie takich jak ty jak inni (nie nmyslisz ze inni PK moga to samo zrobic z toba i tobie tez moze sie znudzic gra?? ![]() 2. jak juz to daj wszystkie zdjecia do jednego postu!!!!!!!!!!!!! bana od razu za nabijanie postow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Jakbys pekowaj jakis ludzi na hibernie to sie zglos do mnie 8)
Chetnie pomoge Megagestapowiec ![]() Nudzi mi sie wiec chce troszke popekowac ![]() Gram na Aldorze |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() SS niezłe, gratz advansu, ale
PO CO ZABIJAC NEWBIE Co oni ci zrobili? Ps. Kiedy bedziesz pkowal na Hibernie i gdzie, bo sie nie bede logowal.
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() omg wszyscy tacy praworządni a wlasnie przez nooby tibia wk***** a pk ich wybijaja troche smutne ze gram na non pvp co ide na cycki to jakis noob zabierze speary wejdzie na muj resp z lootuje expa i monstera a na pvp sie boja i nierobia tak bo odtego sa pk a zeby was nie pkowali to trzeba miec chatke z chytrym ogrodem trenic calymi nocami byc palem XD i szybko bic lvl i taki pk knight na 46 np zdziwi sie kal pal na 20lvl bo ciagnie go z bolta za 120+ bo bedzie miec skile bycze jak tez postaciom kumpla pkowalem lvl 15+ a sam mialem 20lvl
jak macie cos do pk to ich zabijcie proste a daje glowe ze wszyscy co mowia jaki twoj nick jak sie wabisz etc. jak by on was zabil by scie plakali do kumpli takie nooby samemu nic nie osiagaja tylko kradna itp dzisiaj muj rekord ukradlki mi 180 sperow+ jednego dnia OMG! |
![]() |