![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Ludzie jak już piszecie bzdury to chociaż pomyślcie!!!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() mi kolo mówił ze jest bratem sunrise i idzie w jego slady a miał 1 lv i mówił ze ma dla mnie poison daggera za 100k
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Moja 2 najlepsza sytuacja to jak dzis stalem na dachu u obiego i krzyczalem ze jestesm bogiem i zeby mi oddawali poklon i przychodzili ludzie i sie pytali co maja robic zebym byl zadowolony
![]() ![]() ![]() ![]() Kazalem im przynosic mi zadkie zarcie z rooka no i przyniesli mi: -5 bananow -5 jablek -2 ciacha -marchewke -wisnie Kocham Nooby! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Oj Gobii, Gobii... to stąd te cookies
![]() Mi gostek wmawiał, że jestem GM'em. Ja się logłem na dp chara i byłem duchem. Widać, że jakiś newbie, bo chyba nie słyszał o tym króliku co zmieniał w vampki i takie inne żywe inaczej. Oczywiście po chwili więcej wiary takie texty. Inny mi wkręcał, że jak wbiję 20lvl dostane od Cip'ów SOF (szczegół, że miałem już 21 ![]() Jeszcze inny player ma red hp. Ja do niego: idź do Cipfrieda. A ten do mnie: Dobra ja znam te wasze sztuczki. W sumie było więcej śmieszniejszych sytuacji, ale skleroza nie boli ![]() edit: Gobii@ Skąd?? Z N00bolandii (czytaj BR?) ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 12-03-2006 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Skille: 18/22
|
![]() Milan ognia@
Co tu duzo mowic po prostu czasami chce mi sie tak smiac z tych ludzi ze nie moge. Skad oni sie biora?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: przed kompem
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() no wiec tak: bylem na huncie na szkielotorkach. no i wypadlo brass shield(smiec ale co tam).polazlem pod akademie do tych bramek co se czasem n00by wykladaja jakies smieci. a ja klade brass shielda i `sell` mowie. podchodzi jakis noobek.
noob-offer ja-pl? noob-tak ja-30gp ale trade daj noob- nie umiem trade ale jak dasz pierwszy na srodek to dam 100 gp ja-ok(co tam najwyzej mnie oszuka ![]() klade shielda na srodek a on zaraz 100 gp<lol> ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() ze mna koles sie zamienil: dal mi chain arma za doublet bo mowil ze arm to ciezar siec im ma mniej tym lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
|
![]() Moje zdarzenia to takie :
1.Zrobilem nowego chara wychodze ze świątyni ide na plac a tu ktoś rzuca podemnie copper shield ![]() 2.Dość czesto nooby biegaja po polach od 2 levela z red hp a ja im sprzedaje slime jako life fluid ![]() 3.Kiedyś jakis noob sprzedal mi katane za 30gp bo uwazal ze jestem sexy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Wiadomosc z przed chwili
![]() Buy Shorts Buy Short Speed Hey! Fast plz! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Imię: Armagedoniarz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 30/30
Poziom mag.: 1
|
![]() tia... ja raz spotkalem 5 kolesi ktorzy w trade room scigali sie po .... kamien.
jakis koles go dorwal, schowal i sie pyta"do czego to jest" a w chwile pozniej "sell stone 10 gp" normalnie mnie zgielo. w chwile pozniej wpada koles i pytanie "umiesz sie krencic i muwic lol jednoczesnie" w takich chwilach spadam z krzesla(doslownie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Wild warrior wydaje odglos GIMME YOUR MONEY i widze ze od wilda ucieka jakis 12 lvl i kiedy wild powiedzial te haslo to ten wyrzucil 1k i pobiegl dalej
![]() ![]() Albo jak gralem na swiecie non pvp to jak zabilem potworka jakiegos typa to on powedzieal ze jestem hunted forever ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
|
![]() do mnie koles PLZ KUPI MI PACC, dam ci studded armor, mace i leather legi plz <noob PLX>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() Tu wklejam orginalny tekst rozmowy jaką przeprowadziłem z gościem (rookgaard inferny).... jest też screen jak to wyglądało zrobiłem go po fakcie bo nie przypuszczałem że będą jaj
![]() ![]() Channel saved at Mon Apr 03 21:22:05 2006 20:57 Your last visit in Tibia: 03. Apr 2006 20:56:42 CEST. 21:14 Mordimer Almerald: hej 21:14 Dragna Ashlete: lol 21:14 Mordimer Almerald: chcecie byc satanistami? 21:15 Mordimer Almerald: who want to be satanist? Come... 21:15 Sinistrozzo: i want 21:15 Mordimer Almerald: stand here ( w kręgu krwi owcy ![]() 21:15 Hadamon: VAI CHUPA 1 ROLA 21:15 Sinistrozzo: SATAN MY MASTER 21:15 Sinistrozzo: \/flesh of god 21:15 Sinistrozzo: of christ 21:16 Sinistrozzo: SATAN MY BLOODY MASTER COME TO ME 21:16 Mordimer Almerald: ok turn around' 21:16 Mordimer Almerald: oh stan satan 21:16 Mordimer Almerald: here is your disciples 21:16 Mordimer Almerald: we want to be your kids 21:16 Mordimer Almerald: oh satannnnnnnnn 21:17 Mordimer Almerald: hey move 21:17 Sinistrozzo: SO..? 21:17 Mordimer Almerald: SATAN:now my sons you are my disciples pray to me 21:17 Sinistrozzo: OOHHH 21:17 Sinistrozzo: and now? 21:17 Mordimer Almerald: aaaaaaaaaaaaaa satan!!!!!!!!!!1 21:17 Mordimer Almerald: Oh my Father!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21:18 Mordimer Almerald: yes i feel power! 21:18 Sinistrozzo: PRAISED BE SATAN OUR MASTER 21:18 Hydraulig cioci Heni: KTO CHCE BYC W NASZYM KLUBIE POMAGAMY W SYTUACJACH 21:18 Mordimer Almerald: Yes my lord! 21:18 Mordimer Almerald: Yes! 21:18 Mordimer Almerald: He'll come 21:18 Mordimer Almerald: soon 21:18 Mordimer Almerald: i can feel it 21:18 Sinistrozzo: ahahaha thats cool man 21:19 Sinistrozzo: but i really need to go ,so later we can call satan 21:19 Mordimer Almerald: SATANIT's me 21:19 Mordimer Almerald: ok 21:19 Sinistrozzo: =O 21:19 Mordimer Almerald: cya 21:19 Sinistrozzo: SATAN MY LORD 21:19 Mordimer Almerald: ![]() 21:19 Sinistrozzo: forgive me for the good things i do 21:19 Mordimer Almerald: Satan!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21:19 Sinistrozzo: nooo 21:19 Sinistrozzo: noo plz 21:19 Sinistrozzo: nooooo 21:19 Mordimer Almerald: I Forgive you!!!!!!!!!1 21:19 Hydraulig cioci Heni: KTO CHCE BYC W NASZYM KLUBIE POMAGAMY W SYTUACJACH 21:19 Sinistrozzo: dont turn me to dust 21:19 Sinistrozzo: Pof 21:19 Sinistrozzo: ahhhh 21:19 Mordimer Almerald: YES MY SON! |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() to nooboskie ale co tam
![]() jeszcze rok temu, rook byl pelen noobów ![]() ja:chcesz pacca? on:a co to? ja ![]() on:aaa to to co na 5 lvl bede mógł iść przez ten most na demony ja:eee...tak on:to szybko plx plx ja:ale musisz dać hasło i numer hasła on:a po co ci? ja;zebym mógł aktywowac pacc on ![]() ja:wyloguj sie na godzine to paac szybciej dojdzie on ![]() ja teraz chcialem obejrzec jego chary alenie chcialo sie wlogowac a nie wiedzialem jeszcxe ze mozna zmieniac haslo :/ noob plax |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() to nooboskie ale co tam
![]() jeszcze rok temu, rook byl pelen noobów ![]() ja:chcesz pacca? on:a co to? ja ![]() on:aaa to to co na 5 lvl bede mógł iść przez ten most na demony ja:eee...tak on:to szybko plx plx ja:ale musisz dać hasło i numer hasła on:a po co ci? ja;zebym mógł aktywowac pacc on ![]() ja:wyloguj sie na godzine to paac szybciej dojdzie on ![]() ja teraz chcialem obejrzec jego chary alenie chcialo sie wlogowac a nie wiedzialem jeszcxe ze mozna zmieniac haslo :/ noob plax |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Z mojego pokoju
Stan: Na emeryturze
Imię: Xan druid from refugia
Profesja: Druid
Gildia: śmuta a nie gildia :P
Świat: Refugia
Skille: 18/21
Poziom mag.: 13
|
![]() u mnie na rooku była ostatnio zabawa w kupowanie itemków, tzn. że wszyzcy wrzeszczeli, że kupią MPA, MLS, itp.itd.
a inna sytuacja była jak widziałem jak jeden gościu idzie na main. spisałem całą rozmowę z oracle. Krolewski Pall: hi The Oracle: Krolewski Pall, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY? Krolewski Pall: yes The Oracle: IN WHICH TOWN DO YOU WANT TO LIVE: CARLIN, THAIS, OR VENORE? Krolewski Pall: thais The Oracle: IN THAIS! AND WHAT PROFESSION HAVE YOU CHOSEN: KNIGHT, PALADIN, SORCERER, OR DRUID? Krolewski Pall: sorcerer The Oracle: A SORCERER! ARE YOU SURE? THIS DECISION IS IRREVERSIBLE! Krolewski Pall: yes
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Cytuj:
btw. moj ziom mial juz bordowe hp ktos podbiegl dal mu poison ten sie zatrul i umarl ![]() ![]() a teraz jak juz jestesmy starymi wyjadaczami (chyba z 6 charow ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kobielak - 05-04-2006 o 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() @up
Raczej to nie bylo smieszne ale chodzi o ze w nicku ma PALL a zostal SORCEM...