Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-04-2006, 13:22   #61
Bacik_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
Bacik_ ma numer GG 5868469
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Zycze powodzenia Bacik mam nadzieje ze nakopiesz do dupy dla kilku osob.

Pozdro
eee ja juz sie nawalczyłem w du** to mam juz ;p tera chce spokojnie pograc

Jak to policeman przeszukuje mnie?
Przecież mam prawo nosić to, co chcę
To, co moje jest moje, co jara mnie
W razie co nie wiem przecież jak i gdzie.
Bacik_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2006, 21:15   #62
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Faint
Świat: Xerena
Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bacik_
eee ja juz sie nawalczyłem w du** to mam juz ;p tera chce spokojnie pograc
Po co ma sie bic skoro przy jego pg zanim skonczy sie wojna bedzie mogl byc 1 na serwie poniewaz Domn nie expi a my bardzo powoli ( ale zawsze) :d
Reod jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2006, 23:02   #63
doyan
Guest

Domyślny Nienawidze Castigators!!

noobki z nich i tyle wracam taszcze loota podchodzi typ bierze loota ja nci nie moge zrobic nie chce podawac name'ow bo szkoda loot na jakies 4k;/.Za drugim razem zabijam draga podbiega tyz z Cas~ oczywiscie loot zgarnol zastalem pusty worek.Wybijcie ich do h..a
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2006, 23:52   #64
SicMaggot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Domyślny Precz z Castigators'ami :P

Ja tez wole zeby Domnesticus wygralo poniewaz raz sobie bylem na dragach zabijam sobie drag ma 3/4 zycia jeszcze a tu podbiega 39 pall z Castigators i zaczyna atakowac draga i zebral polowe doswiadczenia :/ POWYBIJAJCIE ICH WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SicMaggot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 02:13   #65
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Jasne dziaj caly dzien w pz siedzielismy dopiero wieczorem mass log trapa zrobilismy

23:39 You see a dead human (Vol:10).You recognize Szafa Squad. He was killed by Perico Feritas.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Lex Grym. He was killed by Demon De'Tera.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ablaze Sorcerer. He was killed by Thyr Doom.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Fabien. He was killed by Iyphon.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Claudian.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Demus Nautilus. He was killed by Articold.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize War'ing. He was killed by Iyphon.

Xanthippe Inflamatio
Apr 04 2006, 23:14:16 CET Killed at Level 64 by Iyphon
and by Mady Praefectus

Tylko w tym trapie...
stary 05-04-2006, 15:19   #66
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

Castigators objeli prowadzenie we fragach stan na teraz to bodajze 26:25 dla Castigators,pojedynczy gracze opuszczaja Domnesticus(szafa squad free to hunt,Mordi'mer il przechodzi do Castigators ;o ) ,Najlepszy gracz na servie wg lvlu (beriah alatin) nie przejmuje sie wojna i expi w najlepsze dzis zrobil 73 lvl,poza tym z tego co widze to reszta castigators tez expi (Erisus odrobila lvl ma 53).......czyzyb powolny koniec Domnesticus?

Ostatnio edytowany przez malyjanek - 05-04-2006 o 15:26.
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 15:33   #67
Tigo'Avalord
Użytkownik Forum

Tigo'Avalord's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

Up:
Beriah Alatin expi i bardzo dobrze robi, bedzie expil i wyscignie reszte na tyle, ze nikt go niedogoni . A po drugie co mu da ze powalczy na wojnie z ktorej i tak nic niewyniknie? Znajac Xerena zanim skonczy sie ta wojna nastepna sie zacznie.

Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 05-04-2006 o 15:36.
Tigo'Avalord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 16:20   #68
kruliczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Imię: Korun Dore
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

błeee, no cóż w plecy fragi 27-25 ;p wczoraj wtopa, ale jeszcze nie ma co sie poddawac...
trzeba mieć jakiś honor, nie mam pytań co do Mordi'mer Il

a Beriah Alatin to bana wyłapie ze ten swój ubershare, chyba ze maja jedno IP to mu mogą GM skoczyć ;p Castigators nie expia tak jak mowisz, ewentualnie Ci co na pohu, ktorzy moga zwiac do temple (Beriah~, Degarn, knajty na cycach)

Najwięcej na tej wojnie traca mniejsze lvle ktore nie expia a potem nic z tego nie dostaną... No a najlepiej maja neutralni, patrzylem na erigu to ładnie tam jadą ;]
kruliczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 16:32   #69
dzg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo

Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reod
Jasne dziaj caly dzien w pz siedzielismy dopiero wieczorem mass log trapa zrobilismy

23:39 You see a dead human (Vol:10).You recognize Szafa Squad. He was killed by Perico Feritas.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Lex Grym. He was killed by Demon De'Tera.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ablaze Sorcerer. He was killed by Thyr Doom.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Fabien. He was killed by Iyphon.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Claudian.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Demus Nautilus. He was killed by Articold.

23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize War'ing. He was killed by Iyphon.

Xanthippe Inflamatio
Apr 04 2006, 23:14:16 CET Killed at Level 64 by Iyphon
and by Mady Praefectus

Tylko w tym trapie...
Co z tego, ze padlem? Przegrana bitwa to nie wojna. Chociaz potrafie pomoc komus w potrzebie, a nie jak pare osob z domnesticus stac i patrzec. Zal dupe sciska. Polowa ludzi w tej gildii(casti~) gowno zrobila, a najbardziej kozacza na forum/tibii.
dzg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 16:54   #70
Phy Praefectus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 03 2006

Domyślny

Cytuj:
błeee, no cóż w plecy fragi 27-25 ;p wczoraj wtopa, ale jeszcze nie ma co sie poddawac...
trzeba mieć jakiś honor, nie mam pytań co do Mordi'mer Il

a Beriah Alatin to bana wyłapie ze ten swój ubershare, chyba ze maja jedno IP to mu mogą GM skoczyć ;p Castigators nie expia tak jak mowisz, ewentualnie Ci co na pohu, ktorzy moga zwiac do temple (Beriah~, Degarn, knajty na cycach)

Najwięcej na tej wojnie traca mniejsze lvle ktore nie expia a potem nic z tego nie dostaną... No a najlepiej maja neutralni, patrzylem na erigu to ładnie tam jadą ;]
a może nadszedl moment by tak jak Mordi'mer il przylaczyc sie do Castigators (chyba masz tam mniej wrogow niz w domnesticus) wraz z reszta ex-NS i wygnac z serva tych co na to zasluzyli? ....................uwierz mi ale Domnesticus tej wojny nie wygra.....
Phy Praefectus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 19:28   #71
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzg
Co z tego, ze padlem? Przegrana bitwa to nie wojna. Chociaz potrafie pomoc komus w potrzebie, a nie jak pare osob z domnesticus stac i patrzec. Zal dupe sciska. Polowa ludzi w tej gildii(casti~) gowno zrobila, a najbardziej kozacza na forum/tibii.
Nie smieje sie z tego ze padles , war to war...i no i masz racje to wszystko inaczej by sie skonczylo jak by reszta z was z pz sie nie patrzyla...Phy np... byl prawie od samego poczatku i tylko sie patrzal z pz jak za toba biegamy...z kozaczeniem na forum tez ...nas jest w gildi 75 osob a walczy mniej niz polowa...tak samo jak w domnnesticus niektore osoby patrza tylko jak to sie skonczy prawie sie nie logujac...

@kruliczek
I bardzo dobrze ze neutrali tak pguja ... przynajmniej sie lvle na serwie bardziej wyrownaja...jesli domn wygra nie bedzie mogl tak kozaczyc jak przedtem... a jak my ...to nie sadze zebysmy(botox & casti) mogli Krew(ekipa beriaha)...dlugo kontrolowac...jacy sa wszyscy wiemy... plus Mediota ciagle gra na serwie ...
stary 05-04-2006, 20:44   #72
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

@up.
To nie my sie wozilismy tylko erisus wszczynal problemy. Teraz walczycie przeciwko nam, ale zobaczycie co Krew z wami zrobi jak juz sie z nami uporaja(o ile uporaja).
stary 05-04-2006, 21:16   #73
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzg
@up.
To nie my sie wozilismy tylko erisus wszczynal problemy. Teraz walczycie przeciwko nam, ale zobaczycie co Krew z wami zrobi jak juz sie z nami uporaja(o ile uporaja).
Nie wiem co kto ci w glowie namieszal ale to nie Eri zaczynal problemy ...chyba ze problemami nazywasz to ze nie pozwalal na to zeby naszych wywalac z expowisk przez domn ...Arnoo z Fabienem probowali za to wyjebac Eri z gildi i zhuncic...rezultal znamy ..niestety musielismy "polaczyc" sily z Krew...co do War'ing nie bede strzepil slow na darmo wszyscy na xerena chyba wiedza jaki on jest ...Te trzy osoby wlasnie sa glownym powodem wojny.. bynajmniej ze strony casti.
stary 05-04-2006, 23:27   #74
Tigo'Avalord
Użytkownik Forum

Tigo'Avalord's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)

Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

Wszystko biegnie do tego co powiedzialem wczesniej. Jeszcze sie ta wojna nieskonczyla, a juz kolejna sie zapowiada . Robcie tak dalej to moze uda wam sie go zniszczyc do konca(moze bedzie to najgorszy serwer na tibii? )
Tigo'Avalord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 23:47   #75
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reod
Nie wiem co kto ci w glowie namieszal ale to nie Eri zaczynal problemy ...chyba ze problemami nazywasz to ze nie pozwalal na to zeby naszych wywalac z expowisk przez domn ...Arnoo z Fabienem probowali za to wyuwielbiam jeść bananyac Eri z gildi i zhuncic...rezultal znamy ..niestety musielismy "polaczyc" sily z Krew...co do War'ing nie bede strzepil slow na darmo wszyscy na xerena chyba wiedza jaki on jest ...Te trzy osoby wlasnie sa glownym powodem wojny.. bynajmniej ze strony casti.
No jasne, szkoda, ze nie wspomniales o tym ze erisus sam probowal przejac tomb arnoo i nie gadaj, ze nie bo sam to widzialem. Mojego rl kolege tez probowal wyrzucic pare razy ale po tym jak msgnalem sie uspokajal i pisal tylko stfu noob bye itp. -.-
stary 06-04-2006, 00:34   #76
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

wina zawsze lezy po srodku.....zarowno w Castigators jak i Domnesticus znajdziemy kilku PA takze nie ma sie co spierac kto zaczal wojne(imho Iyphon ja zaczal).Fakty na dzien dzisiejszy sa takie ze Domnesticus zaczyna sie sypac,dzis z Domnesticus do Castigators przeszedl Bante Emberius a i kilku ludzi opuscilo Domn~ i sa wolni do expienia (np jeden z najwyzszych lvli na servie shin puna).

Ostatnio edytowany przez malyjanek - 06-04-2006 o 00:36.
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2006, 11:03   #77
Zylaczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Elbląg

Zylaczek ma numer GG 9074428
Domyślny Oj Xerena co tu sie dzieje

Server bynajmniej dziwny ale przyznam ze bardzo przezywalem wojny gdy jesxze w nich uczestniczylem

PEwnie niewiele ludzi pamieta mnie.
Ale prawda jest taka ze gdyby nie my to Dom~ by urzadziloby sobie swoj server i robilo co chcialo.

Oczywiscie mowa o Apocalyps Riders,pierwszej gildi ktora zebrala polskich smialkow i postanowila powalczyc.

Ja nazywalem sie Zylak Terius i mozecie na filmie mnei zobaczyc.(Retired jako 10 osoba na servie,teraz juz nie mam tam po co wracac)

Film przepiekny i bezstronny co jest jego najwieksza zaleta.
Swietne zatrzymanie filmu na smierci Phy (miedzy innymi przez mojego bylego znakomitego przyjaciela Overcoma,ktorego dobzre pamietam do dzis),smierci osoby ktora bez wiatpienia jest najwieksza postacia tego servera od samego poczatku,mozna go lubic mzona miec go zza zwyklego umeijetnie grajacego sharowca(ja wlasnie mam o nim takei zdanie) ale jest to postac ktora zmeinila wiele z zyciu tego servera.I tu nagle Phy obstawiony jak nikt inny ginie w desperackiej ucieczce,goniony przez 2 Polakow,na ktorych polowalo wtedy kilkadziesiat ludzi.

1 zal mam po obejrzeniu filmu,szkoda ze na wojne miedzy AR a Dom poswiecono tak malo filmu jedna akcja jak ginie San(tu pzodrawiam Sana z ktorym gawedze do dzi,a w przyszlosci bedziemy wspolnie grac),a mi sie udaje uciec.
Pozatym akcentem(byl to pierwszy frag tej bitwy) nic z tego wara wiecej nie ma a szkoda bo wiele ludzi nawet obecnych h lvli na xerenie nie zdaje sobei sparwy ze taka wojna miala miejsce.

Dla ludzi z pierwszej polskiej gildi AP daje swoje gg-9074428 jakbyktos chcial pogadac to zapraszam bo jakos dlugo bylo o mnei cicho

Pozdrawiam wszystkich graczy z Xereney i zycze im zeby ten server byl miejscem mile spedzonych godzin przy tej grze
Zylaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2006, 16:04   #78
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

No cóż, wojne przegrywamy, duzo osob odeszło, pare osób ma malo czasu lub wyjechalo. Szanse sa coraz mniejsze, chociaz moim zdaniem mimo takiej przewagi liczebnej przeciwnika, zarowno lvlowej jak i liczebnej dobrze dawalismy sobie rade. Jesli dalej sie tak potoczy, to bede musial pozegnac sie z serwerem, trudno. Myslalem ze nabije wkoncu ten 100 ale widze, ze nie Moze czas skonczyc z tibia
stary 06-04-2006, 16:40   #79
Phy Praefectus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 03 2006

Domyślny

Cytuj:
No cóż, wojne przegrywamy, duzo osob odeszło, pare osób ma malo czasu lub wyjechalo. Szanse sa coraz mniejsze, chociaz moim zdaniem mimo takiej przewagi liczebnej przeciwnika, zarowno lvlowej jak i liczebnej dobrze dawalismy sobie rade. Jesli dalej sie tak potoczy, to bede musial pozegnac sie z serwerem, trudno. Myslalem ze nabije wkoncu ten 100 ale widze, ze nie Moze czas skonczyc z tibia
imho zawsze mozesz wyjsc z wojny,przeciez byly momenty jak czesc Domnesticus sie przygladala jak was bija.Popatrz na Grana Divonnium nie chce wojen i expi w spokoju.Czasem nie warto poswiecac postaci........no tak ale przeciez jest takie cos jak loyal till the end
Phy Praefectus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2006, 22:08   #80
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
Nie widze sensu w wyplaceniu sie, nawet gdybym to zrobil to krew by mnie nie puscilo wolno. Zreszta wole nie grac bez Domnesticus, za duzo osob, ktorzy byli naprawde fajnymi ludzmi.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania