|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Ja tam zaczalem grac w Icewind dale. Historie doliny lodowego wichru dzialy sie przed narodzeniwem sarevoka ciebie goriona elministera itp. To bylo dawno temu. Lepiej mi sie gra cala druzyna zrobiona samemu niz dodawaniem jakichs dupkow z oberży
![]() ![]() I tu mam pytanie! Czy mozna skads wziąc scieżke z icewind dale 1? Chodzi o ta co slychac w tle zaraz po wejsciu do gry. (pampadabada... blablabla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Nie jestem pewien, ale na baldurs1.prv.pl chyba byl soundtrack z bg i id.
Co do id - ma bardzo fajny klimacik(ach ten sniezek), tylko szkoda, ze to zwykle hack&slash... Coz, to przynajmniej h&s z klasa, wole takie niz Diablo ![]() Najbardziej podobal mi sie motyw, gdy raz zaatakowaly mnie ogniste olbrzymy i zgineli mi wszyscy poza magiem - ach, jak sobie wyobrazalem z jego perspektywy, jak rzuca ostatnie magiczne pociski na te olbrzymy, nie zwazajac na smierc jego przyjaciol ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() @up
dzieki za linka ![]() niestety jak sciagnalem to otwiera sie internet i mowi ze nie mam dostepu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() A ja zacząłem odnowa bo olałem dodatkowe misje i wyruszyłem dokopać Irence;p Tera zacząłem czarodziejem. ;p
|
![]() |
![]() |