|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto według ciebie powinien dostać tytuł "Użytkownika roku 2005"? | |||
Matek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 21.74% |
Slay |
9 | 6.52% |
Taube |
38 | 27.54% |
Baron Kaldrick |
13 | 9.42% |
Walekifa |
7 | 5.07% |
Ville Vallo |
8 | 5.80% |
Hoomik |
24 | 17.39% |
Ghost nieudany |
9 | 6.52% |
Głosujących: 138. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
jak mnie 90% użyszkodników forum (aaaa... w notkach jakobym miała także przyznanie się do tego pewnego Matka ![]() powinnam się wkurzać, że wszyscy zwracają się do mnie per Taube a nie piszą już tego "d." (jak w podpisie XD)? @ogół literówki się zdarzają, jeśli się zdarzą w jakimś nicku to wypada je poprawić, ale nie robić wielkich krucjat i przez to tworzyć offtopową dyskusję, która by się tylko rozwinęła na kilka stron z woli wszystkich osób w nią wmieszanych, a raczej z braku woli skończenia owej.. i to jeszcze o literki XD a fe! wstyd! edit: @PiXik hehe ![]() widać jestem so evul, że mnie pamiętają d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 08-02-2006 o 12:53. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() @Ville Vallo(specjalnie skopiowalem twoj nick zebys sie nie plul, mozesz chociasz podziekowac -.-)
Nie bede sie uczyl waszych nickow na pamiec bo mi sie nie chce. A tak serio to mam je gleboko _>_. A co do IRC'a nigdy nie bylem i nie zamierzam. Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 08-02-2006 o 13:05. |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Matek
zdarzyło się, że przekręcali.. ale wiesz... nick Taube WCALE nie wskazuje na to, że ktoś jest facetem zwłaszcza, że nie jest to polskie słowo, lecz niemieckie.... i rodzaju żeńskiego, więc gdzie to jest mylące? dla mnie jest to oczywiste, a ci, którzy nie znają niemieckiego, to mogą się zawsze chwilę zastanowić, gdyż nick nie jest polskiego pochodzenia, a takie niekiedy mogą używać i faceci i kobity ![]() hmn.. a ja myślałam, że większe problemy są z odróżnieniem czy to w długich włosach, to chłopak czy baba ;P a jeszcze jeśli ma taką 'delikatną' facjatę to już w ogóle ![]() ekhem.. rozkręcamy offtopa.. lepiej skończmy to ![]() edit: 1 literka na klawiaturze przestawiona przypadkiem i z powodu szybkiego pisma, a przekonanie, że ktoś jest kimś kim nie jest to dwie różne rzeczy ![]() tak więc jeśli omyłka nieświadoma jest godna 'krucjat' a przekonania świadome są na porządku dziennym... to coś tu nie gra ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 08-02-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @Taube
Wlasne dlatego, ze twoj nick jest 'obcy' wspomnialem, ze jest mylacy. Zastanowienie tez nic nie da, bo ja np. znam troszeczke niemiecki a i tak nic mi t o nie mowi. Co nie zmienia faktu, ze zwracam sie do Ciebie per Taube a nie Tabue, Tabe czy Taboret. Po to masz nick, ktory na forum jest twoim imieniem, zeby mowili do Ciebie tak a nie inaczej. A mylenie Cie z facetem to inna historia. Blok psychiczny, ktory np w moim przypadku sprawia, ze z gory zakladam, ze na forum spotykam facetow;]
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
A tak na serio to HA! jestes idiota jak sadzisz ze bede ci dziekowal za to ze musiales nadlozyc 30 sek twojego (nie)inteligentnego posta. A zeby zapamietac kilku znakowy ciag wystarczy miec IQ lekko powyzej 20 (czyli wiecej niz doniczka). A co do IRCa to nawet nie wchodz bo od razu kick od kazdego z opow dostaniesz =p (a nawet jezeli nie to po 30 sek pewnie na niego zasluzysz) @Walekifa Czasami kazdy ma zly dzien, i jeszcze pytanie : Czy zawsze jest tutaj tak nudno.... szczerze - nie sadzilem ze wyjedziesz z takim pytaniem, skoro nie jestes nOObkiem,a starasz sie byc inteligentnym userkiem @down chyba nie umiesz czytac - JA NIE CHCE ZEBYS WCHODZIL NA IRCA. Rozumiesz czy mam ci to przeliterowac?
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 08-02-2006 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Wow, zbanujesz mnie i co Ci to da? huh? Moge nawet teraz wejsc jezeli Ci to sprawi przyjemnosc, ale po co?
Ale powiedz mi po co mam cos pamietac jak mnie to ***sko obchodzi? Ty i ten twoj zawyzony poziom, razem z tymi hoomikami etc wybacz ale nie pamietam wszystkich imion, ehh. |
![]() |
#68 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @down 14 ale wtedy to chyba się nie uda bo mam problemy prywatne wtedy więc może byc ,że dzień wcześniej lub później. Ustaliłem na 14 ale chyba będzie w środę 15 lutego.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 08-02-2006 o 15:29. |
||
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Glos na Ghosta. Poniewaz. |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Witam! Właśnie mija półmetek głosowania. Mineło pięć dni od umieszczenia sondy i pięć do zakończenia. Więc przedstawiam wyniki do chodziny 15.45. Przypominam ,że one mogą się jeszcze zmienić.
poz. / nazwa użytkownika / liczba punktów / udział głosów 1. / Taube / 35 / 26.32% 2. / Matek / 29 / 21.80% 3. / Hoomik / 24 / 18.05% 4. / Baron Kaldrick / 12 / 9.02% 5. / Slay / 9 / 6.77% 5. / Ghost nieudany / 9 / 6.77% 7. / Ville Vallo / 8 / 6.02% 8. / Walekifa / 7 / 5.25% @walekifa A żebyś ty był pierwszy na IRC i ktośby to napisał to co byś mógł. Napisać? Albo ,że zawsze tak jest, nie ma wszystkich, a ja wiem. Takie odpowiedzi są bardzo częste i można je przewidzieć. Nie chcę ,żebyś myślał ,że cię nie lubię czy cię wkurzam ale po co o tym mówić? Nie on pierwszy i nie ostatni tak powiedział. Zresztą to jest wyłącznie twoja sprawa jak sie zachowujesz, co piszesz i co robisz. @Pogromca PK Szanse na koalicję są ,ale czy napewno? A nad nagrodą sie zastanowię. Mam prośbę. Odezwi się do mnie na gg:5501303.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 08-02-2006 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Nie,ale skoro wszyscy uważają że jakiś user jest "mega intelgentny" a na IRC okazuje się że to zwykły sztywniak który szuka tylko osoby której można by do***ać to dziękuje bardzo. A jak miałem zapytać?? "Co tu taki smęt??"" czy może: "Czy waćpan zechce mi odpowiedzieć,że owa konwersacja jest nudnawa,ale zostanie poprawiona jutro,kiedy szanowni p. Użytkownicy będą mieli więcej do powiedzenia??
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() W tym kolejnym, fascynującym plebiscycie na najlepszejszego usera oddałem głos na d.Taube (nie wiem czy w dobrym miejscu kropka i odstęp), ponieważ tak wyszło mi z wyliczanki.
Slonik przewyzsza wszystkich uczestnikow inteligencją. Czy zwyciezca dostanie złotego Wiktora/Zenona/Waldemara? Czy są jakieś nagrody? Czy są szanse na koalicje PIS i PO? Jaki temat, taki post. Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 08-02-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
"Hura,wygrał mieczysław!" Naprawde warto się załapać.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#75 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() rotfl ;]]] to po kolei:
@Walekifa a wiesz, ze zlamales regulamin #tibia.pl, ktory mowi ze Cytuj:
@OnlyM ojeeeej, nawias kwadratowy zamiast okraglego!! Zomg, zomg, no plax, dont kial meh! O ile Walekifa na miano idioty zasluzyl u mnie dopiero niedawno, to ty debilem byles dla mnie od zawsze. Ale z drugiej strony - jako kumpla Fakolpeta/Yarpena za wiele od ciebie nie mozna wymagac... @Taube to ja sobie wstawie do podpisu "Jasnie Oswiecony Pan i Wladca" - i od tego momentu w kazdym poscie w ktorym bedziesz sie do mnie zwracac prosze o uzywanie wylacznie takiego okreslenia. Masz nick "Taube", ludzie beda zwracac sie do ciebie "Taube". Proste, logiczne, nieskomplikowane. Bylo myslec podczas rejestracji, a nie teraz sie zalisz... --- i teraz takie czepianie sie bez konkretnego celu, odreagowac dosyc stresujacy dzien musze Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jasnie Oswiecony Pan i Wladca |
||||
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do złamania regulaminu,to bym się pokłucił.To było zwykłe pytanie czy np.jutro na IRC będzie ciekawiej,czy zawsze jest tak mało ludzi... To za kogo uważasz mnie,lub Onlym(PL) jest twoim zdaniem,więc nie mów głosem całej tibi.pl Ponieważ pierwszy raz usłyszałem to od normalnej osoby.A jeśli naprawde jest tak jak powiadasz,to wystarczy 1 pw i znikam...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-02-2006 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ja tu dobrze widzę?
hoomik, powściągnij swą jakże rozwydrzoną buźkę ![]() 1. w regulaminie nie widzę zakazu pytania się odnośnie samej atmosfery w danym momencie 2. nie obrażaj innych użytkowników 3. nie podawaj sobie takiego podpisu, gdyż z jakiej strony na to nie patrzeć, nie zasługujesz na takie wyróżnienie ![]() 4. gdybyś nie zwrócił uwagi, to odsyłam jeszcze raz, przeczytaj kilkanaście razy moje posty tutaj, to może odwidzi ci się to, jakobym się żaliła ![]() 5. czepianie się bez celu i odreagowywanie było od początku a nie od środka postu 6. jeśli chodzi o odreagowywanie w ogóle, lepiej nie zaczynaj, gdyż nie jesteś jedynym, który miał kiepski dzień, w szczególności, że nie masz chyba jeszcze pojęcia czym, tak naprawdę jest sesja - a zapewniam cię, że w czasie jej trwania lepiej się nie narażać studentom ![]() 7. nie przeklinaj 8. jeśli o prezentowanie lepszego poziomu chodzi, to tutaj się nie popisałeś, więc radzę następnego posta napisać po kilku herbatkach z melisą, nim sobie krzywdę przez przypadek zrobisz, gdyż to co widzę nie świadczy za dobrze o tobie ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 08-02-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() @Hoo~
A czy to nie prawda ze ty i ta twoja reszta uwazacie sie za wladcow forum? Pff... sorry ale mnie twoje zachowanie nie imponuje. Wrecz przeciwnie, jest one zalosne. Stworzyliscie sobie wlasny "poziom" i nikt z userow oprocz was nie moze do niego dorownac, nie? Kazdy kto zaczyna na was narzeka to jest noob low lvl etc -.-. Nie bawi mnie to, a mody to popieraja. A do Fako~ to zamknij ten temat bo jego juz nie ma. |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Widać, że rozmowa zeszła na bardzo związany z tematem tor.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |