Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-04-2006, 16:47   #61
Naabsky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
Domyślny

nom.... hyhy ty noobie, nieudzielaj sie
Naabsky jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-04-2006, 13:25   #62
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

no niestety sytuacja na Pandori nie poprawia sie a raczej nawet pogorsza, juz nie pekuja tylko hlvl z FoT ale równiez inni gracze calkowita anarhia... lvl 30-60 w kazdej chwili moga byc zabici za nic. Cele wybierane sa przypadkowo z listy ludzi on line.
Ten serwer w pelni zasluguje na swoja nazwe .
ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami...
Pandorian technomancer jest offline  
stary 26-04-2006, 13:34   #63
Franolex
Użytkownik forum

Franolex's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Gliwice

Franolex ma numer GG 1335020
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami...
Przepraszam bardzo a co miał twoim zdaniem zrobic ten koleś z uhami skoro nie miał AOLa ?. Predzej czy później i tak by padl. Placac uhami miał jakąś szanse , że go nie ubiją.
Co Ty bys zrobił na jego miejscu ??

Ostatnio edytowany przez Franolex - 26-04-2006 o 13:41.
Franolex jest offline  
stary 26-04-2006, 13:41   #64
Franolex
Użytkownik forum

Franolex's Avatar

Problem

Moim Zdaniem wojna nie ma sensu i tak połowa Polaków nie będzie w niej uczesniczyc np, Pyros~, Shilirius ~ i polowa TK, bo wola bronic Szwedów
Franolex jest offline  
stary 26-04-2006, 18:58   #65
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pergamin

@ Franolex

A gdzie ja napisalem ze niemial AoL ?

Dopuki beda ludzie którzy zastraszeni beda rzucac itemy, runy to PA zawsze bedzie najlepsza metoda na zarabianie. Pomijam fakt ze nawet jak zaplacisz to i tak padniesz . a oddanie wszystkich uh to tylko glupota.

@ gildi TK... zostawie to bez komentarza, zaden z hlv szwedzkich z TK nie stanie nigdy po stronie polaka, dajecie sobie tylko zludna nadzieje na to ze jestescie bezpieczni. Jesli tu jest Anielski Pył niech on powie co znaczy bezpieczenstwo w TK.. zabil go dzis relyt za milczacym przyzwoleniem innych czlonkow TK i tak bedzie z kazdym z was. Pewnie zaraz Agata xd mi powie ze nieznam sytuacji itd itp . Ale to tylko twoje zdanie, Tomek tez nic nie powie woli siedziec cicho i nadal miec zludne nadzieje na "bezpieczenstwo" A wy durne dzieciaki nadal noscie runy, bursty za swoimi szwedzkimi kolegami.

Pandoria to martwy swiat juz. to plac zabawy Trio z Halmstad oraz
relyta i drottera. Tu placisz i grasz jak nie to predzej lub pozniej padasz lub siedzisz po PZ.

@ dzidka (hyhy aka Pandragon~) Agato czy wirtualne buziaki od 18 latka z halmstad sa az tak cenne ze dla nich warto zdradzic przyjaciół ?? zreszta pewnie i tak gra toba spowrotem Rasta hry hry.
stary 27-04-2006, 10:05   #66
freed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny up@

kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo huja sie odzywasz jak kurwa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde huj wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca?
freed jest offline  
stary 27-04-2006, 12:35   #67
Franolex
Użytkownik forum

Franolex's Avatar

Domyślny

Moim Zdaniem Jedynym polakiem ktory sie nie boi szwedów jest Makaveli Of chaos.

Jak go lal na 86lvlu Drotter makaveli zaczol go nawalac i Drotter pisal do Thor pee ktory mu pomogl bo by padl, ale mam nadzieje, ze w koncu od niego padna xD
Franolex jest offline  
stary 27-04-2006, 14:40   #68
Zikator
Użytkownik Forum

Zikator's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Erimox
Świat: Pandoria
Zikator ma numer GG 3157980
Domyślny @Community

Hi.

Nie wiem dlaczego postanowilem przylaczyc sie do tej beznadziejnej dyskusji, ale napisze kilka slow.

Po pierwsze nalezy zauwazyc ze w grze nie ma znaczenia jakiej jestes narodowosci, ale to juz mowiono setki razy, wiec zostawie ten watek.

Jako przedstawiciel "ciemnej strony" (PA, PK, ect.) nie bede dementowal glosow o Power Abusingu z naszej strony, gdyz to prawda

Zamiast plakac na forum i wyzywac w grze zrobcie cos innego, jesli nie mozecie, zmiencie server lub przestancie grac.

Zabijamy dla wlasnej przyjemnosci i korzysci, jestesmy obojetni i nie obchodzi nas co o nas myslisz, czy placzesz przed kompem czy miales hacka ect.

Face it, If you can't, adios.

/Zikk aka Sick aka player killer aka power abuser

Ps. co do lizania du** szwedom to nigdy nie zylem dobrze z The Trio i wcale sie nie lubimy i wcale mi nie pomagaja w NICZYM.

Ostatnio edytowany przez Zikator - 27-04-2006 o 14:45.
Zikator jest offline  
stary 27-04-2006, 14:55   #69
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Omg znawcy serwera-.- Widziałem co sie działo w kwietniu w thais (Pol Noobs 8-20 lvl i kilka wyższych+ Pendragon vs Swe Thaldus przyszedl i takie tam) wielu polaków było ze szwedami ale nawet ja potrafiłem zaatakowac Rhaldusa i go zredować a gdyby nie Thaldus to by padł.

Od kilku miesięcy(2-3) świat umiera. Zaxx Hunter (mój główny przykład) stojąc przed domkiem dostaje sd w banie i co robi?-wchodzi do domku i sie loga. Wiem że takie osoby jak Spellcoaster czy Lukasz Tabak (3mał ze swe) prędzej czy później padną.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline  
stary 27-04-2006, 15:44   #70
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freed
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo męski narząd płciowya sie odzywasz jak kobieta lekkich obyczajówa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde męski narząd płciowy wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca?
Tak widzialem Spytaj Anielski Pyl ile razy padl, spytaj tych ktorzy odeszli/ wyrzucono ich z TK. Jestes im potrzebny jestes cacy, jak tylko podpadniesz ich kolega z innych gildi to juz jestes be ;P i albo padasz i maja cie w dupie albo wywalaja cie z gildi. Pozatym jesli nie potrafisz napisac zdania bez uzywania wulgaryzmów to tylko nalezy Ci współczuc.

@ zikk o co jak o co ale o trzymanie z Trio :viking: nikt cie nie posadza przynajmniej ktos kto troche zna sytuacje na serwie. btw. gratzz PvP bylem naprawde pod wrazeniem twojego filmu z DH Questa.... tylko czemu zadrzala ci reka i nie dobiles thaldusa z SD... byl bys bochaterem ;P i legenda... tak tylko ze wtedy moglbys zostac tylko biernym obserwatorem wydarzen na serwerze zamiast je kreowac.
Masz racje zabawa jest najwazniejsza , to tylko gra, ale zawsze bedzie jakies ale, zabijasz bez zmruzenia oka ?? odragowujesz stres z reala ?? leczysz swoje kompleksy ??. czemu jedni graja dla zabawy i expia, zwiedzaja, pomagaja ?? a inni wymuszaja, zabijaja itd... <wiem wiem toj umysł zainfekowany jest przez diabla > to tylko niewinny zarcik w stosunku do twojego comenta z strony. Ja osobiscie nic niemam do Ciebie zreszta jak do innych graczy, jestem tylko bezstronnym obserwatorem ;P. Jak w kazdej grze RPG musi byc "jasna" i "ciemna " strona.

@Franolex a czego ma sie bac jesli ci co go zabijaja pojawiaja sie w jego comencie jako jego najlepsi przyjaciele... . Pozatym Makaveli... to zgrany zespół .

generalnie Tibia nie jest gra dla wrazliwych dzieciaków przynajmniej na Pandori.

dobrze napisal Kondrad: jesli nic nie mozesz zrobic to zmien serwer albo skoncz gre.

głowa do góry, coco jumbo i do przodu ;P

do admina/ moderatora Temat do zamkniecia.
stary 27-04-2006, 15:52   #71
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2004

Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
Domyślny

Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali >. Zgraja n00bow w Ab stala przed depo i krzyczala Pol r0x, Swe sux i tym podobne teksty a jak tylko sie zjawil Nareli przed depo cala rzesza ludzi wskoczyla do depo, a on ich nawet lac nie chcial -.-.

A co do PA i PK to uwazam ze to jest hmmm... powiem inaczej, Tibia jest gra MMORPG w ktorej praktycznie w ogole nie jest zachowany klimat RPG<fantasy>, ale sa ludzie ktorzy chca tworzyc taki klimat poprzez uzywanie nie wspolczesnego jezyka itp. i to jest ok tak? Ale nie mozna zapomniec o tym ze swiat fantasy to takze zle istoty i tzw PA czy PK chca tworzyc klimat RPG, chca sie wcielic w postac o zlym charakterze i to wszystko.

A to ze wy ich powyzywacie itp. to napewno wam nie pomoze

Signed,
Royal Globi, retaired archer from Pandoria

Loyal till the end...
globi jest offline  
stary 27-04-2006, 16:47   #72
freed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny up@

kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? mówie do pandorian Techno...

Ostatnio edytowany przez freed - 27-04-2006 o 16:49.
freed jest offline  
stary 27-04-2006, 23:08   #73
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freed
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? mówie do pandorian Techno...

I kto to mówi? :S

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 29-04-2006, 13:06   #74
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Domyślny

@ fred

Jesli nie masz nic do powiedzenia tylko powtarzanie non stop tych bredni jakie wam wmawiaja w TK to lepiej nic niemów.

@ topic

Temat do zamkniecie. Wojny na Pandori nie bedzie. Bedzie dalej tak jak bylo. Placisz grasz nie placisz predzej czy pózniej padasz.
stary 03-05-2006, 18:40   #75
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithgar
Domyślny

Wbiłem się na noob chara i zagadałem do Szweda, czy jestem hunted i czy muszę bulić...Poprostu zobaczcie na nasze forum, trzeba placić Thor Pee kase, zeby grać. Twój lvl x 2. Czyli mam do zaplacenia 132k...-.-.

Btw. Co się teraz dzieje? Polacy się nawzajem wybijają...Opamiętajcie się, bijecie nie tych co trzeba-.-.
Mithgar XX jest offline  
stary 03-05-2006, 21:36   #76
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

@ UP

Chciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :>

@ WOJNA

Niee ma,jest tak jak było.Polacy płacą,biją się na wzajem. to nie jest wojna pl vs. swe . to jest poprostu tyranie słabszych lvli przez best lvl'i i nie chodzi o żadnych swe... Bo polacy też mają w tym udział.

@ down

:s tak to wyglądało

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 04-05-2006 o 12:25.
Walekifa jest offline  
stary 04-05-2006, 10:34   #77
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
@ UPChciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :>
-.-. Nie, gamoniu, rusz łbem.

A o tej ,,wojnie" wiesz shit.
Mithgar XX jest offline  
stary 04-05-2006, 16:02   #78
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Świat: Calmera
Oczko

Ja tam nie mam co się bać deda , ani hunta. Nikt prawie nie wie o moim istnieniu , a sam o takich rzeczach dowiaduje się po czasie , ale pewny jestem , że kiedyś napewno taki np. Thor wpadnie do "mojej jaskini" i strace mój "piękny" , tworzony przez rok lvl. Pilnujcie się pandorianie !!

P.R...
Morgaroth jest offline  
stary 04-05-2006, 16:33   #79
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Domyślny

Beware, beware..
Thor Pee here!
UP = jaki ty masz lvl? Bo o n i nie huntują zazwyczaj 15-25lvl..
Mithgar XX jest offline  
stary 04-05-2006, 20:26   #80
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Świat: Calmera
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globi
Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali >. Zgraja n00bow w Ab stala przed depo i krzyczala Pol r0x, Swe sux i tym podobne teksty a jak tylko sie zjawil Nareli przed depo cala rzesza ludzi wskoczyla do depo, a on ich nawet lac nie chcial -.-.
Z tego co wiem właśnie przez to Szwedzi denerwują się i tępią Polaków. Przez to, że nasi kochani rodacy wpychają nos w nie swoje sprawy i za dużo mówią. Ludzie nie szykujcie się na wojne tylko przestańcie kłamać na temat innych. Wielki Wódz przemówił

*UP
Wole nie ujawniać się... do czasu...
Morgaroth jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania