Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-03-2006, 20:30   #61
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

Ja tam zaczalem grac w Icewind dale. Historie doliny lodowego wichru dzialy sie przed narodzeniwem sarevoka ciebie goriona elministera itp. To bylo dawno temu. Lepiej mi sie gra cala druzyna zrobiona samemu niz dodawaniem jakichs dupkow z oberży Fajne rysuneczki sa w bg i id A przede wszystkim sciezka dzwikowa...
I tu mam pytanie! Czy mozna skads wziąc scieżke z icewind dale 1? Chodzi o ta co slychac w tle zaraz po wejsciu do gry. (pampadabada... blablabla ) Chcialbym se to na plytke nagrac i w wiezy puszczac albo do sesyjki Wiec czy jest taka mozliwosc? help! Aha i w googlach cos nie znaazlem ide szukac dalej ○.○
Cor Tibiarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-03-2006, 21:46   #62
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Nie jestem pewien, ale na baldurs1.prv.pl chyba byl soundtrack z bg i id.
Co do id - ma bardzo fajny klimacik(ach ten sniezek), tylko szkoda, ze to zwykle hack&slash... Coz, to przynajmniej h&s z klasa, wole takie niz Diablo
Najbardziej podobal mi sie motyw, gdy raz zaatakowaly mnie ogniste olbrzymy i zgineli mi wszyscy poza magiem - ach, jak sobie wyobrazalem z jego perspektywy, jak rzuca ostatnie magiczne pociski na te olbrzymy, nie zwazajac na smierc jego przyjaciol W koncu zginal bohatersko i nastapil load, ale klimat byl po prostu megaultrawypaskewl Nawiasem - w pojedynke pokonal jeszcze chyba z 4 olbrzymy, nawalajac tylko z procy, Kwasowymi Melfami i magicznymi pociskami ;D Ownage!
stary 12-03-2006, 21:56   #63
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

@up
dzieki za linka

niestety jak sciagnalem to otwiera sie internet i mowi ze nie mam dostepu Chyba nie bedzie muzycki :/
Cor Tibiarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 07:42   #64
Polny Lowca
Użytkownik Forum

Polny Lowca's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004

Domyślny

A ja zacząłem odnowa bo olałem dodatkowe misje i wyruszyłem dokopać Irence;p Tera zacząłem czarodziejem. ;p
Polny Lowca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania