|
|
#61 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Przepraszam bardzo!! czy ty troszke nie przesadzasz? nad czym mam sie zastanowic? Do mnie masz jakies pretesje?? to to sie zastanów.... a tak wogle to pisac normalnie to znaczy?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
eh... Sam Niemam Pacc Ale Doskonele rozumiem CipSoft... Gre Zrobili po to by zarobić i jest to normalne.A za co chcecie kupic...za cukierki które wam mama kupila <JoKe>
Już mnie nudzi takie nazekanie... NIEPODOBA SIE to w The Sims Sobie pograjcie
|
|
|
#63 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
|
Cytuj:
Łącze conajmniej 5Gbi na każdym serwerze, do tego prąd, serwer olbrzymiej pojemności, nie może być mowy o zwisach. I ile tych serwerów jest. Do tego opłacenie pracowników, programistów, etc. Kasa za wynajem lokali gdzie stoją serwery. I co, za darmo ma być? |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Konin
Imię: -----
Profesja: Knight
Świat: Kyra
|
Krótko i bezsensu =P Pacc jest poto zeby cipki sobie zarobiły wkoncu poco stworzyli tą grę chyba muszą miec jakieś zyski nie ? mnie osobiscie przyznaje ze tez nie było stac na pacca bo na poczatku zbierałem na cos innego i puzniej tak wszyło ze rodzice mi nie dali i zbierałem ; ) a teraz mam i za pare dni kasiorka wplynie do Dr.Omandera :>
|
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
Cytuj:
Cytuj:
I na tym proponuje zakonczyc OT.
|
|
|
|
#67 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
Cytuj:
) zrobiłem 40lvl i nie miałem kasy żeby grać dalej... WoW przewyższa Tibię we wszystkich aspektach, jest to poprostu MMORPG doskonały, Tibia jest lepsza tylko dlatego, że można grać za friko. Gdybym miał kasę to nie grałbym w Tibię, tylko w WoW'a. Cytuj:
![]() Co do innych MMORPG, może Guild Wars? Grał ktoś, bo chcę sobie kupić i nie wiem czy się opłaca. ![]() -Diam~ |
||
|
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
ja dostalem Guild Wars na gwiazdke , ale gra nieszczególnie mi przypadła do gustu
ale zaletą jest to , że raz płacisz za gre i potem juz nic nie trzeba bulić ![]() |
|
|
|
#69 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Lunara
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
o jaK miŁoo=)) ktoŚ kto uwaZa taK jak jaa xPP |
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Cytuj:
|
||
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Pisz w końcu normalnie! EDIT: Cytuj:
) ale to już nie to samo. A w tibii masz pewność, że za tą prawie stówę bedziesz grał całe 3 miesiące.Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 16-02-2006 o 14:52. |
||
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
|
przepraszam bardzo! czy to naprawde az tak źle wyglada?? ja juz tak z przyzwyczajeniaa no
![]() |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
pajace gardza tymi ktorzy pacca nie maja?
ja przepraszam - dla mnie ludzie regularnie kupujacy pacc sa chorzy, i szczerze mi ich zal. Czy oni naprawde nie widza jak Cipsoft ich okrada? Za taka cene firma zwyczajnie robi glupkow z pacc-owiczow A tak to uradowani gracze oddaja gruba kase i maja "lepsze expowiska". Ogarnijcie sie! ![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
ja zakupiłem mojego pierwszego PACCA i jestem bardzo zadowolony
ale nie widze nic zlego w tym , ze ktos mialby jego nie kupowac... to jest kazdego osobisty wybor ![]() |
|
|
|
#77 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ps: Nie piszcie mi tylko że HL2 czy FEAR są 1000% lepsze od Tibii bo mają lepszą grafę. Ja takie argumenty po prostu obśmiewam, dla mnie w grze liczy się tylko frajda z grania. A i w Tibii, i w HL2 miałem ją mniej więcej taką samą, tyle że w HL2 trwało to "trochę" krócej ![]() ps 2: A pacca raczej nie kupię, ale nie dlatego, że drogi, tylko dlatego, że CIPsoft mnie po prostu olewa. Głównie chodzi mi o komunikat z mojego podpisu. Skoro CIPsoft nie chce, by gracze mający "osiedlowy" net grali w ich grę (w innym temacie podałem sposób w jaki mozna by temu zaradzić nie ryzykując dania hakerom nowego sposobu na hackowanie) to nie. Nie będę się dopraszał. (tj. grac bedę dalej, ale kasa na ich kont nie wpłynie) |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Użytkownik Forum
|
no własnie!! i tu macie racjee!! dlatego nie zamierzam kupowac PACCa=))
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ale to taka rada na przyszłość ) bo i w moim poscie (ja pacca nie będę kupować tylko z jednego powodu który wcale nie jest aż taki czesty wsród graczy - jeśli ty też tak masz to witaj w klubie ) i poscie Jaruczka nie było nic o niekupowaniu pacca ![]() |
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
) Dostosuje sie do twojch proźb ) |