|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
z tego co pamietam zawsze myslales z braciszkiem ze all mozesz ;] a teraz co? a no gowienko.... ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Raksiu~~ pozdrów Stringi ;] Ostatnio edytowany przez Ozun - 12-04-2006 o 04:36. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() POlacy Wojny nie przegraja .. tylko Liama trzeba ubic; ]]
Hail Butibof HAil Fast'molt Hail tricki the magican; *** ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie co wy chcecie od ninjów? Kiedys moze byli zbyt nie lubiani ale co z tego?
Sa jacy sa a teraz próbuja uratowac swoja reputacje walczac z rom ![]() ![]() Ja teraz nie gram na aurea i wogule bo Pewien koles mi chara zhakowal ![]()
![]() |
#66 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wypierdoli wszytkich ;] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Sorry za tego podwujnego posta kliklem nie to co trzeba :d gdyby jakis modek mogl to sklejic w jedna calos byl bym bardzo wdzieczny Ostatnio edytowany przez Ozun - 12-04-2006 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]() polak za polakiem musi byc tego patriotyzm wymaga
ale dla mnie liam to fenomen jak widziałem filmiki z jego udziałem to ....... gdyby był polakiem to byłby moim idolem xD
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
~Yours Jojo ...
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wszyscy wiedza ze byleś najwiekszym PA na aurea a to dlaczego bo miales za kumpla liama , gdy ci cos nie wyszlo odrazu msg do Liama i juz all ok , gdy zatakowales kogo nie trzeba i Liam cie opierd..lił to odrazu lizaleś jego swedzki tylek ;] wiedz nie pier..ol mi ze tylko byles w jego gildi dobrze widzales jakie sa tego plusy dlatego trzymales z nim i lizales mu dupsko jak było trzeba.... a mogles walczyc razem z innymi polakami <czytać n00bami> ktorzy tak czy tak zawsze dostawali w dupe ;] bylem w rom wiec wiem :d hahaha.... szpiedzy rox ;] Teraz to i moze walczysz przeciwko "bo juz tu nie grasz" ale i tak uwarzam cie za lamera i kolesa bez honoru zawsze klamałeś oszukiwałeś i nadal tak robisz i sie nie zmienisz chyba... Kończąc... Czemu nie wpadłeś do Poznania i nie skułeś mi mordy jak to obiecywałes z paroma kumplami i kolerzanką... zal.pl Kiedys ktos stwierdzil "raks to 13 letni chlopiec ze wsi z porażeniem mózgowym" cos w tym jest.... ![]() ps. PA to umiesz robic ale PG masz do pipy ;] z mojej strony wszytko The End ciag dalszy nie nastąpi... Ostatnio edytowany przez Ozun - 13-04-2006 o 03:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.
~Yours Jojo
Jojo Ninja Aurea Knight Member of Ninja Family... Ostatnio edytowany przez Jojo Ninja - 13-04-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I naucz sie pisać next time, ale pisz i czytaj ze zrozumieniem patafianie. Btw. Wypierdkiem mamuta, to Ty jesteś, a Raks sie nie odzywa bo uważa to za total debilizm z twojej strony, ale ja sie nie powstrzymałem, niestety. żal.pl ~Yours Jojo
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zastanawia mnie czemu tak najezdzacie na Raksa moze chlopak chcial sie zmienic i dlatego walczyl a huntowal was bo potrzebowal na uhy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() jesteście siebie warci
pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() ja tam nie wiem co jest na waszym świecie, ale czemu np. nie walczy Wojowniq? 130ek z dobrym pvp ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: +60
Skille: 8X/8X
![]() |
![]() Swe to wielkie Pa i to nie ulega wątpliwości. FAG musi wygrać tą wojnę bo w przeciwnym razie dla mnie jak i wielu polaków nie widze dalszej gry na tym serwerze...
Ps. Chyba, ze naucze sie szwedzkiego i bede im placic tygodniowo 50K abonamentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Soze~ jest na forum pod swoim nickiem wiec ..