|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Ehh nom rzeczywiscie padlem. Chlopaki mass loga zrobili a ja expilem ;p
NIestety wylapalem combo z 4 sd i przytulilem ziemie ![]() A co do fragow to rzeczywsicie nie wiadomo co i jak ;]
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wy macie 20+ ale skile słabsze niż ja mam teraz. O jak wy chcecie wygrac? Lvl to nie wszystko i nawet dobrze ich knight/pall odwas nie hituje. I też pomyslcie zrobcie FE pare sorcow i jak dojdie do glownej zadymki FE wyslij pare osob 30- popadają odnich a potem wszyscy wkroczycie czyż nie lepiej? |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sęk w tym że Krew nie chce dopuscic do open battle tylko w nocy sie logują i biją po 1 osobie, ale tak to daleko nie zajadą =)
W koncu powstał temat z fragami zalozony prez Aerthis: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1135362 Wynika z niego że jest 6-11 dla Krew ale dla mnie nie jest to wyznacznikiem bo tam popadali lowlvle, tak naprawde to Domnesticus wygrywa i expi a Ci są offline lub w pz. Jak dla mnie to oni już przegrali i będa tylko was w nocy pkowac, chyba, że dacie się im wypłacić. EDIT: Powstała lista paymentów dla Krew: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1135948 Wygląda na to, że to koniec wojny. Ostatnio edytowany przez kruliczek - 24-02-2006 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja jestem pod wrazeniem gildi Divonnium w pierwszej piatce lvli az 4 jest z tej gildi i ostro expia dalej,pozatym sporo tam innych hlvl (oczywiscie jak na serwer).A co do wojny to ktos pisal ze Krew jak wygra z Domn~ to beda chcieli wojne z Div~ tylko z czym do ludu
![]() ![]() p.s krew sie rozpadlo Ostatnio edytowany przez malyjanek - 24-02-2006 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zbanowany
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Elderosso
Świat: Selena
|
![]() Jaki masz nick na Xenerze napisz "Abilin" or "Xaya Azuer" abilin to arn ;]
Juz nie isara tym najtem 20+ co pekowales prawie reda wbiles? xD
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: W Thais
Imię: Masterionixi
Profesja: Sorcerer
Świat: xerena
![]() |
![]() No kude po co bijecie sie ze swedami jak mozemy zqwrzec z nimi uklad i powybijac br... co nie??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
K**** jakich br tu jest polak albo szwed nie widzialem br jeszcze xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe Br to tu nie ma panowie ;p Szwedzi sa ale tylko ci co zostali wyrzceni z innych servow ;p
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() ledwo wszedlem na Xerene (mam 12 lvl) i juz mi sie odechcialo grac....powod? wszystkie (doslownie) WSZYSTKIE expowiska sa zajete,idziesz gdzies i od razu slyszysz "leave" , "i hunt here" "hi mi is nub plx live or hanted" -.- , nie masz szans poexpic bo wszystkie cavy sa oblegane 24h na dobe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phi, też mi wojna. Jedna walka, AR dostało w p!z|)y i zaczęli sypać kasą za wolność...żałosne
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
|
![]() No wiec tak dla sprostowania....
Nie ma czegos takiego ze jak ci czy inni beda przy wladzy to bedzie gorzej(chodzi mi to o narodowosc) ludzie sie licza nie gdzie ktos mieszka... co do gildi div~ to nie sklada sie tylko z polakow przyjmowani sa tylko ludzie ktorzy nie robia zbytniego PA i maja dobre lvl... gildia ta powstala z mysla o graniu bez powiedzenia przez innych Hunted bez powodu czy tez Stop lvl bo nie chca zebys byl lepszy niz oni... Sam sie spotkalem z takowymi sytuacjami gdzie nie wolno ci bylo grac za duzo expic itp. co do PA to bylo jest i bedzie ale nazywanie kogos PA z tego powodu ze bedac gdzies na huncie przychodzi ci duzo nizszy lvl i pisze ze nie wyjdzie stad bo to jest publiczne miejsce to co mam zrobic???? zostawiajac lot na ziemi a potem sie okazuje ze jakis koles go zabral i run do miasta... Gildia nasza chce tylko bic lvl i przyjmuje duzo ludzi by zadna inne nie zaczela wojny a co do szwedzkich hlvl to maja oni dziwne zasady...ale nie wtracamy sie do ich spraw dopuki te nie stana sie takze naszymi sprawami....ci co chca walczyc to niech sobie ida na otwarte PvP a wtedy zobacza co to znaczy ciagla walka z ludzmi...chcialbym takze powiedziec ze jest wielu ludzi ktorzy przylaczaja sie do najleprzych gildi i zaczynaja "kozaczyc" wiec powiedzmy sobie wprost wojny sa niszczace i dlatego staramy sie ich unikac...ale nie zawsze sie da... poznalem juz tylu ludzi ze nie pamietam nawet polowy... tylu juz chce miec plecy w jednym z hlvl nawet na huncie nie mam czasu normalnie poexpic bo zaraz mam taki spam ze nie widze jakie hity dostaje...zdarzaly sie juz krzywe akcje z ludzmi z gildi ale my sie staramy je rozwiazywac..tak ostatnio ludzie z naszej gildi zaczeli bic innego a jak jeden z rodziny tam byl i pisal stpo to jedni przestali a ci z gildi nie czego wynikiem bylo usuniecie ich... A tak na marginesie... Shaman pewnie mam jakies bledy w tym poscie ale skad wiesz ze szwedzi nie kalecza swojego jezyka???znasz Szwedzki na tyle dobrze??? a moze sam jestes szwedem ze mozesz sie w ten sposob wypowiadac na ten temat??? z czasem jeszcze to zajze bo nie mam za duzo czasu bo mnie z lvl dogonili ![]() cYa 4aLL |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zbanowany