|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Spellcoaster
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
|
![]() nom.... hyhy ty noobie, nieudzielaj sie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() no niestety sytuacja na Pandori nie poprawia sie a raczej nawet pogorsza, juz nie pekuja tylko hlvl z FoT ale równiez inni gracze calkowita anarhia... lvl 30-60 w kazdej chwili moga byc zabici za nic. Cele wybierane sa przypadkowo z listy ludzi on line.
Ten serwer w pelni zasluguje na swoja nazwe ![]() ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami... |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
Co Ty bys zrobił na jego miejscu ?? Ostatnio edytowany przez Franolex - 26-04-2006 o 13:41. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Moim Zdaniem wojna nie ma sensu i tak połowa Polaków nie będzie w niej uczesniczyc np, Pyros~, Shilirius ~ i polowa TK, bo wola bronic Szwedów
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Franolex
A gdzie ja napisalem ze niemial AoL ? Dopuki beda ludzie którzy zastraszeni beda rzucac itemy, runy to PA zawsze bedzie najlepsza metoda na zarabianie. Pomijam fakt ze nawet jak zaplacisz to i tak padniesz ![]() @ gildi TK... zostawie to bez komentarza, zaden z hlv szwedzkich z TK nie stanie nigdy po stronie polaka, dajecie sobie tylko zludna nadzieje na to ze jestescie bezpieczni. Jesli tu jest Anielski Pył niech on powie co znaczy bezpieczenstwo w TK.. zabil go dzis relyt za milczacym przyzwoleniem innych czlonkow TK i tak bedzie z kazdym z was. Pewnie zaraz Agata xd mi powie ze nieznam sytuacji itd itp ![]() Pandoria to martwy swiat juz. to plac zabawy Trio ![]() relyta i drottera. Tu placisz i grasz jak nie to predzej lub pozniej padasz lub siedzisz po PZ. @ dzidka (hyhy aka Pandragon~) Agato czy wirtualne buziaki od 18 latka z halmstad sa az tak cenne ze dla nich warto zdradzic przyjaciół ?? zreszta pewnie i tak gra toba spowrotem Rasta hry hry. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo huja sie odzywasz jak kurwa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde huj wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca?
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Moim Zdaniem Jedynym polakiem ktory sie nie boi szwedów jest Makaveli Of chaos.
Jak go lal na 86lvlu Drotter makaveli zaczol go nawalac i Drotter pisal do Thor pee ktory mu pomogl bo by padl, ale mam nadzieje, ze w koncu od niego padna xD |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Erimox
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Hi.
Nie wiem dlaczego postanowilem przylaczyc sie do tej beznadziejnej dyskusji, ale napisze kilka slow. Po pierwsze nalezy zauwazyc ze w grze nie ma znaczenia jakiej jestes narodowosci, ale to juz mowiono setki razy, wiec zostawie ten watek. Jako przedstawiciel "ciemnej strony" (PA, PK, ect.) nie bede dementowal glosow o Power Abusingu z naszej strony, gdyz to prawda ![]() Zamiast plakac na forum i wyzywac w grze zrobcie cos innego, jesli nie mozecie, zmiencie server lub przestancie grac. Zabijamy dla wlasnej przyjemnosci i korzysci, jestesmy obojetni i nie obchodzi nas co o nas myslisz, czy placzesz przed kompem czy miales hacka ect. Face it, If you can't, adios. /Zikk aka Sick aka player killer aka power abuser Ps. co do lizania du** szwedom to nigdy nie zylem dobrze z The Trio i wcale sie nie lubimy i wcale mi nie pomagaja w NICZYM. Ostatnio edytowany przez Zikator - 27-04-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Omg znawcy serwera-.- Widziałem co sie działo w kwietniu w thais (Pol Noobs 8-20 lvl i kilka wyższych+ Pendragon vs Swe Thaldus przyszedl i takie tam) wielu polaków było ze szwedami ale nawet ja potrafiłem zaatakowac Rhaldusa i go zredować a gdyby nie Thaldus to by padł.
Od kilku miesięcy(2-3) świat umiera. Zaxx Hunter (mój główny przykład) stojąc przed domkiem dostaje sd w banie i co robi?-wchodzi do domku i sie loga. Wiem że takie osoby jak Spellcoaster czy Lukasz Tabak (3mał ze swe) prędzej czy później padną.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ zikk ![]() ![]() ![]() Masz racje zabawa jest najwazniejsza , to tylko gra, ale zawsze bedzie jakies ale, zabijasz bez zmruzenia oka ?? odragowujesz stres z reala ?? leczysz swoje kompleksy ??. czemu jedni graja dla zabawy i expia, zwiedzaja, pomagaja ?? a inni wymuszaja, zabijaja itd... <wiem wiem toj umysł zainfekowany jest przez diabla > to tylko niewinny zarcik w stosunku do twojego comenta z strony. Ja osobiscie nic niemam do Ciebie zreszta jak do innych graczy, jestem tylko bezstronnym obserwatorem ;P. Jak w kazdej grze RPG musi byc "jasna" i "ciemna " strona. @Franolex a czego ma sie bac jesli ci co go zabijaja pojawiaja sie w jego comencie jako jego najlepsi przyjaciele... ![]() ![]() generalnie Tibia nie jest gra dla wrazliwych dzieciaków przynajmniej na Pandori. dobrze napisal Kondrad: jesli nic nie mozesz zrobic to zmien serwer albo skoncz gre. głowa do góry, coco jumbo i do przodu ;P do admina/ moderatora Temat do zamkniecia. |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali
![]() A co do PA i PK to uwazam ze to jest hmmm... powiem inaczej, Tibia jest gra MMORPG w ktorej praktycznie w ogole nie jest zachowany klimat RPG<fantasy>, ale sa ludzie ktorzy chca tworzyc taki klimat poprzez uzywanie nie wspolczesnego jezyka itp. i to jest ok tak? Ale nie mozna zapomniec o tym ze swiat fantasy to takze zle istoty i tzw PA czy PK chca tworzyc klimat RPG, chca sie wcielic w postac o zlym charakterze i to wszystko. A to ze wy ich powyzywacie itp. to napewno wam nie pomoze Signed, Royal Globi, retaired archer from Pandoria
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca?
![]() Ostatnio edytowany przez freed - 27-04-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
I kto to mówi? :S
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ fred
Jesli nie masz nic do powiedzenia tylko powtarzanie non stop tych bredni jakie wam wmawiaja w TK to lepiej nic niemów. @ topic Temat do zamkniecie. Wojny na Pandori nie bedzie. Bedzie dalej tak jak bylo. Placisz grasz nie placisz predzej czy pózniej padasz. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbiłem się na noob chara i zagadałem do Szweda, czy jestem hunted i czy muszę bulić...Poprostu zobaczcie na nasze forum, trzeba placić Thor Pee kase, zeby grać. Twój lvl x 2. Czyli mam do zaplacenia 132k...-.-.
Btw. Co się teraz dzieje? Polacy się nawzajem wybijają...Opamiętajcie się, bijecie nie tych co trzeba-.-. |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
Chciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :> @ WOJNA Niee ma,jest tak jak było.Polacy płacą,biją się na wzajem. to nie jest wojna pl vs. swe . to jest poprostu tyranie słabszych lvli przez best lvl'i i nie chodzi o żadnych swe... Bo polacy też mają w tym udział. @ down :s tak to wyglądało
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 04-05-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Calmera
|
![]() Ja tam nie mam co się bać deda , ani hunta. Nikt prawie nie wie o moim istnieniu , a sam o takich rzeczach dowiaduje się po czasie
![]() P.R... |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
![]() *UP Wole nie ujawniać się... do czasu... |