|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ...
Świat: Aldora
Poziom: 66
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Sorka ale niewiem czy robic dalsze części, więc piszcie czy mam zrobić.
![]() @edit: Przepraszam admina za double posta, ale zapomniałem, że można edytować.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67220 <---Tworzenie świata przez Vermilliona by me and Diabelską Czache wejdź i zobacz ![]() Ostatnio edytowany przez Barraktu - 06-03-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne, rób dalej. Na około 50 komentów 7-u osobom się nie podoba! Kontynuuj bo świetnie ci to wychodzi!
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Gildia: ...
Poziom: 66
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @FanGrek
Thx za słowa otuchy, moge powiedzieć jędną żecz która bedzie w następnej części, Ice Devil. ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Gildia: - - - - - - - -
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Sorka, ale nie będzie przez jakiś czas fake bo mam bana na Barraktu :/:/:/:/:/:/:/
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |