|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() noobki z nich i tyle wracam taszcze loota podchodzi typ bierze loota ja nci nie moge zrobic nie chce podawac name'ow bo szkoda loot na jakies 4k;/.Za drugim razem zabijam draga podbiega tyz z Cas~ oczywiscie loot zgarnol zastalem pusty worek.Wybijcie ich do h..a
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Ja tez wole zeby Domnesticus wygralo poniewaz raz sobie bylem na dragach zabijam sobie drag ma 3/4 zycia jeszcze a tu podbiega 39 pall z Castigators i zaczyna atakowac draga i zebral polowe doswiadczenia :/ POWYBIJAJCIE ICH WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() Jasne dziaj caly dzien w pz siedzielismy dopiero wieczorem mass log trapa zrobilismy
![]() 23:39 You see a dead human (Vol:10).You recognize Szafa Squad. He was killed by Perico Feritas. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Lex Grym. He was killed by Demon De'Tera. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ablaze Sorcerer. He was killed by Thyr Doom. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Fabien. He was killed by Iyphon. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Claudian. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Demus Nautilus. He was killed by Articold. 23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize War'ing. He was killed by Iyphon. Xanthippe Inflamatio Apr 04 2006, 23:14:16 CET Killed at Level 64 by Iyphon and by Mady Praefectus Tylko w tym trapie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Castigators objeli prowadzenie we fragach stan na teraz to bodajze 26:25 dla Castigators,pojedynczy gracze opuszczaja Domnesticus(szafa squad free to hunt,Mordi'mer il przechodzi do Castigators ;o ) ,Najlepszy gracz na servie wg lvlu (beriah alatin) nie przejmuje sie wojna i expi w najlepsze dzis zrobil 73 lvl,poza tym z tego co widze to reszta castigators tez expi (Erisus odrobila lvl ma 53).......czyzyb powolny koniec Domnesticus?
Ostatnio edytowany przez malyjanek - 05-04-2006 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Up:
Beriah Alatin expi i bardzo dobrze robi, bedzie expil i wyscignie reszte na tyle, ze nikt go niedogoni ![]() Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 05-04-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() błeee, no cóż w plecy fragi 27-25 ;p wczoraj wtopa, ale jeszcze nie ma co sie poddawac...
trzeba mieć jakiś honor, nie mam pytań co do Mordi'mer Il a Beriah Alatin to bana wyłapie ze ten swój ubershare, chyba ze maja jedno IP to mu mogą GM skoczyć ;p Castigators nie expia tak jak mowisz, ewentualnie Ci co na pohu, ktorzy moga zwiac do temple (Beriah~, Degarn, knajty na cycach) Najwięcej na tej wojnie traca mniejsze lvle ktore nie expia a potem nic z tego nie dostaną... No a najlepiej maja neutralni, patrzylem na erigu to ładnie tam jadą ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@kruliczek I bardzo dobrze ze neutrali tak pguja ... przynajmniej sie lvle na serwie bardziej wyrownaja...jesli domn wygra nie bedzie mogl tak kozaczyc jak przedtem... a jak my ...to nie sadze zebysmy(botox & casti) mogli Krew(ekipa beriaha)...dlugo kontrolowac...jacy sa wszyscy wiemy... plus Mediota ciagle gra na serwie ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
To nie my sie wozilismy tylko erisus wszczynal problemy. Teraz walczycie przeciwko nam, ale zobaczycie co Krew z wami zrobi jak juz sie z nami uporaja(o ile uporaja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Wszystko biegnie do tego co powiedzialem wczesniej. Jeszcze sie ta wojna nieskonczyla, a juz kolejna sie zapowiada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() wina zawsze lezy po srodku.....zarowno w Castigators jak i Domnesticus znajdziemy kilku PA takze nie ma sie co spierac kto zaczal wojne(imho Iyphon ja zaczal).Fakty na dzien dzisiejszy sa takie ze Domnesticus zaczyna sie sypac,dzis z Domnesticus do Castigators przeszedl Bante Emberius a i kilku ludzi opuscilo Domn~ i sa wolni do expienia (np jeden z najwyzszych lvli na servie shin puna).
Ostatnio edytowany przez malyjanek - 06-04-2006 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Server bynajmniej dziwny ale przyznam ze bardzo przezywalem wojny gdy jesxze w nich uczestniczylem
PEwnie niewiele ludzi pamieta mnie. Ale prawda jest taka ze gdyby nie my to Dom~ by urzadziloby sobie swoj server i robilo co chcialo. Oczywiscie mowa o Apocalyps Riders,pierwszej gildi ktora zebrala polskich smialkow i postanowila powalczyc. Ja nazywalem sie Zylak Terius i mozecie na filmie mnei zobaczyc.(Retired jako 10 osoba na servie,teraz juz nie mam tam po co wracac) Film przepiekny i bezstronny co jest jego najwieksza zaleta. Swietne zatrzymanie filmu na smierci Phy (miedzy innymi przez mojego bylego znakomitego przyjaciela Overcoma,ktorego dobzre pamietam do dzis),smierci osoby ktora bez wiatpienia jest najwieksza postacia tego servera od samego poczatku,mozna go lubic mzona miec go zza zwyklego umeijetnie grajacego sharowca(ja wlasnie mam o nim takei zdanie) ale jest to postac ktora zmeinila wiele z zyciu tego servera.I tu nagle Phy obstawiony jak nikt inny ginie w desperackiej ucieczce,goniony przez 2 Polakow,na ktorych polowalo wtedy kilkadziesiat ludzi. 1 zal mam po obejrzeniu filmu,szkoda ze na wojne miedzy AR a Dom poswiecono tak malo filmu jedna akcja jak ginie San(tu pzodrawiam Sana z ktorym gawedze do dzi,a w przyszlosci bedziemy wspolnie grac),a mi sie udaje uciec. Pozatym akcentem(byl to pierwszy frag tej bitwy) nic z tego wara wiecej nie ma a szkoda bo wiele ludzi nawet obecnych h lvli na xerenie nie zdaje sobei sparwy ze taka wojna miala miejsce. Dla ludzi z pierwszej polskiej gildi AP daje swoje gg-9074428 jakbyktos chcial pogadac to zapraszam bo jakos dlugo bylo o mnei cicho Pozdrawiam wszystkich graczy z Xereney i zycze im zeby ten server byl miejscem mile spedzonych godzin przy tej grze |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż, wojne przegrywamy, duzo osob odeszło, pare osób ma malo czasu lub wyjechalo. Szanse sa coraz mniejsze, chociaz moim zdaniem mimo takiej przewagi liczebnej przeciwnika, zarowno lvlowej jak i liczebnej dobrze dawalismy sobie rade. Jesli dalej sie tak potoczy, to bede musial pozegnac sie z serwerem, trudno. Myslalem ze nabije wkoncu ten 100 ale widze, ze nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie widze sensu w wyplaceniu sie, nawet gdybym to zrobil to krew by mnie nie puscilo wolno. Zreszta wole nie grac bez Domnesticus, za duzo osob, ktorzy byli naprawde fajnymi ludzmi. |
![]() |
![]() |