|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#62 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() to twoja kara za lurowanie.
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() 1. Co do GSow: GSowi da sie uciec juz na 17 lvl (zabic tez) Polecam zabijac GS od 20 lvl--> skile 60
2. SAMI JESTECIE n00bami!! Ithelios WYMIATA!! Sam UWIELBIAM PKowac! Stworzylem raz nawet specjalnie do tego postac, nabilem lvl i PKowalem. Zazwyczaj do PKowania wykorzystuje sie stare postacie! 2. PO CO MA ZAKŁADAĆ STAFF DO PKOWANIA!! OMG~! 3. Czy na tym forum zostały tylko same n00by?! 4. Szlag trafia jak sa takie ZAJEBISTE ss albo filmy z PKowaniem albo lurowaniem, a tu kilka postow niezej napisze jakis n00bek ze to jest zjebane po tam koles zabija innych ! OMG! 5. Wit ---> n00b na maXa -- jak sie z tym niezgadzasz zapraszam do uzasadnienia tego w poscie ponizej. 6. Nie dziwie sie ludziom ktorzy opuścili to forum! |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() wez zrob cos z tymi screenami bo nie da sie ich ogladac
![]()
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Zaimponowałeś mi =)
Już miałem wiele przejść z lurami pod Venore, ale zawsze miło to wspominam, bo jest to coś urozmaicającego grę. Bez takich akcji tibia byłaby kolejnym mmorpgiem, w ktory warto zagrać... |
![]() |