|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() fajen fajne ale te palonce sie drzewka czy cos (na ostatniej scenie) wydajo sie na mnie patrzeć
![]() trohe mnie to irytuje ![]() ogulnie niezłe ale zażadko dodajesz nowe !!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() wieczorem inaczej to wygladalo ...
albo inaczej rozumialem... Te naftowe cos to podpalone drzewa...heh.... nie wiem skad one po wybuchu bomby a. ;/ i wogole.. te pozostale "sraki" (bo to tak przypomina) to nie wiem co to moze byc.. jakas lawa czy cos. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @Down CO?! TY?! LOL?! Nieodzywaj sie bo cie dam dzikom do zjedzenia ;P Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 17-03-2006 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() mogliście trohe je rozmazać
muwiłem daj mi poprawie niedociągnięcia i bedzie ok xD ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A co do fake'a to ten ostatni odcinek jest dosyć fajny tylko na ostatnim obrazku te cosie głupio wyglądają. Ocena: Wykonanie: 7/10 Fabuła: 8/10 Ogólnie: 7,5/10 |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() co do dyslekcji
ja wiem co to bo sam jestem chory ![]() PRZEMEK KIEDY BEDZIE NOWY FAKE??
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Drakon First
Tu się nie ma z czego śmiać, tu jest nad czym zapłakać... @Topic Tak jak już niejedna osoba musze powiedzieć Ci że te bazgroły na ostatnim obrazku nie są zbyt piękne. Ogólnie dobry fake. Dam wam 8,59/10 (takie to dziwne bo to jest warte więcej niż 8,5, ale nie 8,6). |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @LoLny
Tak z dyslekcji niema się co śmiać, ponieważ mój qmpel jest chory i nie jest mu z tym dobrze. A tak do fake to w next part nie będzie tak nasrane. (a to lawo podobne to lawa, tylko niewiedziałem jak ją zrobić ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szybko nie juz
czesc.5 Jochny udaje trupa ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------- C.D.N Komentujcie! Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 25-03-2006 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Robi się ciekawie.
Grafika: 8/10 (Chyba że Jochny ma być zielony, to 8,5). Ortografia: 7/10 Jakby brakowało kogoś na etat Maga Ciemności, Mistrza Ciemności lub kogokolwiek podobnego, mogę wystąpić ;P. Po jakiejkolwiek stronie. Fake mi się podoba i dlatego się zgłaszam.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() yeah super
tylko pustynia zapusta xD efekty oczywiście barraktu xD 9/10 ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 18-03-2006 o 16:32. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
A masz cos do Barraktu ![]() @Down w jakim sensie go wykorzystuje ![]() Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 18-03-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() mugł byś sie sam nauczyć efektów a nie go wykorzystujesz
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Efektami oczywicho ja się z własnej nie wymuszonej woli zajmuje. Mam nadzieje,że nie macie zastrzeżeń co do moich (niektórych) efektów.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Strasznie debilna fabuła ;d
Najpierw bomba atomowa, potem gościu który nie dość że przeżył wybuch to jeszcze nie doznał poważniejszych obrażeń i sobie bezstresowo łazi po świecie, jeszcze później gościu tworzący zombie a na końcu jakieś tajemnicze-mega-uber-umiejętności głownego bohatera (wizje czy cuś) i na dodatek podziemne ruiny. Dość niestrawna mieszanka. ![]() Wykonanie poprawne... ale ta lawa i te ogniste coś w ostatnim odcinku.. e co to w ogole jest? o.0
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() @Alchander, Przemcio: eee, ja tez moglbym wam zrobic pare efektów (błyskawice, ogien itp) bo mam PSP na dłuższy czas
![]() fake spox ale te gluty na koncu dobijaja
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() musze wam powiedziec ze Alchander (barraktu
![]() Próbka moich możliwosci: ![]() czekam tylko na pozwolenie przemcia... ale dotychczas bardzo dobrze robiliście, jestem pod wrażeniem!
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Fajnie ci wyszlo ![]() mozesz do nas dolaczyc ^^ Witaj ![]() P.S Dzisiaj jeszcze bedzie 6 czesc :>! Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 22-03-2006 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to suuuper
wiec zencio wyslij mi na gg reszte obrazków (fake'ów) albo na PW jak beda za duże to odrazu napisz co mam w nich zmienic gg:8062623